Ω καλα,καραενοχος του κερατα!Το τι βιβλιο εχω διαβασει εκει μεσα δεν λεγετε:p
Εχεις ποτισει ποτε κοπελα με πολλους και διαφορους πονηρους συλλογισμους να τρεχουν στο προστυχο μυαλο σου;
Ω καλα,καραενοχος του κερατα!Το τι βιβλιο εχω διαβασει εκει μεσα δεν λεγετε:p
Εχεις ποτισει ποτε κοπελα με πολλους και διαφορους πονηρους συλλογισμους να τρεχουν στο προστυχο μυαλο σου;
Ναι το παραδεχομαι, ενοχος!!!
Εχεις στησει κοπελα γιατι απλως βαριοσουν να περπατησεις?
Αθωος φυσικα!Τς τς τς τς,εχουν χαθει οι τζεντλεμαν στις μερες μας…
Εχεις φαει ποτε σαντουιτς με τζατζικι και κρεμμυδι πρωτου βγεις με την κοπελα σου;
ενοχοι,και οι δυο,και δεν μας ενιαξε ιδιαιτερα…
εχεις κλασει κατα διαρκεια σεξ??(εδω σας θελω…)
Αθωος!
Εχεις κλασει ποτε σε πρωτο ραντεβου;
αθωος,(thank god…)
Eχεις ποτε σκαλισει τη μυτη σου,κατα το σεξ???
Αθωος!Καλα ρε Νεατερνταλ,τι ειναι αυτα που κανεις οταν πηδας;:lol:
Εχεις διακοψει ποτε οταν εκανες σεξ για να πιεις νερο;
ενοχος(χαχα,ειμαι πολυ νεαντρενταλ,τα περι κλανιων δεν ταχω κανει,αλλα μυτη,νερο κ διαφορα αλλα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ,τα εχω κανει,ναι…)
εχεις ποτε κατα τη διαρκεια του σεξ,ριξεις τον-την συντροφο σου κατω απτο κρεβατι??
Καλα για νερο κι εγω εχω διακοψει,οποτε δεν το μετραμε για καφριλα:lol:
Αθωος!
Εχεις αρνηθει να βγεις με την κοπελα σου για να δεις μπαλα;
αθωος(ειμαι …δουλος λιγο…)
Εχεις τελειωσει πιο γρηγορα το σεξ,για να προλαβεις κανα ματς μετα???(ωραιες αυτες οι καφροερωτησεις,3.30 το βραδυ:))
Φυσικα και αθωος,καλη και η μπαλιστα αλλα ειπαμε!:lol:
Εχεις φαει ποτε τοσο πολυ που να μην μπορεις να κανεις σεξ;
Eνοχος!!
Εχεις ποτε,χμ,χμ,κανει σεξ,ενω στο διπλα δωματιο βρισκετε συγγενης σου-ή του/της συντροφου σου???
(και καλο βραδυ απο μενα,διοτι δν την παλευω αλλο)
Ενοχη.
Εχεις στειλει ποτε επιτηδες καποιον σε λαθος μερος οταν σου ζητησε οδηγιες;
ενοχος,απειρες φορες,μικρος,where is knosos,και τους στελναμε στο λιμανι:lol::lol:
Εχεις ποτε βουτηξει ρεστα πανω απο 10ευρω,απο γονεις???
(υπνος δεν παιζει γμτ[-X)
Ενοχος!
Εχεις “δανειστει” ποτε album/παιχνιδι για pc/ταινια χωρις να το εχεις γυρισει ποτε;
ενοχος,και απο φιλο,και απο μαγαζι…
Εχεις ποτε κανει τσαμπουκα σε καποιον,για να εντυπωσιασεις καποια???
Τι μου θυμησες τωρα…Ενοχος:oops:
Εχεις αρχισει να ακους συγκροτηματα/τραγουδιστες/ειδος μουσικης που δεν γυρνουσες ουτε να τα φτυσεις για να εντυπωσιασεις καποια;
εδιτ:Καταρα σε σενα ρεστλες
Ένοχος :oops:, αλλα μετα το γύρισε σε Evanescence και αλλαξα πλευρο
Eχεις ποτε, επειδη διαβαζεις/ες πολλα κομικς, βρει λεξη αγνωστη και να νομιζεις πως τονίζεται κάπως και να τη χρησιμοποιεις συχνα γιατι εισαι μαγκας και σ’αρεσε, αλλα απλα γινεσαι ρομπα.?
:lol::lol::lol:
καρα-ενοχος…ατιμο γυμνασιο…
Εχεις ποτε κανει το αλλο,δλδ να σταματησεις να ακους αυτα που γουσταρεις τελειως,για να μην σε σνομπαρει καποια??(μεταλας=βρωμιαρης κτλ…)
Πω πω…Πιο γυμνασιο,δευτερα λυκειου ημουν!Αχ Ματινακιιιιιι:cry:Φαγαμε μερικες ψιλες αλλα το ριξαμε το γκομενακι,αυτο κραταμε:D:p
Και για να απαντησω και στα δυο τα προηγουμενα,ενοχος και στα δυο ο ρεζιλιας:oops::lol:
Εχεις αρχισει να φορας/σταματησες να φορας σκουλαρικια μπας και ριξεις την κοπελια;