Πρωτοφανή επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Άσχετο, αλλά επειδή είπε ο Δαβίδιαν για Λατινική Αμερική και το θυμήθηκα :stuck_out_tongue:

Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος 2008
Πέντε νεκροί απο δακρυγόνο

Όλα έγιναν σε μια ντίσκο στο Περού, όταν ένα δακρυγόνο εξερράγη μέσα στο μαγαζί και ενώ ήταν γεμάτο απο κόσμο. Ακολούθησε πανικός και όλοι προσπάθησαν να βγουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν. Όμως…

πέντε νέοι πέθαναν απο ασφυξία μέσα στο μαγαζί ενώ τουλάχιστον δέκα παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα. Οι νέοι είχαν βγει να διασκεδάσουν και όλοι οι νεκροί ήταν κάτω 20 χρονών. Η αστυνομία κάνει ανακρίσεις,ενώ τα κίνητρα και οι υπεύθυνοι για την έκρηξη δεν έχουν γίνει γνωστοί προς το παρόν.

τρωκτικό.
http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_8418.html

[I]Δακρυγόνα και φωτιές σκόρπισαν παντού
κάθε σπίτι και φωλιά οι μπάτσοι είναι παντού, έι!
Δακρυγόνα και φωτιές μέσ’ τη γειτονιά
ήρθε η εξέγερση βοηθάτε ρε παιδιά

Δέντρο φωτεινό, καίει λαμπερό
μήνυμα θα φέρει από τον λαό.
Μες στη σιγαλιά ακούμε τρία μπάμ
και κάνει η αγάπη την καρδιά γροθιά.

Δακρυγόνα και φωτιές στο μικρό χωριό
και χτυπάν αλύπητα τους νέους στο ψαχνό, έι!
Δακρυγόνα και φωτιές σκόρπισαν παντού
κι η βουλή απέχει μόλις ένα ντου

Κόκκινες μπογιές, οι πέτρες ειν’ πολλές
τα κανάλια δείχνουν τις ίδιεις παπαρι*ς.
Τρέχουν τα παιδιά, σε κάθε γειτονιά,
φωνάζουνε συνθήματα και σπαν στα πεταχτά

Δακρυγόνα και φωτιές στο εξωτερικό
Κόσμος πολύς στου δρόμους, κάτι τρέχει εδώ, έι!
Δακρυγόνα και φωτιές χρειάζεται αλλαγ΄
Ας δώσουμε στη γη μας ακόμα μια στροφή[/I]

:stuck_out_tongue:

Για αυτό παιδιά μην μπαινετε σε Προαστιακό…Κανει τζιζ…

Ρε παιδιά, δηλαδή για κάθε πυροβολισμό, φόνο, ληστεία που γίνεται, τώρα θα το post- άρουμε εδώ; Ας μη συγχέουμε λίγο τα πράγματα…

Δηλαδη εσυ το βρισκεις ασχετο με τον χαμο των ημερων;
Τεσπα, το εγραψα κιολας οτι δεν εβρισκα καταλληλοτερο τοπικ.

Γιατί να το βρω σχετικό;

Στου ψυρρή τι έγινε ? Έλληνες τη πέσαν σε κάτι τύπισσες Αλβανέζες και ένας Αλβανός έβγαλέ όπλο και τον πυροβόλισε στα αχαμνά…

Λέω εγω τώρα, τύποι πέφτουλες, είτε Ελληνες είτε Αλβανοί που δε σέβονται κανέναν και είναι ικανοί να σου χαλάσουν το βράδυ, ειναι για φάπες και για πολύ ξύλο. Αλλά, αναρωτιέμαι ποιό είναι σοβαρότερο γεγονός,ο μαλάκας πέφτουλάς ή το οτι ένας Αλβανος σαβατόβραδο σε πολυσυχναστη περιοχη της Αθήνας κυκλοφορούσε με όπλο ?

Έίναι κοινά αποδεκτό, οτι στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί που έχουν στη κατοχή τους όπλά. Απο τη Κρήτη μέχρι και τον Έβρο. Που τα είχαν πάντα, αλλά, ποτέ δεν υπήρξε πρόβλήμα. Αλλά επίσης ύπαρχουν πολλά, πάρα πολλά όπλα κυρίως Kalashnikov υπο κατοχή Αλβανών, που τα έχουν σπίτια τους. Αμα ξέσηκωθούν θα βγούν πολλά Kalashnikov και, οι Αλβανοί δεν μας πάνε μια, είναι γνωστο αυτο. Σίγουρα δε θέλω να τα παραλέω, και σίγουρα δε νομίζω οτι θα ξεσηκωθούν κάποιο και θα αρχίσουν να πυροβολάν όποιον βρουν ή θα γίνομαι σαν την Κολομβία όπου στις 8 κλείνουν όλοι τα παντζούρια τους δίοτι αρχίζουν τα πιστολίδια.

Αλλά, όταν τα όπλα πέφτουν σε λάθος χέρια ειναι άσχημο πράμα και , όταν δεν υπάρχει έλεγχος και τάξη θα υπάρξει η λογική η μάλλον η πολιτικη των Κρατών. Δηλαδή, δεν μπορείς ρε φίλε να κάνεις πυραυλική ασπίδα δίπλα μου, δεν μπορείς να έχεις στο μπαλκόνι σου 10 πυροβόλα να κοιτάν το δικό μου μπαλκόνι, έτσι απλά γιατι φοβάσε κάποιον και να μην περιμένεις να βάλω και έγω πυροβόλα μου στο μπαλκόνι μου. Με λίγα λόγια, θα βρέθούν πολλά όπλα σε λάθος χέρια για το τίποτα.
Με λιγα λόγια άμα δεν υπήρχε ουτε ένα οπλο στον κόσμο δεν θα υπήρξε πρόβλημα, απο την στιγμη που υπάρχει έστω και ένα, τότε θα υπάρχει και δεύτερο απο την απέναντι μεριά.

Επειδή ζούσα στην Βόρεια Ελλάδα τη δεκαετία του 90, Αλβανοί με τσουβάλια γεμάτα περίστροφα και Kalashnikov που τα δίναν έναντι 500 δρχ, ήταν συχνό φαινόμενο. Ο Σόμπολος έλεγε προχθές, στο ρεπορτάζ του τότε με το μπάμ στην Αλβανία του πουλούσαν έναντι 5000 δρχ ένα τανκ! Το πιστεύω αυτο , άμα αναρωτηθεί κάνεις οτι ο Σαμαράς έλεγε , ελάτε, ελάτε στην Ελλάδα τις Τηλεοράσεις της πετάμε απο τα παράθυρα!

@Leper Jesus: Δεν ποσταρα ουτε αρπαγη της τσαντας μιας γιαγιας ουτε διαρρηξη.
Πολυ κακο για το τιποτα, εγω το βρισκω σχετικο, αν οι μοντς κρινουν αλλιως ας το μετακινησουν καπου αλλου.

Χμ, διαβάζοντας το (εντελώς off- topic, by the way) post σου περίμενα και τη φράση- καραμέλα: ‘‘Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά…’’.

Συμφωνώ ότι είναι πολύ κακό για το τίποτα, απλώς κάποιοι άλλο που δε θέλουν να δημοσιεύονται τέτοια περιστατικά βίας στο εν λόγω thread. Περιστατικά που ίσως να μην έχουν καμία σχέση με την εξέγερση που ζήσαμε.

Εγώ αντιθέτως ξέρω δεκάδες αλβανούς, που ήρθαν στο ελλαδιστάν για ένα μεροκάματο, και κανέναν έλληνα δεν αντιπαθούν. Και ούτε πολυβόλα κρύβουν σε καταπακτές, και ούτε τανκς έχουν στο γκαραζ τους. Εξωπραγματικό, αλλά ισχύει.

Και κάτσε ρε Μάικ, αλλά με τα όπλα που έχουν στη κατοχή τους έλληνες πως δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα?? Τόσοι έχουν πάει στο νοσοκομείο απο μπαλωθιές κλπ. Έλληνες δεν οπλοφορούν δλδ τη νύχτα?

Το 45αρι του ελληναρά δλδ δε μας πειράζει?

Ειδικά να λέμε ότι ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα με την οπλοκατοχή στην Κρήτη είναι μάλλον αστείο…

Βασικά αυτά ήθελα να ρωτήσω κι εγώ, αν δεις ταιριάζουν σε αυτά που bold- αρα, αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν έχει και πολύ νόημα.

Οχι φιλε μ. Αυτο τα αλβανικο το DNA ειναι πολυ κακης ποιοτητας, γι αυτο ηρθαν οι ανθρωποι εδω και ενω ολα πηγαιναν καλα και ας ειχαμε οπλα, αρχισαν δολοφονιες εγκληματικοτητα. Γαμησε τα. Αυτοι κι οι Εβραιοι εχουν καταστρψει την ανθρωποτητα…

Ουχι, διοτι αυτοι ησαν Ελληνες…:stuck_out_tongue:

Ο καθενας το ερμηνευει οπως θελει…Και σε αλλο θρεντ να ηταν παλι ετσι θα το ερμηνευε. Εγω θεωρω οτι τετοια περιστατικα μονο τυχαια δεν ειναι, απλα πρεπει να τα εξεταζουμε βαθυτερα κι οχι ως τυφλη βια.

Mike Stan μας λες για την πιθανοτητα εξεγερσης των Αλβανων ή για το πως δεν πρεπει τα οπλα να πεφτουν σε λαθος χερια; Λιγο περιεργο το ποστ σου.

Χμμμ, κάτι μου θυμίζει αυτό ( αν αντικαταστήσεις το “μαγαζί” με “φουαγιέ”) :-s

Και αν αλλάξεις λίγο τις ημερομηνίες, τη χώρα και τον αριθμό των νεκρών :wink:

leper, τι δε σου άρεσε δηλαδη, και μάυρισες τα σημεία ? Σου αρέσει δεν σου αρέσει οι Αλβανοι έχουν και είναι αυτοι που έχουν φέρει πολλά όπλα στην Ελλάδα. Είναι ρατσιστικό αυτό? Όσο τα βάζω με τους Αλβανούς που έχουν όπλα στη τσέπη τους και βγαίνουν για μπύρα τόσο τα βάζω και με της Ελληνικές αρχές που δεν έχουν οργάνωση, τάξη, και σοβαρότητα.
Καλά θα είναι να μάθουμε να ξεχωρίζουμε κάποια πράματα άμα απο το όλο μου πόστς κράτησες μονάχα τη λέξη Αλβανός, τότε δεν έχει σημασία μια τέτοια συζήτηση.Και στη τελική αυτο που έγραψα είναι γεγονός αναμφισβήτητο,σου αρέσει δε σου αρέσει είναι η δεν είναι ρατσιστικο, αυτο δεν το κάνει λιγοτερο αλήθεια.

Ό,τι πεις, ρε φίλε. Με ρατσιστές και να θες, άκρη δε βγάζεις.

Με τους Κρητικούς? Τα βάζεις και με αυτούς?