Αθωος ή Ενοχος? (Παιχνιδακι)

(οχι μονο το χω κανει, αλλα γουσταρε τρελα η κοπελα μου…ηταν εξωτερικο :wink:, αυτη περισσοτερα καφριλικια απο μενα κανει χαχαχα )

αθωος

εχεις κανει τρελο χεντμπανγκινγκ στη ντουζιερα και να γεμισει ο τοπος νερα απο τα βρεγμενα μαλλια? :lol:

(Ε αλλο αφου βρεθουμε να της πω να παμε για να φαμε καναν γυρο,εγω νομιζα σαν πρωτη ατακα με το που την βλεπεις:p)

Αθωος

Δεν μπορω να κανω head-banging,ζαλιζομαι:oops:

Εχεις βαλει εστω και ΜΙΑ φορα στη ζωη σου πλυντηριο;:stuck_out_tongue:

:lol3: :lol3: εισαι θεος, αθωος αλλα εχει διαπερασει το μυαλο μου :lol:

εχεις πει ποτε οχι στην κοπελα σου για σεχ , για να δεις μπαλα?

Αθωος,τρελος ειμαι;:lol:

Εχεις κατεβασει ποτε το παντελονι συμμαθητη σου μεσα στην ταξη;:stuck_out_tongue:

αθωος

εχεις παει ποτε να πληρωσεις κατι σενα μαγαζι με τα ακουστικα στα αυτια να παιζουν στο τερμα, να βαριεσαι να τα βγαλεις και να προσπαθεις να καταλαβεις ποσο κανει διαβαζοντας το στομα της πωλητριας?? :stuck_out_tongue:

Ενοχος:lol:

Σου εχουν δωσει ποτε παραπανω ρεστα απ’ οσο επρεπε αλλα εσυ σηκωθηκες κι εφυγες εκτος να του πεις οτι εκανε λαθος;:stuck_out_tongue:

(το εχεις κανει και εσυ αυτο με τα ακουστικα :lol::lol: ωραιος!!)

αθωος

στη εχει πεσει ποτε gay?

Ενοχος!:lol:Οου μαϊ Γαντ,επικη ερωτηση!:lol:

Ειχες ποτε κοπελα που ακουγε σκυλαδικα;:stuck_out_tongue:

αθωος

εχεις λυπηθει ποτε τυπους με τους οποιους παιζεις ποκερ γιατι τους τα εχει παρει ολα?

Αθωος,απο ποκερ εχω παιξει μονο stip poker σε κανα δυο παρτι:lol:

Εχεις προσεξει ποτε οτι στο προφαϊλ σου αντι για λουλουδας γραφεις λουλουδος;:p:lol:

:lol::lol: αφου βασικα ετσι ηθελα να το γραψω,ειναι πιο τρου:!:

εχεις βαλει ποτε 5,45 τα χαραματα τερμα στην ενταση death metal?

Ενοχος!:lol::lol:

Εχεις ακουσει πανω απο 1987 φορες το Yoshi’s Story Theme που εχει η dexter στην υπογραφη της;#-o:lol:

[SPOILER]Ασχετο,αλλα τραγικα επικη ατακα του Therion 500 σελιδες παραπισω,κοιταξτε εδω

Εχω κλασει στο γελιο μιλαμε:lol:

[/SPOILER]

(καλα αυτο το θυμαμαι κι γω :lol3::lol3:)

αθωος

εχεις σκεφτει ποτε να κανεις ταινια τυπου blair witch project με φιλους?

Αθωος,μονο βραζιλιανικο μεταγλωττισμενο εχουμε γυρισει:p

Btw,εχεις παρακολουθησει ποτε εστω και μια βραζιλιανικη σαπουνοπερα ποταπη λερα,AIDS και χολερα της μαιταλ κενωνιας;:stuck_out_tongue:

ενοχος, αλλα ημουν μικρος :stuck_out_tongue:

εχεις σκεφτει πως ισως κανουμε το μεγαλυτερο 1-2 στο συγκεκριμενο θρεντ?? :lol::lol:

Μολις εγινα ενοχος!:lol:

Σου εχει περασει ποτε απο το μυαλο οτι καποιος φιλος σου παιζει να ηταν κρυφογκεης;:stuck_out_tongue:

αθωος

σε εχουν στησει ποτε σε ραντεβου πανω απο μιση ωρα, χωρις να σε παρουν τηλεφωνο, αλλα εσυ να περιμενεις?

Ενοχος!

Εχεις στησει ποτε εσυ φιλο/φιλη/κοπελα για πανω απο μιση ωρα χωρις να ειδοποιησεις;:stuck_out_tongue:

αθωος

εχεις χρησιμοποιησει sex toys με την κοπελα σου?:naughty:

Αθωος,αν δεν της φτανει ο σπαιντερμαν να βρει αλλου:p:p

Εχεις κατουρησει ποτε για πανω απο κανα 3λεπτο-4λεπτο συνεχομενα;:stuck_out_tongue: