Αθώος.
Έχεις ποτέ φουσκώσει προφυλακτικά και να τα δέσεις έξω απο το παράθυρο της υποδιευθύντριας??
Αθώος.
Έχεις ποτέ φουσκώσει προφυλακτικά και να τα δέσεις έξω απο το παράθυρο της υποδιευθύντριας??
Αθώος.
Χαίρεσαι που έφυγε η Areldia?
αθωος(τα εσκαγα ομως στο προαυλιο)…
εχεις ποτε φορεσει προφυλακτικο,που εχει ληξει καιαιαιροοοο,…???
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ. 8O
Αθωος.
Εχεις πεταξει ποτε κατι σε συναυλια? (προς τον Χ καλλιτεχνη εννοω)
Και οχι το σουτιεν σου φιλε Γρακχε πχ.
Ποσα παιδακια εχεις αν επιτρεπεται;
Eνοχος(μπουκαλι σε ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ και δεν μετανιωνω…)
Εχεις ποτε πεσει απο μαλακια σου στο πατωμα απο το κρεβατι,κατα το σαικς,με την τυπισσα να απορει τι εγινε???
Αθώος γαμώτο.
Κάθε φορά που ήθελα να πετάξω κάτι, δεν είχα τίποτα. (Ούτε καν σουτιέν!)
Έχεις κάνει ποτέ κωλοδάχτυλο στο συγκρότημα που παίζει;
edit: εεε στου mister αυτό.
:lol2:
Θέλω να μου πεις πως έγινε αυτο εδώ και τώρα!!
:lol:
:?:?:wacko::wacko::wacko:ευτυχως κανενα!!!αν και οχι,δεν μου ετυχε,παραλιγο μια φορα…
Γραφετε κατι θεικα εδω μεσα ε. Το Μανος εβλεπε Αρη λεει, ο αλλος επεφτε απ’τα κρεββατια… :lol:
χαχαχα,αστεια ιστορια:lol::lol::lol:.(και λιγο επιπονη)…αλλα αμα δν κανω αναπαρασταση να το δεις,δεν θα γελασεις τοσο(αν κανω ομως,θα λιωσεις στο γελιο…)
Αεροπλανικές στάσεις το δικαιολογούνε μόνο:lol:
ειμαστε πολυ μπρουταλ τελικα…ε,ειναι κ αργα,τα μικρα του φορουμ κοιμουνται,ας αναβαθμισουμε λιγο το τοπικ…:lol::lol:
Nαι αλλα σεξ με playlist pantera/slayer δεν εχει κανει κανεις…:har:
καλα,καντε σεις ακουγοντας βαρια gothιδια k dark wave,κ μετα τα λεμε…να φοβασε ταυτοχρονα κιολας και να μην μπορεις να…#-o
Σιγά το πράγμα.
Με playlist Agoraphobic Nosebleed, Today Is The Day κτλ. είναι τα καλά.
εγώ ρε παιδιά γιατί όποτε κάνω σαικς επικεντρώνομαι στον κώλο κι όχι στη μουσική??? :?
Μήπως δεν είμαι καλά?
τι να σου πω,εμενα απο ενα σημειο και μετα με επηρεαζει η Playlist:-s…οταν ακους bauhaus,ε,οσο ναναι,σου παει λιγο να…Ποπο,το εκφυλιζουμε το τοπικ σιγα σιγα:lol::lol:
ρε οι σλειερ δινουν ρυθμο:lol:
SPIRIT IN BLACK!!!