Αρκετά καλοί, αλλά έχουμε και Univese217 εδώ, ε?
ναι αλλα δεν παιζουν μπαλα στο ιδιο αθλημα!
όποιος αρέσκεται σε prog rock και δεν έχει τσεκάρει τα 2 Sleeping In Traffic (ειδικά το 2ο) προλαβαίνει ακόμα. Σε λίγο έρχεται και το νέο πόνημα που προς το παρόν πέραν από την αφεντιά μου λογικά ενδιαφέρει τον Mano.
New Beardfish album in July
‘Destined Solitaire’ will be released by the end of July 2009.
help! έχει ακούσει κανένας το νέο άλμπουμ του Warwick???
http://www.rocking.gr/review2399.php
αν ναι και παιζει κανα λινκακι pm me!
Στο καινούργιο άλμπουμ του Iggy Pop “Preliminaires”:
- Έχει μπαλάντες.
- Tραγουδάει κάποια τραγούδια στα γαλλικά.
- Έχει πιάνο.
- Παίζει τζαζ (Ο ίδιος είχε προειδοποιήσει ότι θα συνέβαινε αυτό).
- Είναι κάτι μεταξύ Leonard Cohen & Tom Waits.
Αν ανακαλύψω και τίποτα άλλο κατά την ακρόαση του δίσκου (ακόμα είμαι στο 4ο κομμάτι) θα ενημερώσω!
Κυκλοφορησαν οι πελικαν ενα νεο ep με 3 νεα τραγουδια .Ephemeral λεγεται και η πρωτη ακροαση ειναι θετικη.Θα ακολουθησουν και αλλες
Διερευσε το νεο enter shikari.Common dreads Λεγεται και μπορω να πω οτι ακουγεται ευχαριστα.Σιγουρα δεν ειναι take to the skies αλλα εμενα μ’αρεσε αρκετα.Αντε ποσταρετε ρε μιζεροι…
16χρονε emo
Το album όντως συμφωνώ οτι δεν μπορεί να φτάσει το take to the skies αλλά έχει αρκετά ωραία τραγούδια.
Ρε με το take to the skies ειχα φαει τρελο κολλημα.Ναι τοτε ημουν 15-16 :D.Ηταν ΣΙΝΤΑΡΑ.Και αυτο ωραιο ειναι αλλα εχουν δωσει πιο πολυ εμφαση στα πλιτσιπλικια και στα καθαρα φωνητικα.Το juggernauts και το anterewpen ειναι απο τα καλυτερα τους θαρρω
ε και το νεο Blackout βγηκε αν εισαστε σε ημο διαθεση
διερευσε gnostic!!
prog death ρε μουνια!!!
Aπο http://www.myspace.com/immortalofficial
NEW ALBUM TITLE ANNOUNCED
The new Immortal album is finally recorded, and will be released in
the autumn. The album title is:
ALL SHALL FALL
Εγω παλι το Circle Takes The Square περιμενω, αλλα δε βλεπω φως. Παμε για 2010, μαλλον.
5 χρονια πανε σχεδον. Ημαρτον.
Και γενικα τον Σεπτεμβρη θα βγουνε ολα τα ‘‘καλα’’. Ακομα δεν εχουμε ακουσει τιποτα.
Πράγματι, και το κακό είναι οτι δεν μας λένε τι κάνουν.
Αυτό διεύρευσε και μας [SIZE=“6”]ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ[/SIZE]8O8O8O8O
Περισσότερα στο θέμα που θα ανοιχθεί σύντομα…
Δεν το χα παρει πρεφα. Τσεκαρω οπωσδηποτε!!!
Με τα νεα δεδομενα, αργει και το Nevermore…
Δυο δισκους περιμενω ΠΟΛΥ πλεον. Το Megadeth και το Fall of Efrafa. Για το Megadeth συγκεκριμενα, εχω μια κρυφη ελπιδα μηπως βγαλουν τιποτα καλο, τωρα που πηρανε τον Broderick στις κιθαρες.
Αν τον αφησει ο αλλος να γραψει… για να δουμε…
Ειναι και το Porcupine Tree βεβαια, αλλα νταξ. Για να βγηκε ετσι το προσωπικο, καλος θα ναι κι ο δισκος. Απο κει βγαζει το ψωμι του δλδς, αλιμονο αν κρατα τις παπατζες για τον Σεπτεμβρη.
Ναι ρε φιλε αυτο το cd το περιμενω και εγω πως και πως.Εντωμεταξυ δεν υπαρχει καμια περιπτωση να τους δουμε στην Ελλαδα :(.Κριμα ρε γαμωτο αυτο το συγκροτημα θα ηθελα πολυ να το δω live
Στα μεταξυ μας, το κοιταγα μηπως τους φερναμε με κανα DIY… εαν ψηνοντουσαν δλδ, να καναμε καμια τραμπα. Αλλα που τετοια τυχη… εδω να φανταστεις ακυρωσανε και 6-7 dates απο πανω…
Δεν πολυψηνονται για live λεει. Αλλα θα παιξουνε ενα τριημερο εκει στο Μπραιτον… 1 δισκο, καθε μερα… συν καποια κομματια επιπλεον για να γεμισει το set. Δλδ νταξ. Εαν ειχα διαμονη, εκλεινα εισιτηρια αυριο, που λεει ο λογος.
Το καινούριο album των The Last Drive GAMAY
άμα ήταν σε άλλη χώρα θα ήταν πολύ ψηλά!