Επίσης Lacrimosa-ich verlasse von droemmen…
…τα αγαπημένα της τραγούδια που έχουμε φροντίσει να τα μάθουμε είτε από αυτή είτε από τους γνωστούς της. Οτιδήποτε άλλο είναι χαμένη υπόθεση.
Αφού τους θημυθήκαμε το πρωί με τον Νταρθ…
:p:p8)8)
axxaaxaxaxaxxaxaxaxaaxaxax.είμαι σίγουρη ότι αυτό πιάνει…Επίσης δε ξέρω αλλά όλες αυτές οι stoner/sludge μπάντες είναι λες κι έχουν φτιαχτεί γι αυτό το σκοπό ειδικά…τα ακούω και σκέφτομαι σεξ.weird.το tempo θα ναι
Πες τα, πες τα ρε Νταρθ.
Διαπιστωμενα απο αρκετες περιπτωσεις ως αναληθες.
Ωπ με αγχώνεις τώρα. Για γίνε πιο συγκεκριμένος!
Χμ… Λεπον. Καταρχας εννοουσα κατα κυριο λογο σαν αναληθες το οτι αν δεν το εχει ακουσει κατι ξανα δεν θα κανει την δουλεια. Δηλαδη μπορει αμα την ρωτησεις να μην ειναι μεσα στις προτιμησεις της αλλα οταν το βαλεις εσυ να ειναι η πρωτη φορα που το ακουει (ή το προσεχει) και να της αρεσει, να μπει στο “mood”. 8)
Mετα υπαρχει και η κατηγορια γυναικων που κατα βαση ακουει ενα ειδος μουσικης (πχ. Μακροπουλο) που αν το ακουσει λιγο πριν ή κατα την διαρκεια “κρεβατοδουλειας” (ή στο ψησιμο τελοσπαντων!), παιζει να της πεσει κιολας αυτο που δεν εχει.
Καλά για το πρώτο δεν είπαμε ότι δεν ισχύει, απλά είναι ένα ρίσκο σε σχέση με τη σίγουρη λύση.
Για το δεύτερο, οκ έχουμε τον Χατζηγιάννη γι’ αυτές :D:D
[QUOTE=corpsette;468873]Αχ καλούλη μου:)…
[QUOTE]
Ον τόπικ, τούτο εδώ
Θα συμφωνίσω με όποιον είπε το HAARP απο Muse… it works wonders!
λιγο εκτος νερου, αλλα ειναι φουλ οντοπικ.
:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:
Him!!!MotherF****g Him…
Last Shadow Puppets …
Ωπ, δικός μας είσαι εσύ :thumbup:
Πολλά θα ταίριαζαν σε αυτό το θρεντ, αλλά μιας και ακούω τώρα να προτείνω …Norah Jones?
Σίγουρα ταιριάζει!
Από την μία καταλαβαίνω γιατί την έχουν βγάλει Snorah Jones :lol:, από την άλλη ομολογώ πως μάλλον ευχάριστα την ακούω. 8)
Barry White ρεεε, ο Βασιλιας της κρεβατοκαμαρας:lol: