Τα....προφυλακτικά της πιο true μπάντας είναι εδώ!

Tα χάλια της αγαπημένης μου μπάντας τα έβλεπα την περίοδο 95 - 98!

Ευτυχώς ήταν μια μικρή παρένθεση που έκλεισε οριστικά!

Έκτοτε, οι Maiden κυκλοφόρησαν 3 albums (αξιολογότατα για τους πιο δύσπιστους, εξαιρετικά για τους πιο ένθερμους), η απόδοσή τους σε studio και live είναι σε δυσθεώρητα ύψη, οι περισσότεροι metalheads τους γουστάρουν όπως κάποτε, κάθε χρόνο κερδίζουν αμέτρητους νέους οπαδούς και τα dvds που κυκλοφορούν κλείνουν σπίτια με την ποιότητά και το περιεχόμενό τους και αξίζουν μέχρι και το τελευταίο cent!

Αν σε χαλάνε οι συχνές τους περιοδείες, κάτσε σπίτι σου…

P.S. Είμαι πολλά άλλα, αλλά τυπικός Έλληνας maiden-άς σίγουρα όχι!

Δεν είναι για το νέο album!
Ηχογράφησαν ένα νέο single που θα μας μοιράσουν αποκλειστικά την ερχόμενη εβδομάδα στο Bad Arolsen!

οι maiden είναι από τις πολυ αγαπημένες μου μπάντες οπότε δεν υπάρχει λόγος για παρεξήγηση…

Πλακα πλακα που μπορω να βρω καποτες Manowar…??

Eτσι για τη συλλογη και μπορει και για χρηση…

Ε σε κανα e-bay ή απο το σαιτ της εταιρειας τους αν και νομιζω οτι οι ορδες των
τρου μεταλλερς τα εχουν ηδη χρησιμοποιησει.

Αμα ήταν τρου δεν θα χρησιμοποιούσαν προφυλακτικά.

Και θα κολλαγαν κατι τρου νοσηματα και θα κανανε και τρου παιδακια.
Αυτο το τοπικ γιατι ειναι ακομα ανοιχτο ?Αρκετα δεν κραξανε ?

Αν οι Μαιντεν κυκλοφορουσανε προφυλακτικα, Afraid to shoot strangers θα λεγοτανε 100% :stuck_out_tongue:

Παντως αν λεγοταν Moonchild ή Children Of The Damned θα ηταν εμπορικη αποτυχια…

Για Maiden καλυτερο θα ηταν κατι του στυλ ‘‘Condom of the beast’’ :expressionless:

ή the Clairtroyan:cold:

Και το the X fucktor καλα θα πουλαγε… :tomato:

Για δώρο πάντως πρέπει να λένε :stuck_out_tongue:

http://img165.imageshack.us/my.php?image=5f891rf7.jpg

Το χα πετυχει καποτε στο e-bay:lol:

Ωπ, δεν ειχα δει ολες τις σελιδες και νομιζα δεν ειχε ποσταριστει, σορι

:roll:

Oxι αστους να τα χρησιμοποιησουν να μη διαιωνιστει το ειδος.Πολλους φαγαμε στη μαπα τωρα.Αλλα προφυλακτικα στο e-bay?τι αλλο θα δουμε?

το μότο θα ήταν το “Fuck To The Hills”

Μαζί με την καπότα προσφέρονται και δερμάτινα και λάδια? Να το παίξω ποζέρι? Έλεος. Δεν υπάρχει θέμα φίλτατοι. Το προφυλακτικό παραείναι προσωπική επιλογή, τι να λέμε.

Θα προτιμούσα προφυλακτικό Slayer, να δώσουμε και αντίστοιχο παρωνύμιο στο μπέος μου… Ευσεβείς πόθοι.

Σιγα… Αντιγραφες απο KISS…

Ελεος, ποσο καμενος πρεπει να ειναι καπιος για να τα χρησιμοποιησει αυτα;… Και ακομα καλητερα, ποσο καμενος πρεπει να ειναι για να τα θελει για να συμπλιροσουν την manowar συλογη του…:stuck_out_tongue:

Rock, drink, and fuck ; Αυτο γράφει πάνω, καλά διάβασα ; Κάποιοι πρέπει να μετακομίζουν σιγα σιγα απο τον πλανήτη γη.