ΞΕΝΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Κάποτε και το Q κυκλοφορούσε κάποια τεύχη που ήταν αφιερωμένα σε ένα μόνο συγκρότημα με σπάνιες φωτογραφίες κλπ… Όταν έμενα έξω και είχα μεγαλύτερη ευχέρεια στο να διαλέξω, συνήθως τους έριχνα ένα ξεφύλλισμα πριν αγοράσω κάποιο αλλά γενικά είχα αδυναμία στο MOJO. Aπό αυτα που αναφέρθηκαν μόνο το NME δεν αντέχω. Γενικά οι Άγγλοι έχουν την ικανότητα να δημιουργούν τρελό hype από το σχεδόν τπτ…Όσο και αν μου αρέσει η μουσική για την οποία γραφει το ΝΜΕ, αυτή την υπερβολή δεν την αντέχω…

ε το ΝΜΕ είναι για τα μπάζα… εδώ σου θεοποιεί τους arctic monkeys! :lol: uncut και πάλι uncut… θα διαβάσω και mojo καμμιά φορά για να δω τι λέει…

Το είδα στο περίπτερο και σκέφτηκα να το πάρω προς στιγμή, ίσως να το κάνω σήμερα. Προτίμησα το Classic Rock που είχε θέμα για τα πρώιμα χρόνια των Allmans, εξώφυλλο και θέμα Zeppelin (για άλλη μία φορά!) και ένα ενδιαφέρον άρθρο για το 1969 ως χρονιά στη μουσική και τους δίσκους που βγήκαν τότε.

είναι τσιμπημένο στην τιμή (19 ?) αλλά αν αρέσκεστε έστω και ελάχιστα στο progressive (rock) μη σας ξεφύγει η ειδική έκδοση του Classick Rock ως prog rock.

Τεράστιο σε ύλη, εκπληκτικά πράγματα, ειδικά όσον αφορά τις φωτογραφίες και ως όφειλε στο πρώτο τεύχος, αφιέρωμα στους Floyd. Επόμενο τεύχος το Μάιο.

Πω πω ναι, κάποιος μου το έλεγε για αυτό (Ο vic νομίζω :-s). Πρέπει να λέει πολύ!

διαβασε κανεις τη λιστα του classic rock με τους 50 καλυτερους τραγουδιστες στην ιστορια της ροκ?

Κανενα λινκ παιζει?

δεν μπορω να βρω:)

Λεω να κανω subscription ή για το Terrorizer ή για το Metal Hammer το αγγλικό … ποιο προτείνετε ??
Βασικά , η ερώτηση μου είναι , επειδη κλινω πολυ περισσοτερο προς το Terrorizer , an ασχολείται και με μεγάλα οικονομικα μεγεθη στο μεταλ , τυπου Μαstodon , Lamb Of God ξερω γω ( μεταλλικα , μαιδεν κλπ δεν με νοιαζει και να μην έχει ) ορ ειναι μόνο για πιιο underground φάση … :slight_smile:

κρίνε μόνος σου.

Σιγουρα στο Terrorizer.

Ωραια παιδια … ευχαριστω για την βοηθεια … :slight_smile:

Πεταω την σκουφια μου για ξενο μουσικο τυπο!! Τρελη πορωση το γερμανικο Metal Hammer!! Οχι οτι το αγγλικο παει πισω!Αλλα ρε γαμωτο ειναι και τα δυο πολυ ακριβα!!!