Μπορείς?

οχι. ειναι Τοπ σικρετ. Αν αποκαλυψω οτιδηποτε θα βρεθω νεκρη με κομμενα δαχτυλα κ αλλοιωμενα χαρακτηριστικα.
Μπορεις να μου πεις γιατι τοσο κρισιμες στιγμες λεω τοσες μλκιες?

Μπορώ. Επειδή ξέρεις ότι η ζωή σου πάει από το κακό στο χειρότερο, και νομίζεις ότι έτσι θα νιώσεις καλύτερα.

Μπορείς να μην πας εκεί που σε στέλνουν?

Φυσικα και μπορω!
Μπορεις ομως να με συντηρεις μετα? Ενδεχομενη αρνηση μου ισοδυναμει με προωθηση μου στο λογιστηριο κ απο κει καταλαβαινεις. :smiley:

Δε μπορώ, ένα καημένο φοιτητόπουλο είμαι.

Μπορείς να βρεις μια φοβερή δικαιολογία ώστε και να μην πας εκεί που σε στέλνουν, αλλά και να την σκαπουλάρεις αναίμακτα?

δεν μπορω. οι φοβερες δικαιολογιες που σκαρφιζομαι ευσταθουν μονο στο δικο μου μυαλο. Για καποιο λογο οι εξωγιηνοι κ τα γιγαντιαια καλαμαρια δεν ειναι μια “ικανοποιητικη δικαιολογια” στον κοσμο που ευδοκιμουν προισταμενοι κ CEOs.
Μπορεις να μου πεις γιατι δεν ευσταθουν?

Εεεεε όχι. :oops:

Μπορείς να μην περιπλέκεις τα πράματα?

α μπα.
Μπορεις να μου πεις γιατι ταιριαζει εξαιρετικα Σταματης Γονιδης αυτες τις ωρες.τις δυσκολες?

Επειδή το doom metal είναι αρκετά εκτονωτικό σε τέτοιες περιπτώσεις. Άσχετα αν ο Σταμάτης είναι λίγο πιο experimental.

Μπορείς να συνεχίσεις το παιχνίντι με άλλον, γιατί πα να φτιάξω τσαγάκι?

μπορω να παιζω και μονη μου.
Μπορεις να μου πεις αν αυτο λεγεται σχιζοφρενεια ή μανιοκαταθλιψη?

Μαλλον τιποτα απο τα 2.
Μπορεις να εκκενωσεις φαστφουνταδικο με μια κλανια οπως ο Ντουζος στο Ροδα,Τσαντα και κοπανα?

Οχι. Αλλωστε τα φαστφουνταδικα μυριζουν πιο ασχημα απο τις κλανιες μου. Α! Και δε κλανω :expressionless:

Μπορεις να ριξεις μια κλανια ανω των 10 δευτερολεπτων?

οχι

μπορεις να μην πας πανεπιστημιο για 1 εβδομαδα?

Ρε συ, για 1 χρονο δε θα παω, στη βδομαδα κολλας?

Μπορεις να μην πας πανεπιστημιο για 1 χρονο?

οχι ρε θελω να τελειωσω καποτε χαχαχαχαχαχαχαχαχα

μπορεις να κανεις μπανιο με παγωμενο νερο?

Δύσκολα έως πολύ δύσκολα…

Μπορείς να πας σε συναυλία και να μην πιεις μπύρα;

οχι

μπορεις να μην πιεις 10 ποτηρια μπυρα?

Φυσικα!Εδω ειναι Μεσογειος ρε,εχουμε τον ηλιο και τις γυναικαρες μας,δεν χρειαζομαστε τετοια για να εχουμε κεφι!:yahoo::yahoo::yahoo:

Μπορεις κρατησεις την αναπνοη σου για παραπανω απο 2 λεπτα;

Μπορω

Μπορεις να την κρατησεις για παντα?:stuck_out_tongue:

οχι.
Μπορεις να φας 4 Hamburger,2 μεριδες πατατες χωρις να πιεις κοκα κολα να χωνεψεις?

Mπορω

Μπορεις να φας 20 σουβλακια χωρις να πιεις κοκα κολα να χωνεψεις?