Nine Inch Nails - Pretty Hate Machine (Remastered Reissue)
αυτές τις μέρες πέτυχα κάπου στο internet τη φετινή επανακυκλοφορία του ντεμπούτου των nine inch nails, και πραγματικά ξανακόλλησα.πρόκειται ίσως για τον πιο αρρωστημένα sexy δίσκο που έχω ακούσει.βγάζει ένα αποπνικτικό, στα όρια του hangover, συναίσθημα, και παράλληλα αποπνέει και έντονο ερωτισμό.
το pitchfork στην κριτική του λέει πως…
Much of Pretty Hate Machine concerns a simple scenario: Being young but feeling that your life is already over, that your best days are already behind you.
…και δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.ειδικά αυτοί οι στίχοι του ‘the only time’, πόσο θεϊκοί είναι?
“i’m drunk.
and right now i’m so in love with you.
and i don’t want to think too much about what we should or shouldn’t do.
lay my hands on Heaven and the sun and the moon and the stars.
while the devil wants to fuck me in the back of his car.”
Well you’ve got me working so hard lately.
Working my hands until they bleed.
If I was twice the man I could be.
I’d still be half of what you need
Still you lead me and I follow
Anything you ask you know I’ll do.
But this one act of consecration is what I ask of you
το περιμενω δωρο απο USA…δεν τολμαω να κοιταξω ποσο θα κανει στο ελλαντα με εψησε το ολο πακετο/artwork …εχω το παλιο.
^και να μην ξεχάσω να αναφέρω και τη διασκευή στο ‘get down, make love’ των queen ως bonus track, που δεν είναι απλά μουσική για σεξ.ΕΙΝΑΙ σεξ. \:D/8)
πραγματικά, νομίζω πως μέσα στο σωρό των reissues, αυτό αξίζει.
ο πρώτος δίσκος μετά την αποχώρηση της geike arnaert.η συνθέσεις είναι για άλλη μια φορά εξαιρετικές, απλά κάπου δυσκολεύομαι να χωνέψω τη φωνή της νέας τραγουδίστριας.με ερμηνείες όμως όπως αυτή στο [B]Anger Never Dies[/B] δε νομίζω να δυσκολευτώ και πολύ…
ΥΓ: νομίζω πως το μήνυμα του εξωφύλλου είναι προφανές…