Ειδησεις απο την Ελλαδα


#16375

Και αφαίρεση άδειας από τους απατεώνες γιατρούς που βεβαιώνουν ψευδώς ότι ένα παιδί έχει εμβολιαστεί, θέτοντας σε κίνδυνο όλους τους υπόλοιπους.

Από απατεώνες γιατρούς και από καθυστερημένους γονείς, καλά πάμε, ευτυχώς.


#16376

Η ΟΙΚΟΜΕΤ ζητάει τα λεφτά των εγχειρήσεων πίσω από την Κούνεβα και ο εισαγγελέας δεν γουστάρει αναρχία άρα προτείνει φυλάκα. Η Ηριάννα έπρεπε να είχε γίνει δαπίτισσα και να μην άνοιγε παρτίδες με άπλυτους . Η Κούνεβα και φτηνά τη γλίτωσε που πούλαγε συνδικαλισμό .


#16377

Το γεγονός ότι είναι “διδακτορική φοιτήτρια” και “διδακτορική φοιτήτρια” και το ότι “δεν μπορεί να συνεχίσει την έρευνα” και “δεν μπορεί να συνεχίσει την έρευνα”, για ποιον ακριβώς λόγο μας ενδιαφέρει; Πρέπει να παίξει κάποιον ρόλο στην όποια απόφαση;


#16378

Κανονικά όχι δεν πρέπει να παίξει κανένα ρόλο. Ψιλοχέστηκα που είναι διδακτορική φοιτήτρια, να σου πω την αλήθεια. Και όλη τη μέρα πλεηστέσιο να έπαιζε το ίδιο μου κάνει. Το πρόβλημα είναι ότι για άλλη μια φορά , δεν υπάρχει καν υπόθεση. Στην τελική ας κηρύξουν παράνομο το να διαβάζεις Μπακούνιν ή το να πηγαίνεις Εξάρχεια ή το να πίνεις μπυράκια με αναρχικούς. “απαγορεύονται οι προγαμιαίες σχέσεις με αναρχικους”


#16379

τον Περικλή όμως χεσμένο …


#16380

Δυστυχώς στην τηλεδημοκρατία μας , ο Περικλής δεν έχει στήσει καλό προφίλ . Δε ξέρω αν είναι θέμα δικηγόρων ή αν δεν είχε κάτι να “προβάλλει” όπως η Ηριάννα.Και όποιος αναρωτιέται αν χρειάζεται να στήσεις “προφίλ” για να μην χάσεις τα νιάτα σου, ας σκεφτεί άλλες ανάλογες περιπτώσεις. Το μήνυμα πάντως από την δικαιοσύνη είναι ξεκάθαρο…“μην μας κουνιέστε τσογλανάκια γιατί μπορούμε να σας καταστρέψουμε τη ζωή”


#16381

…και ο πρώτος νεκρός από ιλαρά το 2017, ένα γυφτάκι 11 μηνών.


#16382

pepito apelpicito einai olh h ellada


#16383

Ντροπή στο κακό ΕΣΠΑ που χρηματοδοτεί όλα αυτά τα έργα. Η Ελλάδα μόνη της θα μπορούσε να πραγματοποιήσει αυτά τα έργα και ακόμα περισσότερα. Τι όχι?


#16384

Είσαι από αυτούς που αφήνουν πουρ μπουάρ στα γκισέ των διοδίων στις εθνικές οδούς ε ; Χαλάλι σου ρε Μπόμπολα μας έφτιαξες δρόμους ρε διάολε :joy:


#16385

Γίνεται ο διαγωνισμός,
καθυστερεί (τεχνητά)το έργο,
δημιουργείται μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού γιατί δεν πάνε καλά τα πράγματα,
διορίζεται λίγες μέρες σε αυτή την κυβέρνηση υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ο βορίδης,
υπογράφεται η αποζημίωση-δώρο στις κατασκευαστικές,
συνεχίζουν/ξεκινούν τα έργα.

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
oh, wait. 2011…


#16386

Πυροβολισμοί έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ πριν λίγο. Κανονικό far west, όχι μαλακίες.


#16387

έχω αρχίσει να ανησυχώ πραγματικά για τα πρακτοριλίκια και το παρακράτος που αναπτύσσεται ακόμα περισσότερο

Απ την μια έχουμε “αναρχικούς” vigilante που το μόνο που επιδιώκουν είναι να φάνε μπάτσο και πυροβολούν διμοιρίες ( τρομερός αγώνας δηλώνω περήφανος)

Απ την άλλη αναβιώνουμε τον σκοταδισμό της Αρχαίας Σπάρτης με οργάνωση που αυτοαποκαλείται “Κρυπτεία” και που είναι τόσο σκληρά αγόρια που τραμπουκίζουν τον Αμιρ .

Πάμε πολύ καλά ή όπως συνθίζεται πλέον να αστεϊζόμαστε “Έξω πάμε καλά”


#16388

Αίτημα για να του χορηγηθεί διήμερη άδεια υπέβαλε, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ηγετικό στέλεχος της πάλαι ποτέ «17Ν», πρώτη φορά στα 15 χρόνια μετά τη σύλληψη των μελών της οργάνωσης. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας ζήτησε να παραμείνει ελεύθερος για 48 ώρες κάνοντας χρήση του δικαιώματος αδείας, όπως άλλωστε προβλέπεται εκ του σχετικού νόμου.

Αντιδράσεις από Ντόρα και Κυριάκο.Φαντάζομαι διαφωνούν με το απαρχαιωμένο στυλ της τρομοκρατίας της 17Ν. Κατ’αρχήν , την δουλειά δεν την κάνεις ποτέ εσύ άμεσα.Πληρώνεις άλλους χρυσαυγιτοχουλιγκανομαφιοζους, μέσω άλλων. π.χ. αν έχεις καμιά κουμπαριά , κανά φίλο φίλου κλπ. Επίσης, είναι εντελώς πασέ να βγαίνεις στους δρόμους με τα κουμπούρια και να δολοφονείς κόσμο για εκδίκηση. Ξεπέρασε το μίσος σου, χτύπα τον εχθρό στην τσέπη και μετά φύγε στο εξωτερικό για σκι.


#16389

Έτσι. όμορφα και απλά…
Btw, έχει ακουστεί τίποτα για τον άντρα της μπακογιάννη? Εδω στο la(λάρισα) έχουν φτάσει περίεργες φήμες. Αυτα τα ακυβέρνητα τα πλοία σα να αυξάνονται…


#16390

Εντάξει, θέλει να ξαναφτιάξει τα μελίσσια του ο άνθρωπος.


#16391

Για τον Κούβελο? Έ δεν είναι και ο πιο καθαρός άνθρωπος του πλανήτη… :joy:


#16392

Άμα σε έχει παντρέψει ο Βαγγέλας παίρνεις μεταγραφή και στην Αγγλία, δε χαμπαριάζεις!
Νταξ, να μη στοχοποιούμε όμως τις κοινωνικές και φιλικές σχέσεις.Εξάλλου σε μια τέτοια περίοδο, η χώρα χρειάζεται το επιχειρείν!


#16393

Ζητώ συγνώμη. Δεν ήθελα να διαταράξω την ανοδική πορεία της χώρας.
Στα άστρα και ακόμη παραπέρα


#16394

Σταματήστε ότι κάνετε και παίξτε pasok fighter

tip: ο Θεοδωράκης κάνει άμυνα με το σακίδιο!!!