Οχι.Μπορεις να μεινετε γυμνοι για 2 ωρες στο ιδιο δωματιο εσυ και η πετρουλα και να μη τη γ@μησε!ς?
ΥΓ: και να μιλατε φυσικα για μετεωρολογια
Οχι.Μπορεις να μεινετε γυμνοι για 2 ωρες στο ιδιο δωματιο εσυ και η πετρουλα και να μη τη γ@μησε!ς?
ΥΓ: και να μιλατε φυσικα για μετεωρολογια
δυσκολο.Μπορεις να πας στον Μητσοτακη για να σου πει καλη επιτυχια πριν απο πανελληνιες εξετασεις…;
με την καμια… (ειναι και γειτονισα μου αυτη)
μπορεις, αν σε βαλω να παρακολουθησεις τον καιρο της πετρουλας, να μου πεις τι καιρο θα εχει αυριο;;;;
εντιτ: με προλαβες billrocki…
εντιτ2: παντως γι αυτο που ειπες με τιποτα… καλυτερα να παω αδιαβαστος…
με την καμια
μπορεις να κλεισεις τα ματια και να κανεις 10 βηματα?
ναι.
μπορεις να φας συκωτι ωμο?
ελεος… οχι βεβαια.
μπορεις να δεις το ice age (που παιζει τωρα) και να μην χυσεις 10 κιλα δακρυα απο τα γελια;;;
Οχι:lol:.Μπορεις να πας για μια νυχτα με την τζουλια αλεξανδρατου και να χασεις την συναυλια των acdc?
Όχι. Μπορείς να περάσεις ξυστά από τον Kerry King και να μην τον αναγνωρίσεις αμέσως ενώ ακούς Slayer από τα 13 σου;
Δυσκολο…
Μπορεις να γαργαλησεις τον εαυτο σου?
ναι.Μπορεις να πουλησεις την δισκοθηκη σου για να πας στην αγλλια και να δεις:maiden,sabbath,acdc,big four?(δωρεαν παντα)
τιποτα δεν ειναι δωρεαν
Ασε τις φιλοσοφιες και απαντα:lol:
δεν θα επρεπε να το ρωτας αυτο…
φυσικα και ναι
fixed
ναι!
θα εμενες σε ενα παγκακι για μια εβδομαδα για να δεις το αγαπημενο σου band live?
Αναλογος το μερος και την εποχη…Ναι πιστευω παντως.
Θα μπορουσες να θυσιασεις εναν συγγενη σου για να μπορεις να πραγματοποιεις τα ονειρα σου;
αναλογα ποιον
θα πουλαγες τη μανα σου για 100 εκαττομυρια ευρω?
Οχι.
Θα εδινες 1 ευρω για να σταματησει να ποσταρει ο μανατζερνικ?
ανετα
θα δινατε 1 ευρω για να σταματησω να ποσταρω εγω?
:(:(
να απαντησει οποιοσδηποτε αλλος εκτος απο τον μανατζερ νικ που επειδη με αγαπαει θα απαντησει ναι
Οι αγαπη δεν κρυβεται λενε! Να κ η αποδειξη!
Ρε βλακα αμα σταματησεις να ποσταρεις εσυ τι θα κανουμε εγω κ ο παπαρδελας μονοι μας εδω μεσα…;;
δώστε τα 1 ευρώ και θα το αντέξουμε :D:D
καρδουλα!