ναι φυσικα…!!
τζινι μπορεις αυριο να κανεις ολους να ξεχασουν οτι εχω γιορτη και να μην παρει τηλεφωνο ο καθε ασχετος (που εχω να μιλησω μαζι του χρονια)για να μου πει χρονια πολλα…?? ε τζινι καν’το δωρο για τη γιορτη μου (ειναι και χριστουγεννα παραλληλα)
νταξει βρε παιδι μου να το κανω…αλλα γτ δεν θες?δεν θα χεις τι να πεις ε?πες τον πονο σου στο τζινι…
τζινι μαγαπας?
το τζινι δεν εχει συναισθηματα…κρατα σ ολους αντικειμενικη σταση και το μονο που κανει ειναινα εκπληρωνει τις ευχες… ειναι διεστραμμενο και κακο κατα βαθος…
ο πονος μου προς το τζινι: εεε βασικα ειναι χαζο… ειναι ατομα με τα οποια δεν μιλας ποτε και το μονο που κανουν ειναι να παιρνουν τηλεφωνο για να δειξουν οτι θυμηθηκαν (ετσι πιστευω… βασικα εχω νευρα τωρα για αυτο σκεφτομαι ετσι…ισως μετα να αλλαξω γνωμη, τι να πω) και δεν ειναι οτι δεν εχω τι να πω… απλα ειναι καπως υποκρισια καμια φορα…(ετσι μου φαινεται ποτε -ποτε)
τζινι,μπορεις να με κανεις χαλιφη στη θεση του χαλιφη??
όχι γιατί είσαι πολύ νέος στο φόρουμ
τζίνι μπορείς να με κάνεις να προλάβω να δω όλους μου τους φίλους τώρα στις διακοπές?
To τζινι απαντησε σε καμια ερωτηση ή δεν κοιταει καθολου το θρεντ?
Οχι γιατι πρεπει να κατσεις να γραψεις στ θρεντ του αεκακιου.
Τζινι μπορεις να γινεις αγιος βασιλης?
Τζίνι μπορείς να κάνεις όλους τους συγγενείς να φύγουν για λίγο από το σπίτι?
Τζινι αν το κανεις αυτο ελα και απο δω
Πρώτα φεύγει ο άνθρωπος και μετά οι συγγενείς. Συνήθως δε, προβλέπονται στο καταστατικό της πολυκατοικίας.
Κακό μου Τζίνι, πειράζει αν δεν ασχοληθώ με τη διπλωματική μου την επόμενη εβδομάδα;
Εγώ χέστηκα, εσύ θα πάρεις πούλο.
Τζίνι, είναι φυσιολογικό να βαριέμαι ΤΟΣΟ?
Οχι, ποτε.
Τζινι, μπορεις να δωσεις φαγητο στα παιδακια που δεν εχουν?
Μακάρι να μπορούσα έτσι απλά:(
Τζίνι υπάρχει περίπτωση να φύγω ποτέ από την Ελλάδα?
Now playing: Amon Amarth - With Oden on Our Side
via FoxyTunes
εισαι πολυ κακος τζινι… πφφφ κ μετα σ λενε για τις διακρισεις:p
Μόνο για να πας στο διάολο.
Τζίνι είμαι πολύ κακός?
Bλακακος εισαι βασικα
Τζινι, φοβαμαι για τη ζωη μου. Παρμεαποδω.
Θεωρείσαι οφφ τόπικ δεν έκανες ερώτηση.
Τζίνι, το -άκος ήταν για να φανείς συμπαθητικός και γουτσου γούτσου?
Γουτσου γουτσου ειμαι γιατι ειμαι αφρατος σαν φρεσκοψημενο τσουρεκι. Το -ακος ηταν για να μη κλαψεις χρονιαρες μερες.
Τζινι, πιστευεις και συ πως χαθηκε η αξια των χριστουγεννων οταν απο δωρα αρχισαν να δινουν μετρητα?
Πολύ πιο πριν βασικά :Ρ
Τζίνι, γίνεται να λύνονται μόνες τους όλες οι ασκήσεις του σχολείου και του φροντιστηρίου μέχρι το τέλος της χρονιάς;
ναι ναι … αν γινεται καποιο αλλο τζινι να λυνει και τις δικες μου ασκησεις…
τζινι μπορεις να μας βγαλεισ απο την μιζερια μας??
μπαααα:p δυσκολο πραγμα η μιζερια…
ρε τζινι μπορεις να με κανεις λιγοτερο περιεργη κ κουτσομπολα???