Και στο τελος κανουμε ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ (για να ειμαστε και ontopic )στο πιατο και απο εκει στην τουαλετα .
Ο Manzarek ειναι ο @@ατος ???
Μάλλον ναι.
Και στο τελος βαζεις ΝΕΑ ΦΥΤΙΝΗ !!!
Βλέπω ξέρεις από κουζίνα!!!
και χέζεις 3 κιλά
Ρε παιδιά…!!! Πιο κόσμια.
Θα με μάθει κάποιος να κάνω quote???
O X I :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Συγνώμη “πάς για το χοντρό σου” εννοούσα…
O X I
Δηλαδή πόσο χαμηλά πρέπει να πέσω?? Να σας παρακαλέσω???
Aρχισε να βριζεις Europe και Metallica :lol: :lol: :lol: :lol:
[quote=“Angel_In_Black”]
Aρχισε να βριζεις Europe και Metallica :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
…και Led Zeppelin και Black Sabbath, ώστε να γίνεις γραφικός σαν τον Ανδρέα…
Aρχισε να βριζεις Europe και Metallica :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
…και Led Zeppelin και Black Sabbath, ώστε να γίνεις γραφικός σαν τον Ανδρέα…[/quote]
Δεν ειμαι γραφικος , ειμαι ριζοσπαστικος και με μια δοση προφητισμου θα ελεγα .
Ψευδοπροφήτης Μετρέγια μπαμπαλουέττας…
Kανε κατι με την γυναικομαστια σου αγορι μου , πανε ενα water bra , γιατι κοντευουν να φτασουν μεχρι το γονατο . Τελη Σαββαλα !!!
Kανε κατι με την γυναικομαστια σου αγορι μου , πανε ενα water bra , γιατι κοντευουν να φτασουν μεχρι το γονατο . Τελη Σαββαλα !!![/quote]
Κάτω τα χέρια από την γυναικομαστια μου ζηλιάρη… Είναι το κρυφό μου ατού…
Kανε κατι με την γυναικομαστια σου αγορι μου , πανε ενα water bra , γιατι κοντευουν να φτασουν μεχρι το γονατο . Τελη Σαββαλα !!![/quote]
Κάτω τα χέρια από την γυναικομαστια μου ζηλιάρη… Είναι το κρυφό μου ατού…[/quote]
Eννοια σου , ποσες μετρας ειπαμε ? 27 και σημερα ? Θα φας καλα !!!
Με το πρόβλημα μουν ποιος θα ασχοληθεί? Αφήστε τα μίση (αν θέλετε να πιάσετε το μμμμμμήσι-εγώ δεν ανακατεύομαι) αλλά πείτε μου επιτέλους για να μην παιδεύομαι γάμω τους Europe γαμώ, πώς θα κάνω quote? (Κοίτα angel εδώ που τα λέμε εμένα μου αρέσουν οι Europe αλλά είναι λίγο λουγκρίτσες!)
Από πότε οι πολύ ωραίοι άνδρες είμαστε λουγκρίτσες;
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Κοίτα δεν εννοούσα ότι μου αρέσουν σαν άνδρες…όσο για το άλλο, αν θεωρείς ότι είσαι λουγκρίτσα τότε φίλε πρέπει όντως να είσαι πολύ ωραίος!!! Αν και κάτι πήρε το μάτι μου για γυναικομαστία και τα ρέστα . Τι να υποθέσω? Και αν γίνεται θέλω να μου απαντήσει ο φίλος σου που δεν παραλέιπει να σε εκθειάζει, όπως και συ άλλωστε! Τελικά ήρθα σε ωραία παρέα! …Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…
Μάγκες καλό σαββατοκύριακο!!!
Όλοι οι οπαδοί των Europe είμαστε το λιγότερο Κούκλοι! Βέβαια ο Τέλης είναι μεγάλος οπαδός…
quote κάνεις πατώντας το κουμπάκι που λέει παράθεση πάνω δεξιά από την απάντηση αυτουνού που θέλεις να παραθέσεις την απάντησή του! Μπορείς βέβαια να κάνεις και την ανορθόδοξη κίνηση: Κάνεις αντιγραφή το μέρος που θέλεις να κάνεις quote, το ποστάρεις στην απάντησή σου και αφού το επιλέξεις όλο(με το Mouse το κάνεις όλο μπλε)πατάς το κουμπάκι που λέει quote και βρίσκεται επάνω στα κουμπάκια που έχεις διαθέσιμα για την απάντησή σου!Σου βγάζει αυτό το μήνυμα στην αρχή
και αυτό το μήνυμα στο τέλος [/quote ] Για να πεις ποιου παράθεση είναι στο πρώτο [quote] μπορείς να το επεξεργαστείς ώστε να γίνει έτσι [quote="mazestix’]…Ελπίζω να κατάλαβες εσύ γιατί εγώ όχι…
[/quote=“Majestix”]
Ελπίζω να κατάλαβες εσύ γιατί εγώ όχι…
Νομίζω κατάλαβα…Thanks!
Μάλλον δεν κατάλαβα…,τελικά θα εξοικειωθώ με την τεχνολογία που θα μου πάει!!!
Εγω λεω να του βαλεις φουρνελο του pc ιου , να ησυχασεις !!! :lol: