Δίσκο ή δίσκους που λιώνουμε αυτό το καιρό

αχαχαχαχαχαχαχα τι μαλακας πουσαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεε

ειναι 16 ετων ρε η κοπελλα θα πεσει φωτια να μας καψει 8O

besides, δεν μπλεκω τα ερωτικα μου με τα φορουμιακα μου.χρυσος κανονας για να χουμε το κεφαλι μας ησυχο

(πηγες να τρολαρεις αλλα δε μασησα) 8)

Με αφορμή το γεγονός ότι θα μας τιμήσουν μέσα στο Σεπτέμβριο

Επικός δίσκος και πολύ μπροστά απο την εποχή του:bow2::bow2::bow2::bow2:

(A Silver Mt. Zion)

Πολύ πράμα από Grave Digger:):!:

Ζητείται επειγόντως συγκρότημα που να ροκάρει το ίδιο ξετσίπωτα και πουτανιάρικα με αυτούς τους παλιοχαρακτήρες.

τρομερο εξωφυλλο ε 8O

τι παιζουνε ?

(με 5 λεξεις)

νομιζω πως σε καλυψα!:slight_smile:
@awake μερικοι το λενε γκαραζοστονεροψυχεδελιαχεβυροκ…αλλα εγω δεν τα πολυκαταλαβαινω αυτα οποτε σκετο ROCK. δεν ειναι και δισκαρα αλλα ειναι κουλ.

Το τελευταίο Blind Guardian…πάντα…μέχρι τελικής πτώσης:):!:

αδικημενος δισκος τελικα.δωσε ρε megadave

Πολύ μελοδικό-πάουερ μου βγαίνει αυτό το Καλοκαίρι:):!:

Έτσι!

μπορεί να το βάλω να παίζει και 3 φορες μέσα σε μια μέρα.

double post sorry, mperdema me pc#-o

αλλα εξακολουθω να προτιμω Protection kai Mezzanine:roll:

Μεγάλος δίσκος,όπως όλοι οι πρώτοι επτά τους:):!:

Mr. Angmar ευχαριστώ πολύ!!:smiley:

τούτο δω, through the ashes of the empires από machine head, μετά από απανωτές ακροάσεις το εκτίμησα περισσότερο, λατρεμένα κομμάτια τα imperium και elegy :smiley:

αλατις και σκαγκος η νεφελη!

=)

Εαν θελεις να ακουσεις και τιποτε αλλο διαφορετικο, τσεκαρε ετουτο: http://www.youtube.com/watch?v=4QT4GWuqqLY

Προσφατα πηραν τον drummer των Agalloch, ο οποιος ξετρελαθηκε με τη μουσικη τους. Δε θυμιζει Agalloch ομως, ειναι μια παρεα απο κοπελες, μαγισσες βασικα. Στον ελευθερο τους χρονο πινουν τσαι με την Jex Thoth και στα ενδιαμεσα των sessions τζαμαρουν με την Liz Buckingham. Μην περιμενετε Electric Wizard, για ψαρωμα το πεταξα! Αλλα πατουν σε folk και dark rock, λατρευουν το doom το αρχεγονο, το πραγματικο, εχουν κλειστοφοβικες μελωδιες κι αιθεριες στιγμες που δεν ειναι καθολου μιζερες οπως μπορει να φανταστει κανεις, παρα μονο ομορφες και μαγικες. Ολα αυτα θα τα βρειτε στο παραπανω track, οποτε πατηστε το αξιολατρευτο link κι οι λοιποι μηπως τυχον συμφωνησετε ξερωγω. Κι ο δισκος ειναι on topic. =)