Αθωος ή Ενοχος? (Παιχνιδακι)

Ενοχη.

Απο ταξιδι;

ένοχος

σε σακούλα aegean μέσα σε κτελ;

Χαχαχαχα αντε γαμησου, δεν απανταω, να πει αλλος.[-X

Αθωος.

Μηπως ξεκινησες να ακους μεταλ οχι γιατι σου αρεσε αλλα για να πουλας μουρη σε γκομενες και πιτσιρικια;:naughty:

Αθωος, γι’αυτον ακριβως τον λογο δεν ακουω μεταλ. Ασχημοι μυρωδατοι αντρες. :expressionless:

Εχεις ποτε νιωσει ασχημα επειδη ενα συγκεκριμενο τραγουδι δεν το ακους οσο συχνα νομιζεις πως θα’πρεπε?
(ωιμέ)

Αθωος.Δεν εχω ποτε τυψεις.Δεν εχω συνειδηση.Ειμαι ενας ασχημος μυρωδατος αντρας που μου αρεσει να βαζω μπειμπι οιλ στο δασυτριχο μου στηθος και να ακουω Μανοβαρ.Ουγκ.

Σας εχει τυχει να εχετε καμμια γριουλα/γερο μπροστα σας στης σκαλα,και ενω με το ζορι προσπαθουν κουτσα κουτσα να ανεβουν τα σκαλακια εσεις να τους σκυλοβριζετε απο μεσα σας επειδη βιαζεστε;:roll:

Eνοχη. :frowning:

Εχεις ποτε ξυπνησει απο ονειρο και ξανακοιμηθηκες σκοπιμα για να δεις τη συνεχεια;(και την ειδες κιολας.μπονους)

Ενοχος,ενοχος:D

Εχεις φαντασιωθει ποτε το αγορι/την κοπελα της κολλητης/του κολλητου σου;:–

ενοχος

εχεις πάει να καπνισεις στην τουαλετα και να χεις ξεχασει τον αναπτηρα και να σηκωθει χωρις να σκουπιστεις να τον παρεις?

Αθωος,δεν καπνιζω ποτε στο σπιτι γιατι μενω ακομα με τους δικους μου:cry:

Εχεις ευχηθει ποτε να μην ειχες γεννηθει;

αθωος,δεν ειμαι κ τοσο μοιλολατρης,αν και θα ελεγε κανεις ευκολα το αντιθετο…
Εχεις φαει ποτε κατι που σου επεσε κατω,ξεροντας οτι ειναι βρωμικο,με το σκεπτικο’‘ελα μωρε,φυσαω κ νταξ,μισο πχ κομματακι σοκολατας ηταν’’…???

Ενοχος!

Εχεις ξυσει ποτε μακαριως την ευαισθητη περιοχη σου γιατι σε ετρωγε η ατιμουλα μπροστα σε κοπελες;:stuck_out_tongue:

Αθώος

Έχεις αγοράσει κιθάρα 700 ευρώ και να την έχεις αφήσει να πιάσει αράχνες?

Αθωος.

Πιστευετε κι εσεις οτι ο leris εκμηδενισε το Κλεος και την Μεγαλοσυνη του εν ρυπη οφθαλμου με την παραπανω απαντηση;

ενοχη:lol:

εχεις σκεφτει ποτε να παρατησεις το σχολειο/σπουδες/δουλεια??

Ενοχος!

Εχεις κολλησει ποτε την μαστιχα σου στο κατω μερος του θρανιου;

ενοχη:p

εχεις αντιγραψει ποτε ενω εισαι πρωτο θρανιο??

αθώος

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί, αν αξίζει τίποτα άλλο στο californication εκτός από τις τσόντες των πρώτων επεισοδίων και το rock soundtrack?

αθωα

εχεις βρισει την γιαγια σου πισω απ την πλατη της??? (μλκια:-s)

αθώος. Τη λατρεύω τη μπαμπόγρια

Έχεις δοκιμάσει ωμό κιμά;