Πες μου το ζωδιο σου να σου πω ποιος εισαι (αμα ξερεις και ωροσκοπο καλυτερα)

Δεν ξέρω τι απέγινε η κοπέλα που άνοιξε το θρεντ, πάντως μπορώ σε όποιον θέλει να βρω τον ωροσκόπο του… εύκολο είναι, από σάιτ, κουβέντα να γίνεται.
Πείτε ημερομηνία και ώρα γέννησης οι ενδιαφερόμενοι!
[SIZE=“1”]Εκτός αν με στείλει στην πυρά ως μάγισσα ο Floydized ή ο St_Anger:|:([/SIZE]

Εννοείται πως με τα ζώδια ασχολούμαι απλά επειδή έχει φάση κ για να περνάει η ώρα. Νομίζω οι μεγαλύτερες μαλακίες είναι οι ημερήσιες/εβδομαδιαίες προβλέψεις, κάτι αοριστίες που συνήθως είναι ίδιες σε όλα τα ζώδια με διαφορετική διατύπωση και μπάζουν νερά από παντού. Για να τις πιστεύει κάποιος πρέπει να είναι ηλίθιος.

[SPOILER]Άσε που ποτέ δεν βγαίνουν αυτά που λένε:p[/SPOILER]

Βασικά κατεβάζεις κανένα προγραμματάκι και βρίσκεις τα πάντα…:smiley:

Στάνταρ, αλλά εδώ λέμε αν βαριέσαι, να ασημώσεις και λίγο και θα κάνω το μέντιουμ για να σε πω τη μοίρα σου.:stuck_out_tongue:

Και τώρα που το παρατήρησα, έχω ίδιο ζώδιο και ωροσκόπο με την Areldia!8O Τυχαίο…?:-k

προσωπικη μου αποψη καθαρα - αλλα οποιος πιστευει υπερβολικα/φανατικα σε ζωδια κλπ κλπ ε, ειναι λιγο [B]ζωο[/B] για μενα.

my 2 cents.

αλλα εχει πλακα πως σε ρωτανε ‘τι ζωδιο εισαι’ ολες οι γκομενες που σε γουσταρουν.εχει πολυ πλακα αυτο.

αλλα γενικα αμα ερθει η αλλη(συνηθως ειναι γυναικες) κ μου αρχισει αχ ναι τοχα καταλαβει εισαι το Χ ζωδιο κλπ κλπ , ε την θεωρω λιγο στοκο.

Σίγουρα τυχαίο.
Η Αρέλδια στους δυο πρώτους μήνες της στο φόρουμ είχε ήδη ποστάρει 56324 φωτογραφίες με ντεκολτέ/μίνι/σορτσάκι κλπ. :blues:

Σπόντα?:stuck_out_tongue:
Μας έχεις ΦΑΕΙ μ’ αυτές τις φωτογραφίες πια.*

1. Ε άμα μιλάμε για φανατικά σίγουρα ναι.
  2. Κλασικααά:lol: Σου δίνει την ψευδαίσθηση ότι έμαθες πράγματα για τον άλλον.
  3. Μα ποτέ να μην έχω μαντέψει σωστά ζώδιο? Ποτέ? #-o

*Edit @ Bleedin History ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΙΧΘΥΣ!!
:stuck_out_tongue: