σε ενα τοιχο της πολης μου λεει. ο παπαδοπουλος ζει.το πολυτεχνει πεθανε.και απο κατω με μαυρο και πρασινο μαρκαδορο
οποιος το εγραψε ειναι μλκς
και με πρασινο
αντε και γ>>>>>8O :lol:
σε ενα τοιχο της πολης μου λεει. ο παπαδοπουλος ζει.το πολυτεχνει πεθανε.και απο κατω με μαυρο και πρασινο μαρκαδορο
οποιος το εγραψε ειναι μλκς
και με πρασινο
αντε και γ>>>>>8O :lol:
'“Ο Θεος πεθανε Νιτσε,ο Νιτσε πεθανε Θεος”"
'“Τιποτα δεν ειναι οπως θα μπορουσε”
Σ μια γυναικεια τουαλετα εγραφε
“ο ανδρας μου με ακολουθει παντου”
και απομ κατω
“οχι δεν την ακολουθω”:lol:
Στη Σύρο έχουν γράψει με τεράστια γράμματα “Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ”, με το που μπένεις στο λιμάνι. Ε, ένας τύπος το έκανε “Η ΦΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ”…:lol: :lol: :lol:
“Σ’ολο το κοσμο πιο μεγαλος μαλακας δεν υπαρχει αλλος.απο το βλακα το λεχριτη που χει του γουρουνιου τη μυτη”.Σε τοιχο στο πειραια.
Η ζωη δεν ειναι Amelie…
Σε παρκο:Το χορταρι δεν καπνιζεται,βολευτειτε αλλιως.
Σε έναν τοίχο έγραφε “Αλήτες προδότες πολιτικοί”, έναν στόχο από κάτω και κάτω από τον στόχο “Ελλάς”. Κάποιος έκανε την εξής εικαστική παρέμβαση. ¶φησε τα μπινελίκια για τους πολιτικούς, μετέτρεψε τον στόχο σε αλφάδι (κλασσικά πράγματα μέχρι στιγμής) και όταν έφτασε στο “Ελλάς” πρόσθεσε από μπροστά ένα Τ κάνοντας το Tελλάς και από δίπλα γράφει “1024 Kbps” :lol: :lol: :lol:
το lifestyle ειναι μαγικο.απο μηδενικο σε κανει νουμερο!
ουπς τώρα το είδα αυτό. Δεν εννοώ βέβαια κουκουλοφόρους αναρχικούς, αλλά την κυριολεκτική έννοια της λέξης: άτομα με κουκούλες ή κράνη που πλακωνόντουσαν με τους μπράβους που δουλεύαν στα κωλομπαρα της γειτονιάς (τους οποίους φέρανε οι ΔΑΠ ίτες). Οι τύποι ήταν από τα ΕΑΑΚ ενώ οι υπόλοιπες παρατάξεις ήταν απλώς μαζεμένες έξω από το κτίριο με σημαίες. Βασικά ήταν πρυτανικές εκλογές και φέτος ήταν η πρώτη φορά που θα ψηφίζαν όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, σε αντίθεση με το μέχρι πέρυσι καταστατικό που επέτρεπε μόνο σε εκπροσώπους των παρατάξεων να ψηφίζουν (και τα μέλη ΔΕΠ φυσικά). Όταν τελειωσαν την δουλειά τους με τον πετροπόλεμο, τις μολότωφ (φαντάσου ότι στο γραφείο μου έμπαινε καπνός από μία φωτιά που άρπαξε λιγο πιο δίπλα), το κάψιμο σημαιων, λεει ένας (ναι κουκουλοφοόρος ήταν) “τελειώσαμε από δω, πάμε στο Πάντειο τώρα”.
Εγώ δεν κατάλαβα το εξής: θες να διακόψεις την εκλογική διαδικασία: οκ κάντο, πάρε την κάλπη και φύγε. Όλους αυτούς τους βανδαλισμούς τι τους θες?
Φυσικά, η αστυνομία δεν ήρθε ούτε για αστείο, μετά από καμμια ώρα έκανε απλώς την εμφάνιση του ένα πυροσβεστικό.
κηφισιας!η ευτυχια θα ειναι η εκδικηση μας!
Και το στόχο των Χρυσαυγιτών τον έκαναν BMW.
Κάπου εδώ να σημειώσουμε ότι ο “στόχος” δεν είναι σύμβολο μόνο της Χ.Α. (σιγά μην πω όλο το όνομα) αλλά των απανταχού εθνικιστών. Δεν είναι απαραίτητα Χ.Α.ίτης δηλαδή αυτός που το χρησιμοποιεί.
ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ Κάπου στη Βαλτετσιου… πολύ σοφό:wink:
Eξω από ΙΚΑ…-Γιατρέ έχω ένα βάρος…-
έχει ΙΚΑ στην Βαλτετσιου;:-s
Ρουφιάνοι θα πεθάνετε,
Αυτο το σύνθημα πρέπει να είχε μήκος πάνω απο 10 μέτρα, το έίδα σε ένα κτήριο στην Έδεσσα, πριν πολλά χρόνια
Κλασσίκο, αλλά το είδα πρόσφατα,
[CENTER]ΠΑΟ 13
απο κάτω
ΠΑΟΚ 1+3=4[/CENTER]
Σύνταξη στα 18,στράτευση στα 100.
Κάπου στη Λαμία.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΧΑΧΙΟΓΛΟΥ -Καπου μεταξύ Εξαρχεια-Κολωνακι
“ΩΡΑΙΟΣ ΤΟΙΧΟΣ” στη Σύρο. Όταν το έσβησαν, την επόμενη μέρα έγραψαν με πιο μεγάλα γράμματα “ΤΑ ΣΒΗΣΑΤΕ, Ε?”