Δίσκο ή δίσκους που λιώνουμε αυτό το καιρό

Οι Sadistic Intent πλεκουν καλτσες με τους Bolt Thrower και βγαζουν το. Βαλτε κι ενα κλικ απο Nile κι ειστε μεσα.

Δισκαρα ! Το αγορασα κιολας προσφατα :smiley:

Μια απ τα ιδια. Μλκ ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ δισκος και δεν εχει παρει πρεφα κανεις τιποτα.

Δηλαδη ενταξει ποιοι Nile των τελευταιων δισκων οταν υπαρχει κατι σαν αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=qMEh1yJLaLY. Γιαγιαδες τρεχουν στους δρομους να σωθουν και τετοια.

AGATHOCLES! ξανά μετά από 1 δεκαετία και βάλε!!! 8O

Πολύς καιρός όμως!

OK μπορει να είναι “λίιιιιιγο” επιρεασμένοι από KYUSS και QOTSA αλλα πραγματικά αυτό το αλμπούμ μαμεί και δέρνει

Truckfighters - Gravity X

^

o ναι, το απο πανω γαμαει

οντοπικ

και

Όσοι ροκάδες δεν τους έχουν ακούσει ας ετοιμαστούν για την έκπληξη της ζωής τους…

πω πω το ειχα ξεχασει αυτο, ωραιο

ον τοπικ:

σημερα δοκιμαζω πρωτη φορα στο γραφειο να ειμαι με ipod ολη μερα για να μην ακουω τον κοσμο γυρω μου(μακαρι να μην μου βαλουν χερι γιατι αλλιως δεν την παλευω:blow:)

Slayer discogaphy:):!:

Λιώνω άσχημα δισκογραφία Om.

Ας με ενημερώσει κάποιος, αν στάνταρ δεν υπάρχει θρεντ δικό τους (έψαξα και δεν βρήκα κάτι), για να ανοίξω ένα, μόλις αφομοιώσω επαρκώς την μυθικά τελετουργική μουσική τους.

Manowar - Kings Of Metal !!!

Interpol - Interpol

Ότι έχω σε cd, dvd, στο youtube από Lamb Of God:)

Ολα τα αλμπουμ στουντιο και live, καθως και ολες τις συναυλιες απο Ozzy…

μπορει οι συνθεσεις να θυμιζουν κατι αλλα μου εχει κολλησει τελευταια , ειδικα τα πρωτα 5-6 τραγουδια κ το xtc riders…

Το’χα αγοράσει αυτό… Κ το part 2 που’ναι λίγο υποδεέστερο αλλά έχει κ εκεί κάτι κομματάρες… :wink:

The Mars Volta - De-Loused in the Cromatorium
Future Sound of London - Dead Cities
Ulver - Lyckantropen Themes
Portishead - Dummy

σου αρεσε ε ? :smiley: