Δείξε Μου Την Επιφάνεια Εργασίας Σου

ποιος είναι αυτός?:-s
Δε βλέπεις LOST?! [-X Α, δε ξέρεις τι χάνεις. Πάνε δες.

Εγώ λέω να βάλω αυτό:

εισαι προβοκατορας. Η ΕΛ.ΑΣ. δεν κανει τετοια. Μονταζ.

Δε θα απαντήσω με λόγια, αλλά με τη δική μου επιφάνεια (αυτές τις μέρες) :smiley:

A place where miracles happen…!

Εδώ ο κόσμος δεν ξέρει τον Buck Dharma κι εσύ ασχολείσαι με αμερικάνικες σειρούλες. Ου να μου χαθείς, το παιζεις και ροκάς [-X

:stuck_out_tongue:

Καλά ναι, ντροπή ρε Tyler :stuck_out_tongue:
Blue Oyster Cult λέμεεε!!!

Ανοιξες τους ασκους του Αιολου…Εβρισες τα Θεια…η τιμωρια σου θα ειναι πολυ σκληρη…ειδα αλλου που ειπες οτι θες χρονο να ακουσεις ποσα πραγματα…αστα λιγο ολα στην ακρη και κανε την αρχη…μυησου…δεν θα το μετανιωσεις ποτε!

Αν ήξερα πως να κάνω το torrent μου να λειτουργεί μπορεί και να κατέβαζα 2-3 επεισόδια:lol:

Παιδια δεν ειπα εγω οτι δεν τον ξερω…η Dimitallica (την εδωσα κανονικοτατα)…Ομως δεν τον ξερω τον Dharma και blue oyster cult δεν εχω ακουσει σχεδον ποτε (μπορει τυχαια καπου)…αυτα!!

Χα χα, θα μπορούσες απλά να τη δώσεις και να κάνεις τον Κινέζο (“Εγώ τρελαίνομαι για BOC”) :lol:

[-X Κανουμε μοντς ατομα που δεν ξερουν τιποτα [-X

Φυσικά και τον ήξερα τον Buck Dharma!!! Απλά ήθελα να τεστάρω αν όντως τον ηξερες κι εσύ!:expressionless:

εντάξει…ομολογω…δεν είχα ιδέα ποιος ήταν:oops::stuck_out_tongue: εεε…που να θυμάμαι τοοοσα ονόματα?:-sO:)

Πάντως δεν υπάρχουν μονο τα torrents. Υπάρχουν και τα dvd club. Ντροπή να μη γνωρίζεις τον Τζον Λοκ!:stuck_out_tongue:

@Tylerdurden: I smell a rat, here!!! Καρφί!:stuck_out_tongue:

Ντροπηηηηηηηηηηηηηηηηη!!Αισχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος!!Μανο θα μας ευγνομονεις μια μερα…

Σε εδωσα στεγνα ειναι η αληθεια…Αλλα ξερω ποιος ειναι ο Τζον Λοκ…:smiley:

8O :respect:

Ειμαστε πολλοι!!!

LOST ΡΕ!
ένας μήνας ακόμα!:smiley:

(btw εσύ έγραψες πριν κάτι για μια μπλούζα με το σήμα?θέλω κι εγώ!:p)

Βασικα εγω πηγα με φλασακι την photo με το σημα της dharma σε μαγαζι που τυπωνουν μπλουζες και μου το φτιαξανε…λογικα θα παιζουν και στο ιντερνετ αλλα και η do it yourself λυση μια χαρα βγηκε…:slight_smile: