Αθωος ή Ενοχος? (Παιχνιδακι)

Ω καλα,καραενοχος του κερατα!Το τι βιβλιο εχω διαβασει εκει μεσα δεν λεγετε:p

Εχεις ποτισει ποτε κοπελα με πολλους και διαφορους πονηρους συλλογισμους να τρεχουν στο προστυχο μυαλο σου;:stuck_out_tongue:

Ναι το παραδεχομαι, ενοχος!!!

Εχεις στησει κοπελα γιατι απλως βαριοσουν να περπατησεις?

Αθωος φυσικα!Τς τς τς τς,εχουν χαθει οι τζεντλεμαν στις μερες μας…:frowning:

Εχεις φαει ποτε σαντουιτς με τζατζικι και κρεμμυδι πρωτου βγεις με την κοπελα σου;:slight_smile:

ενοχοι,και οι δυο,και δεν μας ενιαξε ιδιαιτερα…
εχεις κλασει κατα διαρκεια σεξ??(εδω σας θελω…)

Αθωος!:smiley:

Εχεις κλασει ποτε σε πρωτο ραντεβου;:stuck_out_tongue:

αθωος,(thank god…)
Eχεις ποτε σκαλισει τη μυτη σου,κατα το σεξ???

Αθωος!Καλα ρε Νεατερνταλ,τι ειναι αυτα που κανεις οταν πηδας;:lol:

Εχεις διακοψει ποτε οταν εκανες σεξ για να πιεις νερο;:stuck_out_tongue:

ενοχος(χαχα,ειμαι πολυ νεαντρενταλ,τα περι κλανιων δεν ταχω κανει,αλλα μυτη,νερο κ διαφορα αλλα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ,τα εχω κανει,ναι…)
εχεις ποτε κατα τη διαρκεια του σεξ,ριξεις τον-την συντροφο σου κατω απτο κρεβατι??

Καλα για νερο κι εγω εχω διακοψει,οποτε δεν το μετραμε για καφριλα:lol:

Αθωος!

Εχεις αρνηθει να βγεις με την κοπελα σου για να δεις μπαλα;

αθωος(ειμαι …δουλος λιγο…)
Εχεις τελειωσει πιο γρηγορα το σεξ,για να προλαβεις κανα ματς μετα???(ωραιες αυτες οι καφροερωτησεις,3.30 το βραδυ:))

Φυσικα και αθωος,καλη και η μπαλιστα αλλα ειπαμε!:lol:

Εχεις φαει ποτε τοσο πολυ που να μην μπορεις να κανεις σεξ;:stuck_out_tongue:

Eνοχος!!
Εχεις ποτε,χμ,χμ,κανει σεξ,ενω στο διπλα δωματιο βρισκετε συγγενης σου-ή του/της συντροφου σου???
(και καλο βραδυ απο μενα,διοτι δν την παλευω αλλο)

Ενοχη.

Εχεις στειλει ποτε επιτηδες καποιον σε λαθος μερος οταν σου ζητησε οδηγιες;

ενοχος,απειρες φορες,μικρος,where is knosos,και τους στελναμε στο λιμανι:lol::lol:

Εχεις ποτε βουτηξει ρεστα πανω απο 10ευρω,απο γονεις???
(υπνος δεν παιζει γμτ[-X)

Ενοχος!:stuck_out_tongue:

Εχεις “δανειστει” ποτε album/παιχνιδι για pc/ταινια χωρις να το εχεις γυρισει ποτε;:stuck_out_tongue:

ενοχος,και απο φιλο,και απο μαγαζι…
Εχεις ποτε κανει τσαμπουκα σε καποιον,για να εντυπωσιασεις καποια???

Τι μου θυμησες τωρα…Ενοχος:oops:

Εχεις αρχισει να ακους συγκροτηματα/τραγουδιστες/ειδος μουσικης που δεν γυρνουσες ουτε να τα φτυσεις για να εντυπωσιασεις καποια;:stuck_out_tongue:

εδιτ:Καταρα σε σενα ρεστλες

Ένοχος :oops:, αλλα μετα το γύρισε σε Evanescence και αλλαξα πλευρο

Eχεις ποτε, επειδη διαβαζεις/ες πολλα κομικς, βρει λεξη αγνωστη και να νομιζεις πως τονίζεται κάπως και να τη χρησιμοποιεις συχνα γιατι εισαι μαγκας και σ’αρεσε, αλλα απλα γινεσαι ρομπα.?

:lol::lol::lol:
καρα-ενοχος…ατιμο γυμνασιο…
Εχεις ποτε κανει το αλλο,δλδ να σταματησεις να ακους αυτα που γουσταρεις τελειως,για να μην σε σνομπαρει καποια??(μεταλας=βρωμιαρης κτλ…):stuck_out_tongue:

Πω πω…Πιο γυμνασιο,δευτερα λυκειου ημουν!Αχ Ματινακιιιιιι:cry:Φαγαμε μερικες ψιλες αλλα το ριξαμε το γκομενακι,αυτο κραταμε:D:p

Και για να απαντησω και στα δυο τα προηγουμενα,ενοχος και στα δυο ο ρεζιλιας:oops::lol:

Εχεις αρχισει να φορας/σταματησες να φορας σκουλαρικια μπας και ριξεις την κοπελια;:stuck_out_tongue: