Εγώ για την ακρίβεια θα το θεωρούσα πολύ ανώτερο.
Μιας και πιάσαμε τους Sabbath, τρομερά αδικημένος δίσκος είναι και το Seventh Star. Ειδικά τα No Stranger to love και heart like a wheel είναι κομματάρες.
Nai οκ καμμια παρεξήγηση. Περι ορέξεως…Απλα προσωπικα για μένα το Jugulator ΔΕΝ είναι Priest δίσκος…
Λοιπόν ενα τραγούδι που θεωρώ εγώ αδικημένο είναι το “All For You” των Motorhead απο το Rock ‘N’ Roll. Αθάνατο κομμάτι πόνου για τα γούστα μου…
κα το etrnal idol ηταν καλος δισκος γενικα. η φωνη του martin ηταν παρα πολυ καλη αν και διαφορετικη απο dio και ozzy
καποιος αναφερε τραγουδι testament απο το gathering.
to fall of sipledome ειναι επισης υποτιμημενο, με απιστευτα drums απο lombardo…
Wash the Planet Clean
Pantera - I Can’t Hide
Καλα, εννοειται, κουβεντα να γινεται.
Μμμ, αυτη τη συζητηση την εχω κανει παρα πολλες φορες και ψιλοβαργιεμαι να παραθεσω επιχειρηματα. Εαν παντως παρατηρησεις την ιστορια τους, θα δεις πως δεν ειναι αμιγες metal group. Παρε καθε κυκλοφορια τους, και συγκρινε τη με την εκαστοτε εποχη. Το Angel Of Retribution δηλαδη μ’ ακουγεται λιγο fake συγκρινομενο με οτιδηποτε αλλο εχουν ηχογραφησει.
Edit: Το Rock & Roll παντως παιζει να 'ναι το αγαπημενο μου Motorhead album. Traitor, Stone Deaf In The USA και τα ρεστα μου.
Και το Avoid the Light των Pantera αγνοειται παντελως απο πολλους επειδη χρησιμοποιηθηκε ως soundtrack(Dracula 2000,υπαρχει και cd με ολα τα soundtrack της ταινιας που το περιλαμβανει) και δεν υπαρχει σε καποιο αλμπουμ των Pantera…
Και ειναι και πολυ ωραιο κομματι…
Βlack Sabbath - A National Acrobat
Monster Magnet - Dinosaur Vacume
Για μένα το καλύτερο τους κομμάτι από μουσική άποψη.
Lynyrd Skynyrd-I never dreamed
ΝAPALM DEATH-Inside The Torn Apart
Acid Bath ρε παιδιά.ποτέ δε κατάλαβα why they didn’t make it big
Summer’s rain-Savatage.Πολύ καλό κομμάτι,και όμορφες μελωδίες.
Καλύτερα βασικά, να 'μαστε λίγοι και καλοί
Εν τω μεταξύ περίμενα το 07 ο Riggs να ρίξει τρελή μπόμπα και να ψαρώσει κοσμάκης με τον σόλο δίσκο πράγμα που φυσικά δεν έγινε γι’ ακόμα μια φορά
FiXXXer…
paizei na to kserete…
τι λες βρε αδερφατο!
Σωστή αντίδραση ο αποπάνως.
Δισκάρα ήταν.
Και μόνο για το “Didn’t You Know Yet…”, ο δίσκος του Riggs είναι μπόμπα…ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ!