Καλύτερη/ες συναυλία/ες 2008

Ιn flames ηταν ανεπαναληπτη εμπειρία…Μακαρι να τους ξαναδώ…

TESTAMENT
METALLICA sofia
DEF LEPPARD χωρισ WHITESNAKE
URIAH HEEP
KISS sofia
FIREHOUSE

Rage Against The Machine - Λισαβόνα 10 Ιουλίου 2008!!! :D:D:D

Εντάξει, δεν πήγα και σε πολλές φέτος (ανάθεμα τα λεφτά), οι Maiden όμως τα’σπασαν!

Σε μισω.

και ποιός όχι!

Καλύτερη δε ξέρω. Αγαπημένες πάντως απο εκείνες που πήγα ήταν οι εξής:

Amorphis τον Απρίλιο.
Madrugada Μάιο.

H εμφάνιση των Flogging Molly την πρώτη μέρα του Rockwave. Η κοσμοσυρροή και το κέφι στον Manu Chao την τρίτη μέρα (αυτή καθαυτή η συναυλία ως συναυλία ήταν απλά πολύ καλή - η μαζική προσέλευση του κόσμου όμως ήταν που την εκτόξευσε σε event).

Και φυσικά το προχθεσινό βίωμα των Anathema…

εεε… εδω!

Υπαρχουν και χειροτερα! Π.χ. διαφοροι φιλοι και γνωστοιμ εχουν δει λαιβς που δε τα βλεπουμε ουτε στον υπνο μας. Κλασσικο παραδειγμα αποτελει ενας που χε δει Voivod στην Αγγλια, καπου τελη 80’ς. Μαλλον κοντα στο Killing Technology. Αλλος εχει δει Warlord 3 φορες (γνωστος user). Αλλος Queensryche, περιοδεια Empire. Αλλος Metallica στο And Justice For All. α, κι ενας αλλος 3 φορες Pantera.

Οποτε α) συνηθιζεις και β) σκεφτεσαι οτι με τετοιους φιλους, τι να τους κανεις τους εχθρους!! :stuck_out_tongue:

έτσι όπως τα λες είναι κάπως παρηγορητικό…:(:frowning:
αλλά και πάλι ο θυμός είναι μεγάλος!!!

Now playing: Edguy - Steel Church
via FoxyTunes

Πες το ψέμματα:D:D

slipknot - machine head (milan 18/11/2008 )
flogging molly - opeth - cavallera conspiracy ( rockwave )
anathema ( fuzz 29/11/2008 )

Queen με διαφορα οτι καλυτερο εχω δει ποτε
Αt the Gates
Judas Priest
Carcass

14 Iουνίου 2008 Nickelsdorf,Austria…:smiley:

Δεν κατάφερα να πάω σε πολλές συναυλίες που ήθελα φέτος, αλλα το χαιλαιτ για μενα ήταν οι REM στο Καλλιμάρμαρο.
Πλήρες σετ, έξοχη απόδοση, τελειος ήχος, ιδανικός χώρος, πολύς κόσμος (τσαμπέ γαρ) και επίσης αυτο το τελευταίο πολύ σημαντικό, χωρίς εισητήριο…

Def Leppard - Whitesnake ( Έφυγα εντελώς!!!)

Αλλά πιστεύω ότι η καλύτερη μου θα ήταν αν είχα πάει Λονδίνο για Bon Jovi, που το περίμενα σαν μικρό παιδί αλλά τελικά 10 ημέρες πριν κάτι στράβωσε. Μου έμειναν τα εισιτήρια να τα κοιτάω και μια ωραιότατη καταθλιπτική διάθεση που δεν παλευόταν!!Πολύ κλάμα δεν το συζητώ.:frowning:

FIREHOUSE @ GAGARIN 205, 23/10

Blue Cheer στο Κύτταρο,
Leonard Cohen στο Terra Vibe
Manu Chao στο Terra Vibe

Χωρίς συγκεκριμένη σειρά γιατί η καθε μία είχε κάτι το διαφορετικό.

Εγώ γενικότερα με τις συναυλίες δεν τα πάω και πολύ καλά. Οπότε καλύτερες συναυλίες για μένα ήταν οι:

James
Γιάννης Αγγελάκας & Επισκέπτες

…(off topic) με διέλυσες τώρα. Έτσι την είχα πατήσει το 98 νομίζω με Kiss σε Βρυξέλλες…

IRON MAIDEN - TERRA VIBE
ANATHEMA - FUZZ CLUB
CARCASS - ROCKWAVE FESTIVAL
ICED EARTH - ROCK EM ALL
CAVALERA CONSPIRACY - ROCKWAVE FESTIVAL (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΧΟ)
PAIN OF SALVATION - ROCK EM ALL (ΑΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ)