Tori Amos Thread!

Μολις ανακοινωθηκε νεο αλμπουμ για το 2026 και Ευρωπαϊκή περιοδεία. Δυστυχώς παλι η Ελλαδα εκτός.

2 Likes

Τυχερός που την είδα στο χωράφι του ΟΑΚΑ το 2007.

1 Like

Μια ερώτηση: έχει πάρει κανείς το διπλό LP Little Earthquakes με τα b-sides;
Είναι εύκολο να βρεθεί;
Επίσης, υπάρχει και έκδοση μονού LP, μόνο με τα b-sides;

Εχω την εκδοση σε CD,δεν εχω ιδεα τι παιζει με LP.

1 Like

Απ’οτι φαίνεται είναι εύκολο και όχι ιδιαιτέρως ακριβό σε near mint/mint κατάσταση για LP ακόμα και με τα μεταφορικά αν καταλαβαίνω καλά από το πρώτο result: “about €24.92 total”.

https://www.discogs.com/sell/release/26839190

1 Like

Μάλιστα, οπότε εύκολα βρίσκεται το μονό LP με τα b-sides.
Για το διπλό όμως που τα περιλαμβάνει και την κανονική κυκλοφορία του 1992 και τα σπάνια, θες μισό μισθό…

1 Like

Μισο μισθο και παιρνεις picture disc, δηλαδη ηχητικα ενα σκουπιδι σε σχεση με το βινυλιακι που σου ειπανε απο πανω. Και τον δισκο 56 λεπτων σε ενα βινυλιο, δηλαδη και παλι γαμησε τα (στις 33 στροφες το οριο ειναι 23 λεπτα ανα πλευρα για να εχεις την ποιοτητα που πρεπει). Για μενα, μονοδρομος η απλη εκδοση αν θελεις τα b-sides.

1 Like

Χωρέσανε 56’ σε ΜΟΝΟ ΒΙΝΥΛΙΟ οι αθεόφοβοι;;
Άρα αναγκαστικά πάω για το διπλό LP του 2023 και αργότερα, αν θέλω, για το μονό LP με τα rarities.

ακυκλοφόρητο cover στο “Growin’ Up” του boss

1 Like

Νεο αλμπουμ 1η Μαιου.

1 Like

Κάκιστο εξώφυλλο ρε γμτ. Οριακά το άλλο με το πιάνο ήταν 100 σκάλες καλύτερο.

2 Likes

Άθλιο πραγματικά. Ούτε ελληνικό λαϊκοπόπ από τα early 90s…
Εν τω μεταξύ γράφεται από οπαδούς ότι έχει χάσει αρκετά τις ψηλές νότες στα λάιβ της.
Ίσως για αυτό να έχει προσθέσει και back up singers.
Που ίσως να ακούγονται και στο νέο άλμπουμ.

Kυκλοφορησε εδω και 2 μερες ο νεος δισκος.

Δεν εχω προλαβει να τον ακουσω οσο θα ηθελα για να διαμορφωσω τελικη αποψη,ειναι και 75 λεπτα…

Αναμενομενα υπαρχουν διαμαντακια.

Για πείτε; Ακούσατε; Πώς σας φαίνεται;

ειναι πολυ προφανες οτι δυσκολευεται να τραγουδησει…μετρια τραγουδια …εχει καιρο να βγαλει κατι αξιολογο και με στενοχωρει που το λεω για την αγαπημενη μου γυναικα καλλιτεχνη…

1 Like

Αναρωτιέμαι αν το πρόβλημα στη φωνή επηρεάζει και το πόσο έξυπνες ιδέες έχει για να συνθέσει. Πέρυσι φάνηκε να έχει αυτί για ξεκάθαρες μελωδίες και hooks, χωρίς να ζορίζεται. Δεν ξέρω αν επειδή ήταν πιο φαν δίσκος της βγήκε πιο αβίαστα και πόσο σοβαρά παίρνει τα επίσημα LPs.

Και πάλι, όμως, έχει αρκετό ψωμί, δεν είναι κακός δίσκος.

1 Like

δεν ξερω …δεν μου αρεσει μεχρι τωρα…δυσκολευομαι να βρω πραγματικα καλο τραγουδι για το επιπεδο της…μετα το geraldines…δεν εχω βρει πραγματικ ακαλο τραγουδι…ισως κανα δυο του ocean

τα συζητούσαμε και παραπάνω, καλό το Oceans, νομίζω προτιμώ το Native

Συμφωνώ απόλυτα.
Το Geraldines ήταν ο τελευταίος πολύ καλός της δίσκος…

Σε καμια περιπτωση δεν ειναι κακος δισκος.Υπαρχουν αρκετα καλα κομματια μεσα.

Μουσικα ειναι σουπερ αλλα το χανει πολυ σε επιπεδο φωνητικων.

Φαινεται να ζοριζεται αρκετα σε πολλες περιπτωσεις.

1 Like