Asphyx+Overkill:):!:
Οι λεξεις φανταζουν τοσο ανεπαρκεις για να περιγραψουν αυτο το εργο !!! 8O
[B]Amnis Nihili ‘‘Christological escalation’’ E.P
Nine Inch Nails ‘‘The downward spiral’’[/B]
Με έχουν κολλήσει στον τοίχο την τελευταία βδομάδα.
Πραγματικά όμως. Απίστευτος δίσκος.
^^^
Καλα το πας το σερι ε !
5 στα 5 ! :thumbup:
[B]Aura noir - out to die[/B]
Σχεδόν είχα ξεχάσει πόσο μεγάλη μπάντα είναι. Ωραία υπενθύμιση το φετινό τους άλμπουμ
[B]Hour of penance - paradogma[/B]
Αν και στην αρχή είχα κολλήσει με του Fleshgod τελικά η πραγματικά μεγάλη μπάντα από Ιταλία είναι αυτή. Τεράστιο άλμπουμ μπήκε στο mp3 player τελευταία μαζί με το αποπάνω και μπαίνουν εναλλάξ.
Απο τις λιγες καλες μπαντες σε αυτο το στυλ οι ΗοΡ !
Αλλα ειναι πολυ καλοι.
Έχω ερωτευτεί αυτόν το δίσκο . Τέτοιο σοκ με το πρώτο άκουσμα έχω να πάθω εδώ και 2 χρόνια όταν πρωτοάκουσα το Second Life Syndrome των Riverside. Πραγματικά οι κιθάρες σπέρνουν . Μακράν ότι καλύτερο έχω ακούσει από το 2011.
ποιος τον εχει ακούσει , τα ίδια λέει.!
εχει πολύ φάση όταν σε χτυπάει ενας δίσκος κατακέφαλα απο το πουθενά
thanks moonchild! από προχτές που είδα το ποστ είπα να τσεκάρω να δω τι λέει και απλά δεν έχει σταματήσει να παίζει… τόσο πωρωτικό heavy metal είχα να ακούσω από το Hell Destoyer των Cage. λογικά μετά θα πάω στο Power Purity Perfection…999 και θα τα πάρω χρονολογικά προς τα πίσω.
Sword - Metalized
Adramelch - Irae Melanox
απίστευτα και τα 2.
Όπως τα λέει ο φίλτατος…από Hell Destroyer τέτοιο πορωτικό metal
Τελικά παρά τον χαμό που έγινε εδώ μέσα, είχε ξεφύγει από αρκετούς:!: Δεν πειράζει, κάλλιο αργά παρά ποτέ! Από Cage έχω ακούσει μόνο το τελευταίο, που σε φάσεις κωλολέει. Αξίζει τόσο να γυρίσω πίσω να το ψάξω το Hell Destroyer;
Εννοείται πως ακούς Hell Destroyer, είναι ο καλύτερος τους δίσκος
ΤΙ ΕΠΟΣ ΕΙΝ ΑΥΤΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ
[B]AUTOPSY[/B] -mental funeral
Ωραίος NickosMalk :thumbup:
Νεύρα αυτές τις μέρες…
The Devils Blood - The Thousandfold Epicentre:):!:
Death Metal διαμαντια αυτες τις μερες…