Isis οι φωτογραφίες που έχεις τραβήξει είναι εκπληκτικές :respect: Πες μας και εντυπώσεις από το ταξίδι σου.
α ναι? ο isis τις τράβηξε??
τότε μπράβο…!!!
δεν το κατάλαβα…
Εισιτηρια για Παρισι μολις βγηκαν…
Μακαρι να μην ειχε Γαλλους εκει βεβαια,αλλα τεσπα,θα το υποστω.
^
χαχ
παρισι και γω πριν το Δεκεβρη ελπιζω και στοχευω να παω…ενναλακτικα Βελιγραδι it’s on the horizon…
Σκέτο.
τοσο καλα ε? Καλα, παω/δεν παω Παρισι το Βελιγραδι ηταν σταδαρακι με αποδοση 1,10, απλα ισως το αναβαλω για Γεναρη αμα τελικα το Παρισι κανονισθει…
Aπλα προετοιμασου για periscope syndrome και στανταρ αυχενικο.Επισης καλο θα ηταν να μην συνοδευεσαι,δε θα μπορεις να χαζευεις τα αξιοθεατα.
Για αρχιτεκτονικη μιλαω φυσικα,που πηγε ο νους σας??8)
Παρίσι σχεδιάζω να επιστρέψω από το νέο έτος, θα εξαρτηθεί και από εξεταστικές κλπ. Προς το παρών ας φάμε στη μάπα την εξωτική Αθήνα ;ρ
Ιούλη ήμουν Connecticut, New York και Massachusetts (Boston, Cape Cod), ιδού μερικές φωτογραφίες:
Connecticut
New York
Boston
Με πορωσες Φρυδομ!:D:D:D
Ο καιρος γαρ εγγυς και για κει και θα ζητησω και την συνδρομη των “εμπειρων” πλεον.
Cape Cod
Να πας να πας!
Ήταν μεγάλο σοκ, καθώς άλλα περιμένεις να δεις και άλλα βλέπεις. Φιλικότατος λαός, αν και υπάρχουν αρκετοί με κάτι απόψεις σα του Bush πχ, αλλά whatever, μιλάμε για μια χώρα εκατομμυρίων, εκεί θα δεις τα πάντα.
Η περιοχή του New England (Connecticut, Massachusetts, Rhode Island) πανέμορφη, ξύλινα σπίτια, πράσινο σχεδόν παντού, μια ομορφιά.
Η Νέα Υόρκη πάλι αν και μου άρεσε, δε νομίζω ότι θα μπορούσα να μείνω εκεί για πάνω από μια βδομάδα. Πολύ κίνηση, πολύς κόσμος, κόρνες, αμάξια, δεν είναι για μένα αυτά
Σε γενικές γραμμές η Αμερική είναι αρκετά διαφορετική απ’ ότι περίμενα, ανέβηκε αρκετά στην εκτίμηση μου, τόσο η χώρα, όσο και ο λαός. Αν και αυτό με τις σημαίες παντού, κάτι ταμπέλες “Support our troops” και τα μνημεία για τα θύματα (από πολέμους που οι ίδοι έχουν ξεκινήσει όμως!) είναι κάπως εμετικά, αλλά ήταν μια ευχάριστη εμπειρία εν τέλει.
κλαιω με Cape god μλκ Freedom, με πηγες 15 χρονια πισω σχεδον…New england γενικα περασα το ομορφοτερο διμηνο της ζωης μου καποτε…η πιο ευρωπαικη βεβαια περιοχης της Αμερικης, ισως και για αυτο…και ναι, σαν λαος και γω τους ειχα συμπαθησει παρα πολυ, ακομα και τωρα που μιλαμε τηλ με κοσμο-γτ εχω πολυ σοι εκει- δεν εχουν πεσει στο ελαχιστο στην συμπαθεια μου…εμπειρια η USA, ελπιζω την αλλη φορα να παω και στη απεναντι οχθη…
πηγε βελιγραδι πριν 20 μερες ο αδερφος μου
επαθε κωλοπλακα.μην το σκεφτεσαι καν φυγε ΤΩΡΑ.
απλα παιζει να μην γυρισεις
(η μπυρα 1 ευρω,το ποτο 3 κ ολα τα μαγαζια τιγκα στα 2μετρα)
αμα πας , να πας σολο. μην λες μετα ‘τι πηρα κ τη γυναικα ο μαλακας’ 8)
ον τοπικ
γαμω τη ζωη μου γαμω
εχω βρει εισητηρια για βερολινο αλε ρετουρ 96 ευρω
τζαμπα διαμονη σε φιλο σε κρεβατι (οχι στρωματσαδα κ μαλακιες)
και το σκεφτομαι ο μαλακας 8O8O8O8O
(καλα ειχα ξαναπαει το 2008 κ δεν με καιει κ τοσο προτιμω να πηγαινα πχ παλι αμστερνταμ η κανα NYC)
@φρεεδομ
oi pics απο usa ηταν αρρωστια…παντου εχουν ρε πστ μου ενα μινιμουμ επιπεδο…μονο εμεις εχουμε κανει τη χωρα μας σαν γυφτοχωρι…[-X[-X[-X
Τόσο ωραίο το Βελιγράδι ρε παιδιά; Δεν είναι στη λίστα με τα άμεσα ταξίδια που θέλω να κάνω, αλλά μπορεί να γίνει κάποια διαφοροποίηση
Κοιτα,εχει καταπληκτικη αρχιτεκτονικη(το παλιο Βελιγραδι ε…),πρασινο,πλατειες,ομορφο κοσμο,ζωντανη πολη,περπατιεται ανετα,οι τιμες ειναι ξεφτιλα σε ποτα και φαι(οι ταριφες μονο θελουν λιγη προσοχη).Το νεο Βελιγραδι ειναι ενα αισχος.
Και για του λόγου το αληθές, από παλαιότερο ποστ.
και οπως μουπε κ ο bro
αμα ακουσουν οτι εισαι ελληνας σου δινουν (θετικη) σημασια 8)
οταν ξε-βαρεθω θα γραψω σχετικα με το ταξιδι, δεν ειναι και λιγα αυτα που κουβαλαω σαν εικονες…
Freedom χαίρομαι που πέρασες καλά και έπαθες πλάκα με τη New England, ωραίες φωτογραφίες.
Ισις οι φωτογραφίες σου από ποιά περιοχή είναι, από τη δυτική όχθη;