hahaha η Ηayley φιλτατε ειναι κατι πανω απο ανθρωπινο, ποταποι ελλαδιτες θα την χαλασουν
Λιγοι και εκλεκτοι
Αν και εχει δικιο ο δυδες. δεν ειμαι ελλαδα
hahaha η Ηayley φιλτατε ειναι κατι πανω απο ανθρωπινο, ποταποι ελλαδιτες θα την χαλασουν
Λιγοι και εκλεκτοι
Αν και εχει δικιο ο δυδες. δεν ειμαι ελλαδα
cheat:απο LP αλλαξα σε green day
Δε σε ζαλίζει?:-k
όχι… αλλά έχει και το χαβαλέ του, όταν έχω πολλά εικονίδια στο ντέσκτοπ μερικές φορές παλεύω να τα βρω μέσα σε όλο αυτό το χαμό
Ναι ρε, οσες φορες το κοιταξα ηταν χειροτερα και απ΄το να ειμαι σε βαρκα με 9 μποφορ.
είσαι ένας καμμένος με Lego…
εύγε μαζί σου!!!:p:p
Now playing: Iced Earth - Im-Ho-Tep (Pharoh’s Curse)
via FoxyTunes
Σε αυτο το σημειο να γραψω οτι τοσο το δημιουργημα στο τοιχο οσο και η φωτογραφια ειναι δικες μου δουλειες! χ0αχ0αχ0α
Τον μαρκαδορο τον εχω. Ειναι σαν ενα τεραστιο πεος. Φοβερος μαρκαδορος. Η φωτογραφικη μια σονυ με 5.1 μεγκαπιξελς. Σαημπερσουτ εμ ολ!
Φανταστικέ κάρνου πως μπορώ να το έχω κι εγώ να βλέπω τις γιορτές?:roll:
είναι ένα από τα εργαλεία της πλευρικής βιβλιοθήκης των Vista. Νομίζω και σε XP μπορείς να τα εγκαταστήσεις αν θες, αλλά δε θυμάμαι πως τα λένε στα αγγλικά. Μικροεφαρμογές τα λένε στα ελληνικά πάντως…
http://gallery.live.com/liveItemDetail.aspx?li=29094a1d-c037-4bc2-bc29-546fb47b4bfd
Mε γειες…Το desktop σου ειναι ναυτια…
Στα αγγλικα λεγονται widgets και το κατεβασα και εγω σαν εορτολογιο. Αλλα εγω εχω σΒΙΣΤΑ δεν ξερω αν γινεται και στα ΧΡ.
Κι εγώ σβήστα έχω ρε παιδιά. Αν ξέρετε κανά άλλο καλό widget πείτε :!:
Μου την εσπαγε το γουιτζετοπαραθυρο.
Τεσπα, βαριομουν υπερβολικα, ξεσκατισα το ντεσκτοπ.
Χαιρετισμούς στην Eleni!
Κατω τα χερια σου!
Ωραια ειναι τα “All CPU meter”, “Wireless network meter” και βρες και κανενα για τον καιρο.
Παιδιά, ξέρετε που μπορώ να βρώ wallpapers - εξώφυλλα δίσκων, υψηλής ανάλυσης (1920x1200) ?
Σοβαρολογεις?