Απ’ αυτά του πολ γουστάρω κάργα Goodbye to romance. Mεγάλο κομμάτι παίδες!
Mr Crowleyyyyyyyyyyyyyyyy!!!
Αν και το no more tears kai to mama i am comming home είναι εξολοκλήρου γραμμένα απο Wylde!
και βασικα ο Όζζυ είχε πολυ ωραια τραγουδια με τον Roads…!
Ψήφισα no more tears:roll: Είναι γαμάτο αν και εντάξει Mr crowley,Crazy Train,Revelation mother earth και Goodbye to romance είναι διαχρονικά αν και έχω φάει κόλλημα με το No more
Γενικά το Diary of a Madman είναι το αγαπημένο μου άσμα από τον γεροξεκούτη, αλλά από εδώ μάλλον τα Mr. Crowely & Crazy Train. Ψηφίζω το δεύτερο μιας και το πρώτο θα πάρει πολλές ψήφους έτσι και αλλιώς
Νταξει τα Mr. Crowley και Crazy train είναι τα αγαπημένα μου και πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει η τεράστια παρουσία του μέγιστου Randy. Επίσης πολυαγαπημένο το Mama i’m coming home και το Killer of Giants (μεγάλη απουσία). Θα ψηφίσω όμως το Shot in the dark γιατί είναι κομμάταρα απο τα λίγα, είναι πολύ κάτω και είναι πολύ άδικο αυτό…
Crazy train τρελλό κόλλημα…Αυτό ψήφισα…
Αλλά θα συμφωνήσω και με τον αμπάουτ μιούζικ για το Shot In the Dark ότι είναι κομματάρα:wink:
http://www.youtube.com/watch?v=hUA3cv9AreI&feature=PlayList&p=E9BEC3DA5E36B71D&playnext=1&playnext_from=PL&index=35
αντε να πρωτοδιαλεξεις…[-X
ηθελε poll με τουλαχιστον 15 επιλογες και multiple…
αλλα μου εκανε και ενα καλο!τα ξανακουω!ολα…σχεδον:p
EΠΙΣΗΣ :
http://www.youtube.com/watch?v=3YNAn09T9jM&feature=PlayList&p=E9BEC3DA5E36B71D&index=36
Over the Mountain,αγαπημενη τραγουδαρα,με γ@μ@το σολακι…γενικα,το Diary ειναι ο αγαπημενος μου δισκος του…
Shot in the dark:)
αν και δεν μου αρεσει, ποτε δεν μου αρεσε,
ειμαι αναμεσα στα You’re no different και Killer of giants.
Φυσικα με τον μεγιστο Jake E. Lee που σβηνει το βλαχαδερο γελαδαρη που ηρθε μετα
:lol:
με πολυ μεγαλη δυσκολια mr.crowley… ηταν και ο λογος που ξεκινησα να ακουω ozzy…και τα υπολοιπα ειναι πολυ καλα…επισης λειπουν και πολλα ακομα…
πω αει ειναι πολλα:)σχεδον ολα απο το Poll ειναι τα αγαπημενα μου…μου την σπαει που δεν μπορω να ψηφισω ενα :roll: αλλα νομιζω οτι το goodbye to romance και το mama i`m coming home λενε πιο πολυ:$
Το Crazy Train. To intro riff σε χτυπάει σαν κεραυνός.
Bark at the moon για το θεικο σολο του Jake Lee στο τελος…
:roll:
But a shot in the dark one step away from you
Just a shot in the dark always creeping up on you…
:roll:
Mετα απο σκεψη 10’ αποφασισα με πολυ μεγαλη δυσκολια το mr.crowley λογω της εξαιρετικης δουλειας του Randy…
κακως που δεν υπαρχει και το diary of a madman
φιλε ο καθενας εχει δικα του γουστα,εξαλλου δεν νομιζω να μην σου αρεσε το no more tears ας πουμε ή το get’s me through…γιατι αυτος που αποκαλεις βλαχαδερο γελαδαρη βρησκεται ακομα στα πραγματα.ο jake e lee πού ειναι?μου αρεσουν παρα πολυ τα τραγουδια του δεν λεω,αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα…
The Ultimate Sin
Secret Loser
Thank God for the Bomb
Killer of Giants
Fool Like You
Shot in the Dark
You’re No Different
Waiting for Darkness
αυτά είναι τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια του όζζυ. Το πολλ έχει μόνο το Shot In The dark συνεπώς έχω ψηφίσει αυτό.
Α! Εννοείται ότι το καλύτερο κομμάτι του Bark At The Moon είναι το Waiting For Darkness και όχι το ομώνυμο, ε.
(εδιτ: και απο το μετριότατο νο ρεστ φορ δε γουικεντ, αυτά που ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μες στο γάλα είναι το Breaking all the rules και το Bloodbath in paradise. αυτός ο δίσκος έχει ένα απο τα πιο κουραστικά κομμάτια που έχουν γραφτεί ποτέ: fire in the sky)
πειτε με ανωμαλο αλλα λατρευω το Over the mountain