Τι ἐστί λεύκωμα?
[SIZE=“2”][FONT=“Book Antiqua”][COLOR=“DarkOrchid”]Είναι αυτό εδώ, που γράφεις για να σου περνάει η ώρα…[/COLOR][/FONT][/SIZE]
Τι ἐστί γυνή?
[SIZE=“2”][FONT=“Book Antiqua”][COLOR=“DarkOrchid”]Με δύο λέξεις: [B][SIZE=“2”]Monica Belucci[/SIZE][/B]!!![/COLOR][/FONT][/SIZE]
Τι ἐστί ανήρ?
[SIZE=“2”][FONT=“Book Antiqua”][COLOR=“DarkOrchid”]Έχμ, χμ…μπελάς;[/COLOR][/FONT][/SIZE]
Τι ἐστί αγάπη?
[SIZE=“2”][FONT=“Book Antiqua”][COLOR=“DarkOrchid”]Το συναίσθημα αυτό, που σε κάνει να…να…θέλεις να σαι μαζί με κάποιον και να τον παίρνεις 'γκαλίτσαα!!! Υποθέτω…[/COLOR][/FONT][/SIZE]
Τι ἐστί φιλί?
[SIZE=“2”][FONT=“Book Antiqua”][COLOR=“DarkOrchid”]Φιλί εστί φιλί!!![/COLOR][/FONT][/SIZE]
Τι ἐστί έρως?
[SIZE=“2”][COLOR=“DarkOrchid”][FONT=“Book Antiqua”]ΔΞ/ΔΑ[/FONT][/COLOR][/SIZE]
Τι ἐστί φιλία?
[SIZE=“2”][FONT=“Book Antiqua”][COLOR=“DarkOrchid”]Φιλία εστί να ακολουθείς τον άλλον και στα εύκολα και στα δύσκολα, και στις χαρές του και στις λύπες του. Γενικά η φιλία είναι κάτι που δεν το συναντάς εύκολα, αλλά άμα είσαι τυχερός και το γνωρίσεις είναι κάτι όμορφο που σου μένει για πάντα!!![/COLOR][/FONT][/SIZE]
Ποιος ειναι ο καλύτερος φίλος σου/φίλη σου?
[SIZE=“2”][FONT=“Book Antiqua”][COLOR=“DarkOrchid”]Η μπουμπού και ο μπούμπης:)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
Ποιον/ποια αγαπάς?
[SIZE=“2”][COLOR=“DarkOrchid”][FONT=“Book Antiqua”]Όλους!!! Δεν κρατώ κακίες εγώ…[/FONT][/COLOR][/SIZE]
Τι ἐστί γάμος?
[SIZE=“2”][FONT=“Book Antiqua”][COLOR=“DarkOrchid”]Μία βλακεία είναι…[/COLOR][/FONT][/SIZE]
Τι ἐστί οικογένεια?
[SIZE=“2”][FONT=“Book Antiqua”][COLOR=“DarkOrchid”]Το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο!!![/COLOR][/FONT][/SIZE]
Πώς περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου?
[SIZE=“2”][COLOR=“DarkOrchid”][FONT=“Book Antiqua”]Βαριέμαι συνήθως…[/FONT][/COLOR][/SIZE]
Ποιος ειναι ο αγαπημένος σου ηθοποιός?
Ποιος ειναι ο αγαπημένος σου τραγουδιστής?
[SIZE=“2”][COLOR=“DarkOrchid”][FONT=“Book Antiqua”]Αχάα, ο…ο…ο Chuck Schuldiner θα πω…[/FONT][/COLOR][/SIZE]
Τι ζώδιο εισαι?
[SIZE=“2”][FONT=“Book Antiqua”][COLOR=“DarkOrchid”]Το καλύτερο!!! Αιγόκερως!!![/COLOR][/FONT][/SIZE]
Τι θες να γίνεις οταν μεγαλώσεις?
[SIZE=“2”][FONT=“Book Antiqua”][COLOR=“DarkOrchid”]Δε θα μεγαλώσω…θα μείνω πάντα νέα και φρεσκαδούρα!!![/COLOR][/FONT][/SIZE]
Έχεις ζωάκι και πώς το λένε?
[SIZE=“2”][FONT=“Book Antiqua”][COLOR=“DarkOrchid”]Την Τασούλα, την αρκουδίτσα μου… [/COLOR][/FONT][/SIZE]
Αν δεν ησουν αυτός που είσαι τι θα ήθελες να είσαι?
[SIZE=“2”][FONT=“Book Antiqua”][COLOR=“DarkOrchid”]Αυτή που είμαι από απόψεως χαρακτήρα. Αν μπορούσα βέβαια να κάνω κάποιες μικροαλλαγές απάνω μου…τόσο το καλύτερο!!![/COLOR][/FONT][/SIZE]
Ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό?
[SIZE=“2”][FONT=“Book Antiqua”][COLOR=“DarkOrchid”]Μουσακάς και κοτόπουλο
Στο φαί γενικά ΔΕ λέω όχι…[/COLOR][/FONT][/SIZE]
Ποιο είναι το αγαπημένο σου βιβλίο?
[SIZE=“2”][FONT=“Book Antiqua”][COLOR=“DarkOrchid”]Σκοπεύω να ανοίξω τα στραβάδια μου, να διαβάσω κανά βιβλίο -μετά την εξεταστική…
Αλλά μέχρι τότε θα πώ: Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκεζ - Ο Έρωτας στα Χρόνια της Χολέρας.[/COLOR][/FONT][/SIZE]
Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα?
[SIZE=“2”][COLOR=“DarkOrchid”][FONT=“Book Antiqua”]Μαύρο σαν καλιακούδα…[/FONT][/COLOR][/SIZE]
Αγαπημένα περιοδικά?
[SIZE=“2”][FONT=“Book Antiqua”][COLOR=“DarkOrchid”]Μόνο τις εικόνες χαζεύω… Κανένα…[/COLOR][/FONT][/SIZE]
Πες ένα τραγούδι!
[SIZE=“2”][COLOR=“DarkOrchid”][FONT=“Book Antiqua”]Και ένα και δύο και τρία θα σας πώ…[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=“Book Antiqua”][COLOR=“DarkOrchid”][I][SIZE=“3”]’‘But the children dance and sing as if the time were spring…’’[/SIZE][/I][/COLOR][/FONT]
[COLOR=“DarkOrchid”][FONT=“Book Antiqua”][I][SIZE=“3”]’‘When the raven calls…when the raven calls…when the raven caaaaaalls oh oh oh ooh’’[/SIZE][/I][/FONT][/COLOR]
[I][FONT=“Book Antiqua”][COLOR=“DarkOrchid”][SIZE=“3”]’‘Chidren of the future, rise…do what your love tells you to do…’’[/SIZE][/COLOR][/FONT][/I]
Πες μου την καλύτερη και την χειρότερη εμπειρία της ζωής σου.
Τι δώρα θα ήθελες?
[SIZE=“2”][COLOR=“DarkOrchid”][FONT=“Book Antiqua”]Ταξίδι…[/FONT][/COLOR][/SIZE]
Σε ποια πόλη θα ήθελες να είσαι τώρα?
[SIZE=“2”][COLOR=“DarkOrchid”][FONT=“Book Antiqua”]Στη Ρώμη ή σε μία ερημική παραλία μόνηηη μου (πιάνεται;)[/FONT][/COLOR][/SIZE]
Κάνε μια ευχή!
[SIZE=“2”][COLOR=“DarkOrchid”][FONT=“Book Antiqua”]Όχι![/FONT][/COLOR]
[/SIZE]
Ποια είναι η γνώμη σου για τον Κτήτωρ;
[SIZE=“2”][COLOR=“DarkOrchid”][FONT=“Book Antiqua”]Τον Θεό; Αν υπάρχει…του τα χω μαζεμένα του Κυρίου!!!
έδιτ: δεν έχω γνώμη…[/FONT][/COLOR][/SIZE]
Χάρισε μου κάτι!
[SIZE=“2”][FONT=“Book Antiqua”][COLOR=“DarkOrchid”]Ό,τι θες!!![/COLOR][/FONT][/SIZE]:naughty::naughty: