Αθωος ή Ενοχος? (Παιχνιδακι)

ωπα! να’τος!!! :D:D:D:D

Αδιστακτοι σπαμερς συνεχιζω:p
Σου εχει τυχει να περιμενεις επι τοπου τηλεφωνο απο την φιλη/φιλο (στο σταθερο), να ειναι καποιος αλλος τελικα και εσυ να λες: ελα ρε μαλακα, για πες…:stuck_out_tongue:

ban στη μαριαννα γιατι τοσα ατομα περιμενουμε απαντηση λουπιν…

αθωος παντως :stuck_out_tongue:

εχεις καψει φαγητο, εννοω να το κανεις σκατα,αλλα να το φας γιατι δεν εχεις τιποτα αλλο και βαριεσαι να βγεις εξω, ακομα και να παρεις ντελιβερυ?

Ενοχος!:stuck_out_tongue:

Εχεις ετοιμασει ποτε καφε σε φιλο/συγγενη σου και εριξες μεσα αλατι για να σπασεις πλακα;:stuck_out_tongue:

Αθωος.

Σου χει “τυχει”’ να σ’ εχει στειλει ποτε το αφεντικο/προισταμενος για καφε κι εσυ να τον εμπλουτισεις με μια (τεραστια) χλεπα μεσα? (ο στρατος εξαιρειται)

Aθωος ρε Pigs…:p(ξενερωσατε ε??)

Υπαρχει παρασκηνιακη ιστορια,αλλα μετα απο λιγο καιρο,που θα εχω κερδισει ενα Α σεβασμο,ισως την αναφερω(γτ αλλιως θα παει η ντοματα συννεφο…)…

αθωα γιατι δεν εχω δουλεψει ποτε:p

σου χει τυχει να χεις να αλλαξεις πυτζαμες για πανω απο 2-3 βδομαδες??

Aθωος.Δεν φοραω πιζαμες.
Εισαι παρθενος/παρθενα?(οχι στο ζωδιο)

Aθωος.
έχεις δει ερωτικά την κολιτη σου(για αγόρια) ή τον κολιτό σου(για κορίτσια)?

καραενοχος

εχει παει ποτε με την κολλητη σου?

θα μου βγει το ματι απ το ορθογραφικο#-o
κολλητος κολλητη γραφεται καλε:lol:

αθωα ντε!
θα ημουν λεσβια:p

εχεις παει για καφε με παντοφλες??(κατα λαθος,οχι σαν τους καγγουρες που το κανανε μοδα)

Πρεπει να σαι πολυ στον κοσμο σου για να πας καταλαθος.

Εχεις κατουρηθει ποτε στον υπνο σου ενω εχεις περασει το 16ο ετος της ηλικιας σου?

αθωα ευτυχως:)

εχεις σκεφτει ερωτικα τον αδερφο/αδερφη σου??(μεγαλη ανωμαλια)

αθωος
εχεις ποτε επιχειρησει να γυρισεις ερασιτεχνικη τσοντα;

αθωα καλε

εχεις φαει ποτε εντομο?? (μπλιααααααχ)

αθωα λογικα και ελπιζω…! (ποτε δν ξερεις τι τρως ακριβως)

εχεις ποτε κλασει σ ασανσερ ενω μεσα βρισκονται αλλα 5 ατομα??:p:p:p

Αθώος!

Έχεις ποτέ κλάσει ΒΡΟΝΤΕΡΑ και όταν ολοι γύρισαν να σε κοιτάξουν είπες μια άκυρη δικαιολογία τύπου “σόρρυ έχω φάει σταφύλια”? :p:p:p:p:p:p

αΧαχαχαχχαχχαχχαχαχχαχαχαχαχχαχχαχχαχαχχαχχαχαχαχχαχχαχχαχχαχαχχαχχαχαχα!! (…“εχω φαει σταφυλια”…!!)
αθωα…
εχεις κλασει και να πεσ οτι δν εκλασες εσυ αλλα η γρια στη γωνια ή η γρια η θειά σου???:stuck_out_tongue:

ΕΝΟΧΟΣ και μάλιστα είχα εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι δεν άκουγε καλά για να της φορτώσω και το ρέψιμό μου! :lol::lol::lol::lol:

Έχεις φτάσει σε ύστατο σημείο βαρεμάρας ώστε να κλάσεις κάτω από σκεπάσματα (και να μυρίζει) αλλά να βαριέσαι να βγάλεις το κεφάλι σου από το σκέπασμα? :stuck_out_tongue: