Ποια είναι αυτή;
:lol: δεν ξέρω τι λες εσύ η παραπάνω φωτό είναι τραβηγμένη με τα ίδια μου τα χέρια από την συναυλία τους τον Οκτώβριο στο Gagarin.
#-o#-o:?Όχουυυ πάλι τα ίδια…οκ. εσύ μπορεί να μην ξέρεις…δεν είναι αυτή, είναι αυτός. (φαίνεται άλλωστε)
Είναι ο front[SIZE=“4”]man[/SIZE] των London After Midnight.
Περισσότερες πληροφορίες στο «ο πιο όμορφος…» που το έχω κάψει το θρεντ από τις αμέτρητες φωτό που ποστάρω απ’ αυτόν…τέτοιο κόλλημα :roll:
Ω μάλιστα. Οκ λοιπόν
;Ρ
αν δεις δυο τύπους, που φοράνε τα ίδια ρούχα,μακιγιάζ, ίδιο κούρεμα, κλπ θα μπορέσεις να τον αναγνωρίσεις;
Στη φωτογραφια τι κανει?Κενταει?
:cold::cold::twisted:
#-o Όχι καλέ…βάζει το βύσμα στην κιθάρα… αααχχχ!!! :oops:
Ωπ, τι βλέπω. Πού το έμαθες το ροκινγκχαχαχα; :-s
πλακα κανεις???:lol::):p…και μου αρεσουν οι γκοθουδες,νομιζα πως εβλεπα τουμπανη γκοθου κ τρομαξα…
:cold::cold::x Αφήστε τον άντρα μου ήσυχοοοοοοοοο πια …λυσάξατε :p:lol:
Πολύ εύκολα μπερδεύεσε…Ελπίζω καμιά μέρα στον δρόμο να μη πεις σε κάποιον μαντράχαλο σαν κι’ αυτόν : You are beautiful, I love you…You are beautiful I love you…:lol:
Αφού το μανοςογδόνταεπτά μου έκλεψε το γολπέηπερ με των ρεδ σπάρος, βρήκα κάτι που αγαπώ και το χωσα.
Φίλε κάποιος σου έσπασε το παρμπρίζ!
που το βρήκες πάλι αυτό???πες μου καλέ μου άνθρωπε,
βέβαια αυτό δεν απέχει και από την πραγματικότητα…σε λίγο θα το σπάσω το pc…
Now playing: Hibria - High Speed Breakout
via FoxyTunes
Είμαι η μόνη που δεν μπορεί να βάλει θέματα στο pc, παρόλο που έχω το πρόγραμμα?
Εγώ το έσπασα…
Στα XP το WindowBlinds δουλεύει πολύ καλά.
Στα Vista έψαχνα πόση ώρα κάποια έκδοση που να λειτουργεί κανονικά (κάτι παίζει με τα Vista όταν βάζεις το patch για να “ενεργοποιηθεί” το πρόγραμμα). Τελικά βρήκα κάτι, αλλά και αυτό μου κάνει κάποια κολπάκια.
Αμ έχω Vista… και λέω κι εγώ, γιατί μου κάνει νερά…
Το δικο μου πλεον επεστρεψε στις παλιες αγαπες.
Kαι του αδερφου μου, μπονους.
Αυτός είναι ο κώλος της γυναίκας του Angel_Death?
τι ωραιο να σε προσκυναει ενας μοδ!
χαχα, θενξ καρβου!