Πως μπορώ να διαγράψω εντελώς το λογαριασμό μου?

Στο facebook, που αναφέρθηκε παραπάνω, μπήκαν στη μέση μεγαλοδικηγόροι εμβέλειας και τέθηκε ζήτημα ατομικών δικαιωμάτων και φακελώματος. Εδώ μιλάμε για forum…

Να πω και εγω κάτι που ανακάλυψα προχθές.

¶μα γράψω Mike Stan στο google, μου βγάζει τα παρακάτω αποτελέσματα.Δεν είναι λιγάκι μαλακία, να φαίνεται το mail σε όλο τον κόσμο ; Έχω επιλέξει να ειναι φανέρο,το γνωρίζω, αλλά πίστευα οτι θα φαίνεται μονάχα σε χρήστες του Forum, και όταν το ψάξουν αυτοί - έτσι πίστευα δηλαδη.

ε δε γίνεται αυτό ρε συ. άλλωστε αυτό που φαίνεται εκεί δεν είναι το μέηλ σου αλλά το account σου στο μσν (άσχετο αν τυχαίνει να… ταυτίζονται :p), που επέλεξες να είναι φανερό όπως είπες.

Προσωπικα θεωρω οτι θα επρεπε να υπαρχει η δυνατοτητα διαγραφης του προφιλ αν καποιος το θελει και γενικα δεν το βρισκω καθολου δηθεν/ποζερια ή ψονισμενο το να θελει καποιος κατι τετοιο :slight_smile:

εδιτ: δεν χρειαζεται να διαγραφουν τα ποστ (αν ειναι αυτος ο λογος που δεν γινεται να διαγραφονται λογαριασμοι) απλα ο χρηστης θα φαινεται σαν να εχει φαει μπαν η κατι τετοιο. Θα μπορουσε να φαινεται το ποστ απλα να μην φαινονται το ψευδονυμο η ημερομηνια και ολα τα σχετικα… Απλα τα πραγματα

KALISPERA THELW NA DIAGRAPSO TON LOGARIASMO MOU GIA PROSOPIKOUS LOGOUS KAI STO SITE DEN IPARHEI POUTHENA HELP KAI OUTE BORESA NA VRO POS NA TO KANW…
AN BOREI KAPOIOS NA MOU PEI POS BORO NA TON DIAGRAPSO THA TO EKTIMOUSA

στη σπάει κι εσένα ο Κουρούδης ε?

Λογαριασμοί δε διαγράφοντα, μπορείς απλώς να μη ξαναμπείς/ξαναγράψεις.

προσβάλαμε τον μεγάλο αυτοκράτορα και το έσβησες?

Ρε σάμαν, εαν δε γουστάρεις πολύ απλά μπορείς να μη γράφεις. Δε χρειάζεται να κάνεις σα 10χρονο

γουστάρω μια χαρά και γράφω μια χαρά, εσύ τα σβήνεις.

Οκ, άμα με τις ειρωνίες καταφέρεις κάτι πάω πάσο.

δε προσπαθώ να καταφέρω κάτι ρε άνθρωπα, φόρουμ είναι, γράφουμε όλοι τις παπαρίτσες μας.

καλωσηλθες, τα greeklish απαγορευονται, διαβασε τους κανονες του φορουμ.:cold:

Δε διαφωνώ, αλλά όχι σε τοπικς που αφορούν τη λειτουργία του site και του forum. Anyway

:bow: :bow:

Το ξαναβλέπω και κλαίω. Θες να σου πλύνω τα πόδια? ε? Ε? Ψήσου.

Πάντως και γω, αν μου επιτρέπεται, δεν θεωρώ λογικό να μην είναι δυνατή η διαγραφή λογαριασμού εφόσον το επιθυμεί ο ίδιος ο χρήστης.

Σε αθλητικά fora που συμμετείχα κατά καιρούς αν κάποιος χρήστης παρέβαινε τους κανόνες διαγραφόταν και μαζί όλα του τα απεσταλμένα μηνύματα.Και ΝΑΙ φυσικά η δεοντολογία νστη ζωή προέχει από οποιαδήποτε ‘ευρυθμία’ του τύπου ‘διαγράφοντας ποστ χάνεται ο ειρμός από άλλα μηνύματα’

Για μένα δεν μπορεί αυτό να είναι δικαιολογία.Έτσι το βλέπω εγώ φυσικά.

Επίσης, το ότι υπάρχει όρος συγκεκριμένος που προειδοποιεί τους νέους χρήστες κατά την εγγραφή τους πως δεν μπορούν να διαγράψουν στη συνέχεια το λογαριασμό τους επίσης μου φαίνεται κάπως σαθρό. Δεν υπογράφουμε συμβόλαιο σε συμβολαιογράφο ούτε κάνουμε καμιά αποδοχή κληρονομιάς για να ξεκοκαλίσουμε τους όρους της συνθήκης.Σήμερα οι χρήστες του διαδικτύου έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με sites και εγγράφονται και-πιστέψτε με αν και το γνωρίζετε και σεις- κανείς δεν κάθεται και ούτε έχει τη διάθεση να διαβάσει ενδελεχώς τους οποιουδήποτε όρους που πλέον έχουν καταντήσει μία τυπική φόρμα ‘αποδοχής-απόρριψης’.

Εγώ ακόμη και για διάφορους λόγους να αποχωρούσα, δεν θα είχα πρόβλημα ή αγωνία για το τι θα απογίνει ο λογαριασμός μου.Ωστόσο, δεν μπορώ να υποχρεώσω τον καθένα να σκέφτεται όπως εγώ ή οι διαχειριστές του εκάστοτε forum.

Οι λογαριασμοί απ’ ότι ξέρω δε διαγράφονται γιατί δε μπορούν να διαγραφούν και τα ποστ, καθώς θα χαλούσε τη ροή στα τοπικς, ειδκά αν τα ποστ αυτά έχουν quote-αριστεί κι όλας. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι ban σε κάποιο λογαριασμό, αλλά και πάλι δε βρίσκω το λόγο.

θα μπορούσε να γίνει κάτι ίσως, σε περίπτωση που κάποιος δεν χρησιμοποιεί ψευδώνυμο, αλλά το κανωνικό ονοματεπώνυμό του. Για λόγους προσωπικών δεδομένων κιέτσι.
Κατά τα λοιπά, καλώς δεν διαγράφονται οι λογαριασμοί.

Φαντάζεστε να ήθελε ο τζον_βλα να διαγραφεί ο λογαριασμός του? :smiley:

Δεν υπάρχει κάποια λογικά σ’ αυτό, όταν κάποιος χρήστης επιθυμεί να διαγραφεί ο λογ/σμός του, τα ποστ μπορούν να παραμείνουν ως γραμμένα από τον n/a.

Βασικά θα μπορούσε να μείνει μόνο το ψευδώνυμο και να καταργηθούν όλα τα άλλα στοιχεία. Ή να τροποποιηθεί το όνομα όπως σωστά σημειώνει ο bleedin.

Σκεφτείτε όμως ότι ο αριθμός λογαριασμών του ρόκιν δείχνει μια τάση ενασχόλησης με τη μουσική, και θα καταλάβετε γιατί μπορεί να μη γίνεται αυτό από πλευράς ρόκιν.

Εγώ συμφωνώ πάντως, επιτέλους θα μπορέσω να διαγράψω τα 25 νταμπλ ακάουντ μου.