Μουσικη για ΣΕΞ!

Ιιιιιιι! Παππους αλερτ. :stuck_out_tongue:

Εγω βεβαια τον Bonamassa τον εβαλα για πιο λαητ, γιατι επισης στηριζω ποζερομουσικηεπενδυση και τωρα θα το ξεφτυλισσω λιγο. :slight_smile:

^^^ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ παππους αλερτ λεει ! :lol:

τι πιο “αναφτερο” απο WASP ??! love machine, wild child, χαμος!

χμ…εξαρταται την περιπτωση.αν δηλαδη εισαι σε ρομαντικη φαση,αν εισια πιο αγρια,πιο παθιασμενα κλπ

για ρομαντικη φαση θα ελεγα judas priest run of the mill, led zeppelin when the levee breaks, the battle of everemore, ramble on γνκ slow Κομματια των Zep.και ισως και Pink Floyd

για κατι καπως πι αγριο κ παθιασμενο ισως madrugada salt, kyuss, trogs wild thing, kudas priest rocka rolla

για agressive κατι αbrutal πχ sepultura orgasmatron / roots bloody roots , slayer world painted blood, jesus saves w.a.s… animal Κλπ

για strip (σε περιπτωση που η συντροφος ειναι γυναικα) led zeppelin you shook me k ramble on

Έχω αναφέρει cult of luna?

Πρέπει να δοκιμάσετε cult of luna :wink:

Ποιο άλμπουμ εγγυάται καλύτερες επιδόσεις; Το Εternal kingdom ή το Somewhere along?

Εternal kingdom δοκιμασμένο, αλλά τώρα που το λές, το somewhere along, έχει και πιο raw ήχο, είμαι σίγουρη πως θα έχει άλλη χάρη!

Kαλυτερο σεξ με Darkthrone και transylvanian hunger

Jace Everett - Bad Things

Ρε βαλτε εκει λιγο ΚΑΣΑΤΟΡ να καταλαβετε τι σημαινει ΣΕΚΣ.

On serious note, στηριζω Pantera / Down στο θεμα. Τους Down λιγο περισσοτερο. Αποτελουν εγγυηση, θυμηθειτε με και δε θα χασετε.

Και Kyuss υπερανετα. Βαζεις τερμα τη μπασαδουρα και σου φερνουν οι γειτονες την αστυνομια.

Λολ. Μετά το ποστ σου κολλάει το:…ΜΟΝΟ ΜΑΣΤΟΝΤΟΝ το WE BUILT THIS COME DEATH ρε μουνιά!

Ρε, υπάρχει κάτι πιο ταιριαστό από αυτό;

([B]Εκτός Ελέγχου ‘‘Είμαστε ένοχοι’’[/B])

Δεν είναι μόνο οι σεξουλιάρικοι στίχοι. Είναι και η σεξουλιάρικη φωνή. Και τα σεξουλιάρικα riffs.

Δώστε προσοχή λέμε.

το closer των nine inch nails

ε, ναι…
όλο το άλμπουμ, βασικά, αλλά το closer είναι απλά classic :thumbup:

βασικά εξηγήστε μου γιατί κλειδώθηκε το θρεντ που είχε ανοίξει ο αγουεικ, για το πόσο γαμάνε τα μέλη του φόρουμ, και πότε γάμησαν τελευταία φορά.

Πολύ κακή δουλειά από τους μοντς. Τουλάχιστον έπρεπε να είχαν γίνουν ένα τα 2 θρεντ.

Μπορεί απλώς να ονειρευόμαστε καρβέλια με τις μουσικές, και να μη γαμάμε, πού ξέρεις. ποιος ο λόγος να εκτιθέμεθα? :lol::lol::lol::lol:
είχε ανταπόκριση εκείνο το θρεντ πάντως, ενθυμούμαι

The Dead Weather

Pink Floyd επι εποχής Syd Barret

Μουσική για σεξ… Εξαρτάται…

Aν είναι άγριο ζητάει κάποιο από τα εξής:
Dubstep:

Σε περίπτωση σοδομιστών:

Kαι τέλος σε περίπτωση ερωτιάρηδων:

To ανέλυσα πολύ!!!

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η από πίσω πόρτα δεν μπορεί να είναι loving n caring :-k

:lol: