:-s:-s:-s:-s:-s:-s:-s:-s:-s:roll:
Γουαιζ,αναγκαστηκα να διαβασω τις τελευταιες σελιδες,μονο και μονο για να δω τι εκανες και γελανε ολοι,και ναι ρε φιλε,εισαι γαματος!!!
λουπιν πλιζ γραφε περισσοτερο στο οφφτοπικ!!!:):)
μου φτιαχνεις τη διαθεση…
Λοιπον, τωρααα τελος με το οφφ!
Εχεις σκεφτει να σφαξεις τα αδερφια σου?
Νταξει ισως πιο μικρη να το ειχα σκεφτει. Δεν ξερω, λεω αθωα.
Εχει ανταποδωσει ποτε καθηγητης/τρια σε πεσιμο σου? :lol:
αθωος(ειμαστε αγαπημενα)…
Εχεις ποτε παει σουπερ μαρκετ με πυτζαμες ή ρομπα??(προφανως εγω ενοχος και για τα δυο και καμποσα καφρικα ακομα…)
δεν ξερω…(εχω παει αρκετες φορες με το μπουφαν πανω απο τις πυτζαμες, για τι πιανεται?? )
εχεις παει ποτε σε τουαλετες του αλλου φυλου?
Eνοχος!!
Εχεις πλακωθει στο ξυλο με καθηγητη?
Ε δεν παιξαμε και μπουνιες αλλα σε λεκτικο επιπεδο πλακωμος, ενοχη.:-s
Σε εχει φλερταρει ή εχεις φλερταρει ποτε με συγγενικο προσωπο(μακρινη συγγενεια);
Aθωος, τιναι πια το κολλημα με τους συγγενεις, ολοι χεσμενη την εχετε τη φωλια σας.
Εχεις αφησει το δωματιο σου σε τετοια κατασταση αηδιας, που ναχουν μαζευτει μυρμηγκια?
έχω αφήσει το δωμάτιο μου σε τέτοια κατάσταση που βρήκα πεθαμένη κατσαρίδα… Ξέρεις… Από αυτές που αντέχουν μέχρι και πυρηνική έκρηξη…
Έχεις βγει ποτέ μόνο με ένα μπλουζάκι στα χιόνια?
Ένοχος,ήταν η πρώτη και τελευταία φορά,μετά θεωρήσε ψυχάκιας.
Έχεις πετάξει γάτα στην θάλασσα?
Now playing: Manowar - Hail and Kill
via FoxyTunes
όχι κ ούτε θα το έκανα αυτό στις πρώην γάτες μου !!
(είχα αρκετές, όχι όλες μαζεμένες, αλλά η 1η πέθανε, είχε γεννήσει 2 γατιά: τον Ζουζούνο κ τον Τζατζί, το οποίο αρρώστησε κ πέθανε κ τα ταιζαμε με τη σήραγγα, αφού πέθανε η μαμά τους :lol:
η 2η που ήρθε έφυγε κ ακόμη μια που έμοιαζε σαν εκείνη που έφυγε, το γατί που γεννήθηκε δηλαδή αλλά έφυγε)
τεσπα
έχεις σκεφτεί ποτέ να πηδήξεις σε ένα λιμάνι, εάν σου πέσει κάτι μέσα ?
Αθωος
Εχεις σκεφτει οτι αμα ρθει ο αδερφος σου θα σε δειρει?
Αθωος, τον περναω 9 χρονια!
Eχεις ζησει για αρκετες συνεχομενες μερες (5-7) σαν νυχτεριδα μενοντας ξυπνιος ολο το βραδυ και πεφτοντας για υπνο την ημερα???
Ενοχη! Οταν ελιωνα στο WoW τα εκανα αυτα…
Εχεις προσπαθησει να κανεις σχεδιακια οταν κατουρας σε τοιχο (αν εισαι αγορακι) και εχεις κοιμηθει στο σινεμα (unisex)?
Ενοχος και στα δυο!
Εχεις μπανισει ποτε καθηγητη/ρια σε καποιο “ιδιαιτερο” σημειο??
ένοχος^2!
έχεις αφήσει πορδή δημόσια και να σε ακούσει κάποιος ξένος?
αθωος
εχει κανει ποτε τιποτα με κοπελα/αγορι φιλου/ φιλης?
Αθωος.
Εχεις ποτε κοιμηθει πανω απο 16 ωρες??