Αθωος ή Ενοχος? (Παιχνιδακι)

Ενοχη :roll:

Εχεις φαει μυγακι?

Δεν παιρνω και ορκο αλλα αποκλειεται να μην ειμαι ενοχος!

Εχεις ποτε φαει παρα πολλες αηδιες (γαριδακια, σοκολατες, πατατακια) και μετα να λες κιολας “αυτα ειναι!καλα εκανα!” ??

ενοχη !
εχεις τραγουδησει στο μπανιο και να ακουγεσαι σε ολη τ πολυκατοικια και να σου διαμαρτυρεται η γρια με τα μπιμπικια απο το πανω διαμερισμα?:stuck_out_tongue:

Ενοχη στο τραγουδι, αθωα στην διαμαρτυρια!

Εχεις κανει μπανιο στη θαλασσα γυμνος/η?

ενοχη.
εχεις ποτε πιει κοκα κολα που βρηκεις διπλα απο το ατομο που μιλας νομιζοντας οτι ειναι δικια του αλλα μολις πιεις σου λεει οτι δεν ειναι???
(εγω παντως ενοχη)

Αθωα! Παντα ρωταω πριν πιω!:stuck_out_tongue:

Εχεις φαει απο το πιατο καποιου αλλου την ωρα που δεν εβλεπε και μετα να το επαιξες τσαϊνιζ?

ενοχη… οπως επισης βαζω φαγητο στο πιατο του αλλου:p
εχεις χρησιμοποιησει οδοντοβουρτσα αλλου για να καθαρισεις τα καλοριφερ και εκεινος δεν το εχει παρει πρεφα?:stuck_out_tongue:

Αθωα! Μπλιαχ!

Εχεις ξεμαλλιαστει με κοπελα(cat fight)??

αθωα αλλα το περισσοτερο ξυλο που εχω ριξει και εχω φαει ειναι στον αδερφο μ… με κοπελες σπανια εχω παιξει ξυλο…
εχεις ποτε πιστεψει οτι θα μεινεις καραφλη βλεποντας τις τριχεσ σ στη βουρτσα?

Αθωα!Αν και μαδαω, εχω πολυ μαλλι!

Εχεις κατσει πανω απο 10 λεπτα στην τουαλετα για να διαβασεις ενα βιβλιο και ας εχεις τελειώσει την “δουλεια” σου?

χαχαχχα ναι αυτο το εκανα κυριως μικρη … επαιρνα ολα τα λουκυ λουκ που ειχα σπιτι μου και τα διαβαζα μεσα στην τουαλετα:p

εχεις γλυψει το γλειφιτζουρι της γατας σου ??:p:p

??? 8O
Ένοχος φυσικά! :stuck_out_tongue:
Έχεις δει ποτέ τη μούρη σου στον καθρέφτη;

Ενοχη και μ’αρεσει!
Εχεις φαει τοοοσο πολυ που μετα να ξερνας?

Αθώος

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί πώς στο καλό μπορεί κάποιος να σκέφτηκε πως ο πελαργός είναι που φέρνει τα μωρά και πώς αυτό κατέληξε σε urban legend?

Αθώος!

Έχεις πάει πάνω από 3 φορές στα μπουζούκια; :metal:

Ένοχος, Ένοχος, Ένοχος, Ένοχος, Ένοχος

έχεις πετάξει γαρύφαλο σε τραγουδιστή με σκοπό να του βγάλεις το μάτι (άνδρας) ή να μπει στο ντεκολτέ (γυναίκα)?

:oops: Ενοχη…

Εχεις φαει κατι ζουζουνοειδες σε φαγητο?

Αθώος! (τουλάχιστον δε θυμάμαι να έχω κάνει κάτι τέτοιο εσκεμμένα!) :stuck_out_tongue:

Έχεις πετάξει ποτέ πιρούνι αντί για γαρύφαλλο στα μπουζούκια με σκοπό να πετύχεις τον πληκτρά που βρίσκεται πίσω από την σκυλοτραγουδίστρια και δίπλα στον μπασίστα;

Ένοχος, ακούνα ματάτα (έντομα)

Αθώος για το πηρούνι (με πρόλαβες)

Έχεις αγοράσει μαύρα πρόστυχα εσώρουχα από την Καλλιθέα, με δυο κατοστάρικα, που σε κάνουν πιο ωραία;

@αρελδια Παιζει.Λογικα ενοχος

@καρβου αθωως

ελεος 3 ποστ στη σειρα:p

Εχεις ‘γεννησει’ ποτε τοσο μεγαλο καφε ‘παιδι’ που στο χαρτι μετα να δεις λιγακι αιμα?