υπαρχει στρατος? Μονο κανα μισθοφορικο τμημα… δεν νομιζω κανας φανταρος να βαλει τον κωλο του στην φωτια με προθυμια…
17χρονος εφαγε ξυλο απο 30 ταραξιες…
υπαρχει στρατος? Μονο κανα μισθοφορικο τμημα… δεν νομιζω κανας φανταρος να βαλει τον κωλο του στην φωτια με προθυμια…
17χρονος εφαγε ξυλο απο 30 ταραξιες…
μωρέ τι λέτε???
οι ακραιες λύσεις ειναι για τις ακραιες περιπτωσεις…
+1 Τι ακριβώς δηλαδή παραπάνω μπορεί να κάνει ο στρατός του οποίου η αποστολή και συνεπώς και η εκπαίδευση είναι εντελώς διαφορετική με το πρόβλημα που θα κληθεί να “λύσει”:-k?? Εσκεμμένα το περιορίζω μόνο στο πρακτικό του θέματος
Πού ήταν τόσοι αναρχικοί (αναρχία=χάος/βία κτλ κτλ, μην ξεχνιόμαστε) όλο αυτόν τον καιρό; :-s
εδιτ/ σ’ ένα κανάλι πάντως είπαν για στρατό και κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, εφαρμογή του άρθρου 48 κτλ.
Ποιους θα στείλουν ρε καμένοι, τους εποπ; Η μήπως τα στρατευμένα νιάτα πάσης ελλάδος.
ειδικές δυνάμεις;
έχουημε την εντύπωση πως θα μπορέσουν να τα καταφέρουν καλύτερα από τους αστυνομικούς;;; ;;; Δηλαδή ποιος συνεχίζει να εμπιστεύεται την κρατική εκπαίδευση σε τέτοια ζητήματα;
Αμα μπει ο στρατός τα πράγματα θα γίνουν 10 φορές πιο μπάχαλο, σοβαρευτείτε οι έχοντες ώριμη σκέψη please.
Οι ακραιες περιπτωσεις ερχονται με ακραιους ανικανους…
Οσοι ελπιζουν για στρατο, τι να πω…Σκεφτειτε λιγο…
αν κοπεί απότομα ο ιδερνές, να ξέρετε τι φταίει :p.
τον κωστάκη τον βλέπω να μπαίνει σε κάνα αερόπλανο (που λέει και η γιαγιά μου) και να μας αφήσει να βγάλουμε άκρη μόνοι μας.
η μοναδική πολιτική απόφαση που πάρθηκε εδώ και 3 μέρες είναι να μη γίνουν δεκτές οι 2 σαββατιάτικες παραιτήσεις. εύγε! τι πυγμή. ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΕ.
προς Θεού, όχι ο έλεγχος της χώρας στο στρατό! Εκτός το ότι θα θρηνήσουμε θύματα (ο στρατιώτης δε τρομοκρατεί κόσμο, με το δάχτυλο στη σκανδάλη είναι και με διάθεση να πυροβολήσει), ικανοί ειναι να πιστεύουν μετά πως ο απλός λαός δεν είναι ικανός για δημοκρατία…
Προς Θεού όχι. Θλιβερά τα επεισόδια, αλλά καλύτερα να καεί όλη η Αθήνα και να μπορούμε να τη χτίσουμε, παρά να είναι μισοκαμμένη και να τραβάμε άλλα κουπιά…
Συγνωμη εγω δεν μπορω ποτε στη χωρα που μεγαλωσα να δω το στρατο ως λυση σε κανενα προβλημα. λυπαμαι παρα πολυ
παιδιά για χαλαρώστε λίγο με τα στρατά…υπάρχει εκλεγμένη κυβέρνηση…όσο κι αν δε τη γουστάρουμε είναι ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ και πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της
Το κτιριο της Νομικης το εχουν κανει αρχηγειο…καλα λεει η Lunatic περι αρσης ασυλου… αν και στο θεμα του στρατου με προβληματιζει λιγο:p
Βλεπω καναν εξοργισμενο πολιτη ΔΙΚΑΙΩΣ να καθαριζει καναν αληταρα ετσι οπως παμε… Αυτη ισως αυτη να ειναι μια απευκταια λυση, να παρουμε την δικαιοσυνη στα χερια μας…
Μακαρι να υποβαλλει παραιτηση ο Καραμανλης και ολα να τελειωσουν εκει. Αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν ειναι αξιος ουτε και για αυτο. Και σε τετοια περιπτωση αναλαμβανει ο στρατος… η τα Ηνωμενα Εθνη να μας σωσουν.
Στην Αμερικη και την Αγγλια εχουν τους τρομοκρατες, εδω εχουμε αυτα…
Edit στον ακριβως απο πανω.
ΟΧΙ! Δεν καταλαβαινεις οτι αυτος ειναι ενας απο τους ΚΥΡΙΟΥΣ λογους που τα πραγματα εχουν ετσι? Ειλικρινα εχω χασει τις ελπιδες μου για τον τοπο αυτο.
κι εμένα δε μ’αρέσει… για την ακρίβεια φρίττω.
Αλλά πλέον τίποτα δε με εκπλήσσει.
είναι τόσο πιθανό, όσο το ότι η αστυνομία να λειτουργεί σήμερα βάσει σχεδίου…
καθομαστε ολοι μας και συζηταμε για τον αν ο στρατος η’ η αστυνομια πρεπει να επεμβει…
τι ωραια να μιλαμε τοσο εκ του ασφαλους μεσω των υπολογιστων μας…
εφοσον το κρατος δεν υπαρχει, αυτοι που πρεπει να αποφασισουν ειναι ολοι οι ανθρωποι που ειδαν τον κοπο τους να καιγεται απο πουτανας γιους(ετσι ακριβως…)…
τανκς η’ γκλοπς αυτοι θα αποφασισουν…
ζητω η δημοκρατια της ελλαδας…
ζητω ο πολεμος κατα της αδικιας…
μπραβο μας…
υπάρχει εν ακρατος ετοιμο να κηρυχθει σε εκτακτη αναγκη…Δεν υπαρχει τροπος ,εμφνης καταστολής…Τί μένει?
Δεν ειναι κατι που επιθυμω…Το απευχομαι αλλα δε βλεπω τί αλλο μπορεί να γίνει…
Lunatic για να το καταλάβω…τι από τα τέσσερα παρακάτω…
1)Θες εσύ προσωπικά να κατεβεί στρατός στο κέντρο
2)νομίζεις ότι αυτό θα αποφασιστεί από τους υπεύθυνους πολιτικούς
3) ο στρατός θα πάρει την πρωτοβουλία μόνος του
4) κάτι άλλο που δεν έχω καταλάβει
διάβασα “πολιτικό” και καράφλιασα προς στιγμήν.
αν το αστυνομικό και το πυροσβεστικό σώμα δε συνεργαστούν για να δράσουν κ να κάνουν τα αυτονόητα, το βλέπω κι εγώ αυτό το σενάριο πάντως
το 2. Για να σώσουν τα τομάρια τους…
Ναι λες και το άσυλο είναι αυτό που εμποδίζει τους αστυνομικούς να κάνουν τη δουλειά τους.
Δε λέω ότι το άσυλο εξυπηρετεί κάπου, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Το θέμα είναι ότι το κράτος στάθηκε ΑΝΙΚΑΝΟ να προστατεύσει τους πολίτες του για ακόμα μια φορά από τους ανεγκέφαλους.