'Ηταν απο τα καλύτερα live που έχουμε δεί στην Θεσσαλονίκη.Οι Redrum έσκισαν περιμένουμε τον δίσκο τους πώς και πώς , οι Bonfire μετάτρεψαν την βραδιά σε Hard Rock πάρτι και για τους Tyketto τι να πεις?Απίστευτο skil , ενέργεια και όρεξη…Εγώ πέρασα τέλεια αν και στεναχωρέθηκα λίγο όταν είδα οτι πέσαμε σαν κοινό , απο την κούραση, και ο Vaughn προσπαθούσε να μας ξεσηκώσει!Ε τι να κάνουμε τρεις συναυλίες σε μια είδαμε.Αποκορύφωμα:Ο Claus Lessmann ήρθε σε κάποια φάση κάτω απο την σκήνη ,ενώ παίζαν οι Tyketto και χοροπήδηξε μαζί μας!Μέσα σε αυτόν τον Γερμανο κρύβεται σίγουρα ένας Ελληνας…
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές ,ευχαριστούμε για την βραδιά , πάντα τέτοια!
Kai ego me tin siera mou, prepei na dwsw ta sigaxaritiria mou sta paidia pou diwrgansan mia tetoia sinavlia. Oi mpantes itan apla EKPLIKTIKES! Oi REDRUM, pio kaloi apo oti perimena, oi BONFIRE exeretikoi, kai oi TYKETTO apla ekpliktikoi… o Vaughn pithanotata apo tous kaliterous frontman ston kosmo, me apisteuti energia kai foni…
Ena poli megalo eufaristw sta paidia apo REPTILE pou tous eferan kai eidame mia katapliktiki sinavlia…
… Και συνεχίζοντας … ήταν απερίγραπτο Live , οι Redrum καλοί , οι Βonfire 3 κλάσεις καλύτεροι από ότι περίμενα σαφώς πιο εγκλιματισμένοι στην Ελληνική νοοτροπία , βγήκαν στο Stage και το γουστάρανε … οι δε Tyketto … εκρηκτηκοί … by the way o Vaugn μπορεί να μου πεί κάποιος τι παίρνει … δεν σταμάτησε λεπτό να κινήται , σε ένα σημείο κουραστηκα να τον βλέπω :lol: .
Αυτό το Live έπρεπε να το δούνε όλοι για να μάθουν πως πρέπει να είναι το σωστό Live … χαλάλι η κούραση και η ταλαιπωρία , και ένα μπράβο στους Αθηναίους που τίμησαν to Live αυτό . Ενα ευχαριστώ στους Βοnfire που το τόνισαν ουκ ολίγες φορές .
Και κάτι άσχετο , έπαθα πλάκα όταν είδα κάποιον Θεσσαλονικιό , το Σάββατο το βράδυ στο Dizzy , είμασταν φίλοι το 89 , από την Μontage … είχα να τον δω από τότε .
(όνομα δεν θυμάμαι )
Kalo itan to live vre paidia. Mporeite na mou peite omos pou itan ta paidia apo ti Thessaloniki? Den einai dynaton na taksidepse tetoio convoy apo Athina kai ta paidia apo ti Thessaloniki na snomparan to live… Monos tou tha meinei o Saroglou ekei pano!!!
Oi REDRUM einai kalyteroi live ap’oti sto studio, oi BONFIRE super epaggelmaties kai apedosan pragmatika kala, oso gia tous TYKETTO o Vaughn einai apo tous kalyterous frontmen pou exo dei pote… Kali i apodosi tous (kai o kitharistas eixe oraio styl), alla xreiazontai kai perissotera kala tragoudia. Gamo tis atmosfaires pantos stin Ydrogeio kai perimenoume synexeia. Xreiazetai omos perissoteri stiriksi apo ton kosmo. An oloi - oloi oi opadoi tou hard rock einai aytoi, tote yparxei sovaro provlima. An i synaylia ginotan kai stin Athina (pragma pou simainei oti den tha ginotan ayti i maziki metakinisi kosmou) to paidi pou diorganose to live, tha empaine fylaki!!! Support music!!!
- Από τις καλύτερες συναυλίες που έχω δει στην Ελλάδα.
- Οργάνωση πάρα πολύ καλή. Μπράβο παιδιά κάνατε καλή δουλειά.
- Χώρος πολύ καλός. Χρειάζεται λίγο βελτίωση ο ήχος. Έφτοιαχνε όσο περνούσε η ώρα.
- Redrum. Να πω την αμαρτία μου, δεν τους είχα ξανακούσει, πολύ καλοί, ωραία κομμάτια,καλή σκηνική παρουσία και με αρκετά καλό τραγουδιστή.
- Bonfire. Οι άνθρωποι γουστάρανε και παίξανε άψογα. Η φωνή του τραγουδιστή
πιο ώριμη από ποτέ, χωρίς να έχει αλλοιωθεί μέσα στο χρόνο. Μπάντα δεμένη που ήξερε τί έκανε και το έκανε καλά. - Tykketo. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Τον Vaughn τον είδα και στο Λονδίνο.
Μια λέξη. Φανταστικός !!! Ένας από τους καλύτερους frontman στο χώρο του Hard Rock
(Τρέμε Jeff!!!). Μεγάλη εμφάνιση. - Τα γράφω αυτά όχι γιατί πλήρωσα εισιτήριο και δεν μπήκα τσάμπα σαν συντάκης Rock On, αλλά γιατί πραγματικά μου άρεσε. Όσοι δεν ήρθαν έχασαν.
- Όλο το Texas ήταν στη Θεσσαλονική. Όλοι γνωστοί και φίλοι.
- Αρνητικό σημείο μόνο κάτι γραφικοί που δυστυχώς πάντα υπάρχουν και ασχολούνται ακόμα με το γνωστό κόμπλεξ περί Αθήνας - Θεσσαλονίκης. Βαρεμένοι η μουσική δεν είναι ποδόσφαιρο…
Finlande exeis dikio. Omos exases ki esy opos kai polloi apo emas to live ton Europe xthes stin Agglia. Ematha oti SKOTOSAN!!! To feedback tou live itan apistyeto kai mallon o Telis o taverniaris tha kokoreyetai oti eide tromero live kai tha exei kai dikio… Les na erthoun kai Ellada? An kai me ayta pou zitane, oute zografistous den tha tous doume…
Θα πω κατι , που μπορει να ακουστει καπως … αλλα ειναι γεγονος οτι το παραδεχτηκαν και Θεσσαλονικιοι … Αν δεν ηταν οι Αθηναιοι , το Live θα ειχε παει απατο . Sorry που το λεω ετσι , αλλα αυτη ειναι η αληθεια
Ghideous…
vre pios eisai... vre pios eisai.....
mipos sou aresei kai o …Veggoss…???
Kyrie sirjim, eiste megalos alitirios!!! Sas epanafero stin taksi… Pou na kserate ti simainei kai ayto to pseydonymo… Alla afou sas aresoun ola ta tragoudia ton TYKETTO!!! Ti na sas po kiolas… Na kserate ki apo mousiki…
Ep’ eykairias na po oti to live tou Schenker tha ginei kanonika para ton “anandro” traymatismo tou tragoudisti tous!!! Fimes lene oti ton plakosan sto ksylo oi texnikoi tou sygkrotimatos. Mipos gi’ ayto itan toso asafes to mynima tou Logan sto internet sxetika me ayto to gegonos? A, re gelia!!!
Min ksexaso kiolas… Nai, mou aresei o Veggos!!!
Λοιπόν, ήρθε η ώρε να μιλήσω και ένας σαλονικιός.
Καταρχήν, δυστηχώς δεν πρόλαβα να δω τους Redrum, και λέω δυστηχώς διότι έμαθα πως παίξαν πολύ καλά και κρατήσαν το επίπεδο του support πολύ ψηλά.
Οι Bonfire τώρα. Ήταν πάρα πολύ καλοί, παίξαν σχεδόν όλα τα hit και τα αποδώσαν σε καταπληκτικό βαθμό. Η φωνή του Claus ήταν φοβερή όπως και ο τύπος αν και για να πω την αλήθεια λίγο με κούρασε με το μπούρου μπούρου και ευτηχώς που παίξανε πρώτοι, γιατί αν βγαίναν δεύτεροι μάλλον θα έφευγα λίγο ξενερωμένος.
Μου αρέσει που παίξαν και κομμάτι απο το πρώτο cd μολονότι πολλόι δεν τα ξέρανε, και ακόμα και το κομμάτι που παίξαν απο το τελευταίο (και απογοητευτικό Free) to " What About Love? " ήταν απλά εκλπηκτικό. Full set παίξανε full marks τους δίνω.
Τώρα, το κεφάλαιο TYKETTO.
Οι απόψεις διύσταντω πριν την συναυλία. γνώμες όπως “σιγά μωρέ, τρία hit έχουν βγάλει” και " με 2 cd τους υπερτιμήσαμε" δίνανε και πέρνανε.
Χμμμμ, πουλάκια μου τι σας περίμενε!!!
Οι TYKETTO εμφανιστήκαν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ , ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ, ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ για ελληνικά δεδομένα!!!
Ρε οι άνθρωποι είναι αμερικάνοι, το show το κατέχουν στην…πωπώτσεπή τους 8O
Τι να πω για αυτήν την μπάντα, εγώ και το φιλαράκι μου αλληλοτσιμπιόμασταν για αυτό που βλέπαμε.
Τι να σχολιάσω, την σκηνική παρουσία του γκρούπ??? Είμαι πολύ λίγος για να το κάνω.
Την ικανότητα των μελών της μπάντας σαν μουσικοί??? Ένας και ένας (ακόμα και το βλαχοαμερικανάκι ο drummer θα έβαζε γυαλιά σε πολλούς με το performance που έκανε). Ο κιθαρίστας??? Όποιος ξέρει πέντε πραγματάκια απο κιθάρα μπορεί να κατλάβει σε τι επίπεδο έπαιξε.
Την εμφάνιση των μελών (πλην του μπασίστα)??? Πλάκα μου κάνετε??Ίδιοι με πριν απο 10 χρόνια σε εμφάνιση και αμφίεση!!!
Και όλα αυτά μαζί, προσπαθείτε να με πίσετε πως έχουν να παίξουν τόσα χρόνια μαζί και κάνουν πρόβες 2 μήνες!!!
Η πλάκα είναι πως όντως, οι TYKETTO έχουν κάποια λίγα μεγάλα hit, και αρκετά πολύ καλά κομμάτια. Ναι, αλλά με την εμφάνισή τους, μου φάνηκε εμένα (όπως και σχεδόν όλο το venue) πως παίζαν hit after hit after hit…Όλα τα κομμάτια τα αποδώσαν συγκλονιστηκά. Ούτε οι Skid Row δεν το κάνανε αυτό όταν τους είδα πριν 10 χρόνια (που είναι/ήταν απο τις καλύτερες live μπάντες).
Ναι, μπορώ να πω πως έφυγα άκρως ικανοποιημένος απο το show.Στο τέλος οι TYKETTO σταθήκαν σαν σωστοί επαγγελματίες και υπογράψαν και φωτογραφηθήκανε παντού.
Βαθμολογία συναυλίας…10’ χαλαρά.
Μακάρι να διαψεσθώ, αλλά τέτοια μπάντα ξανά στην ελλάδα…είδωμεν.
Τα αρνητικά??
Τι άλλο, οι απαράδεκτες τιμές στις μπύρες (μιλάμε για πολύ antiposer κατάσταση), κάτι για το οποίο φυσικά δεν ευθύνονται οι διοργανωτές, και η ΜΕΤΡΙΑ προσέλευση του κόσμου. Ναι, την χαρακτηρίζω μέτρια και όχι μόνο απο μας τους σαλονικιούς (που μας έχουν συνηθήσει στην οξυτάτη οσφυοκαμψιοκαναπεδίαση) αλλά και απο τους αθηναίους και λοιπούς.
Για τα παιδιά που αναφέρονται στη παρουσία των παιδιών απο την αθήνα συμφωνώ πως ήταν συγκλονιστική (και γνώρισα και πολλούς απο αυτούς) αλλά πολυάριθμη δεν θα την χαρακτήριζα επουδενή.
Κάποιοι απο αθήνα μου αναφέραν πως ήταν 70 με 100 άτομα, εγώ πιστεύω παραπάνω αλλά πάνω απο 150 ψιλοχλωμό το κόβω.
Ρε μάγκες, δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχουν 1000-2000 και 3000 άτομα που έρχονται να δούνε τις ομάδες τους εδώ πάνω (και μιλάμε για τραγικό θέαμα) και δεν μπορείτε να μαζευτείτε καμιά 500σαριά να δείτε θέαμα ισάξιο του champions league (τι λέω ο φιλόσοφος πάλι :roll: ).
Ε δεν το πιστεύω πως είστε όλοι αυτοί, με τίποτα. Η παρουσία αυτών που ήρθαν απλά συγλονιστική, η προσέλευση σας εν γένει όμως λιγοστή. Τόσοι θα κατεβαίναμε και εμείς αθήνα και είμαστε και το 1/5 απο εσάς.
Συνοψίζοντας, τα συγχαρητήρια για την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ και το ΡΙΣΚΟ να τους φέρουνε ελλάδα, στους διοργανωτές και ας ελπίσουμε να έρθουν και αυτοί που φορούσα στο μπλουζάκι
…και ζήσαν αυτοί καλά…και μεις κάπως καλύτερα.
LIVE:RED RUM,BONFIRE/TYKETTO
Σαββατο 13/11/04 ωρα:12.00 αεροδρομιο Μακεδονια.
Μαζι με τον καλυτερο φιλαρακι μου πηγαμε να υποδεχτουμε τους Βonfire.
Στην αιθουσα αφιξεων συναντησαμε και τους wanted που ειχαν ερθει κι
αυτοι για τον ιδιο σκοπο.Επιτελους η πτηση απο Στουτγκαρδη εφτασε.Και
σε λιγο ξεπροβαλουν τα μελη μιας απο τις κορυφαιες μπαντες της Γερμανιας.
Με μπροσταρη τον Claus κι απο πισω του οι υπολοιποι μαζι με το road crew.
Η καμερα μου κατεγραφε συνεχεια πλανα τους.Μου φαινοταν ακομα κι εκεινη
τη στιγμη απιστευτο,που μετα απο τοσα χρονια θα τους βλεπαμε επιτελους
στην χωρα μας.Ολοι τους ηταν πολυ φιλικοι και ευδιαθετοι,χαμογελουσαν
στην καμερα και στις φωτογραφικες μηχανες μας.Μιλησαμε μαζι τους και οι
πρωτες τους κουβεντες ηταν πως αισθανονται υπεροχα που θα παιξουν στην
χωρα μας,τους εκανε εντυπωση μαλιστα και ο καλος,γι αυτους,καιρος.
Μετα απο λιγο επιβιβαστηκαν στα αυτοκινητα και ξεκινησαμε για το ξενοδο-
χειο.Εκει αφου ξεκουραστηκαν για λιγο,βγηκαν για φαγητο.Το βραδυ αλλωστε
ηταν καλεσμενοι στο club “Dizzy”.Λιγο πριν,εξω απο το ξενοδοχειο πηραμε
αυτογραφα και βγαλαμε φωτογραφιες.Ο Claus σοκαριστηκε οταν του εδωσα να
μου υπογραψει σε ενα μεγαλο ποστερ, το 12" sweet obsession.
Το βραδυ στο dizzy ηταν οπως τα περιμενα.Εγινε ενα μεγαλο παρτυ με πολλα
ποζερια και ροκαδες,η μπαντα εφτασε στην ωρα της ανεβηκε στον πανω οροφο
και υπεγραφε συνεχεια αυτογραφα στους fans.Ειχε τοσο κοσμο που αρκετοι
ηταν αυτοι που καθοταν εξω απο το μαγαζι.Αθηναιοι,θεσ/κεις…ολοι μαζι.
Γνωρισα πολλα παιδια απο την αθηνα εκεινο το βραδυ.Hi guys!!!
Hρθαν και 2 φιλαρακια απο αθηνα που θα τους φιλοξενουσα,ο Χρηστος και ο
Βασιλης (καψουρης).Χαιρετησματα σ’ολα τα παιδια απο το texas.
Kυριακη 14/11/04:Μεχρι το μεσημερι εβρεχε πολυ δυνατα.Το ηθικο ολων ομως
στα υψη.Μεχρι να ερθει η ωρα του live ενιωσα πως περασε 1 χρονος.Επιτε-
λους εφτασε η ωρα να φυγουμε.Τους red rum δεν τους προλαβαμε μιας και
καθυστερησαμε.Μαθαμε ομως πως εντυπωσιασαν.Μπραβο στα παιδια.
Ακολουθουν οι Bonfire.Τι να πρωτοπεριγραψω!!Τραγουδια αψογα παιγμενα,
ο claus θεος,ο Hans με την κιθαρα του σκορπουσε ριγη συγκινησης.Hard on
me,sweet obsession,who’s foolin who,bang door,ready 4 reaction,never mind,
give it a try,champion,s.d.i καποια απο τα τραγουδια που επαιξαν.Οι στιγμες
ηταν για μενα μαγικες.Με γυρισαν στην εποχη που ημουν στο λυκειο,και
ξενυχτουσα για να γραψω στο βιντεο κομματια απο το headbangers ball,το
mosh και το vh1.Και σκεφτομουν πως θα ηταν πολυ δυσκολο να δω “ζωντανα”
τετοια συγκροτηματα.Κι ομως ηρθε η ωρα να το ζησω επιτελους.
Tyketto:Με μια λεξη…ΑΡΙΣΤΑΑΑΑ!!Ειχα διαβασει για τα live τους στην Αγγλια
αλλα ρε παιδια οι ανθρωποι δεν ειναι απλα μια μπαντα.Ειναι τελειοι
επαγγελματιες.Ο Danny μας ξεσηκωσε με την ερμηνεια του πανω στη σκηνη.
Ενας απο τους καλυτερους frontman που εχω δει.Ασταματητη κινηση,και μαγικη
χροια φωνης.Ο Jimmy στο μπασο εδινε ρεστα,αν και λιγο στατικος,ο Brooke
στην κιθαρα ζωγραφιζε,πολυ ωραιο παιξιμο,ενω ο drummer michael μας παρα-
κινουσε σε ενα ανελεητο headbanging.O Danny ευχαριστησε τα παιδια που
ηταν απο αθηνα στην συναυλια του στην Αγγλια και του ειχαν πει πως πρεπει
να ερθει στη Ελλαδα.Και αισθανθηκε δικαιωμενος απο την ανταποκριση του
κοσμου.Wings,burning down inside,standing alone,strength in numbers,
the end of the summer days,meet me in the night καποια απο το set list
τους με αποκορυφωμα το forever young που πραγματικα εγινε “της ποπης”.
Ειχα γινει μουσκεμα στον ιδρωτα,το μπλουζακι μου δεν εχει στεγνωσει ακο-
μα…χα χα.Οσο για τη φωνη μου…ακομα δεν επανηλθε
To live τελειωσε μεσα σε πολυ ενθουσιωδη ατμοσφαιρα.Και οι 2 μπαντες
υπεγραψαν αυτογραφα,βγηκαν φωτογραφιες με τα παιδια…τέλεια…τέλεια.
Και μια ειδηση απο τα παρασκηνια…συναντησαμε τον τραγουδιστη των wicked
sensasion (αν δεν κανω λαθος ηταν και μελος των victory.)
Σχετικα με την προσελευση του κοσμου…δεν εμεινα ευχαριστημενος.Περιμε-
να να ειμαστε sold out.Τετοια live χρειαζονται την υποστηριξη ΟΛΩΝ μας.
Υπαρχουν φημες για live FIREHOUSE/XYZ/DANGER DANGER.Με 500-550 ατομα
δεν κανουμε τιποτα.Στην επομενη συναυλια θελω 1000 αρρωστους hardrockades.
Δευτερα βραδυ 15/11/04 club x λαδαδικα.Μετα απο μια συνεντευξη που εδωσαν
οι tyketto στο rock radio,μας τιμησαν με την παρουσια τους στο Χ CLUB.
Εκει διαπιστωσαμε γι αλλη μια φορα ποσο κοινωνικοι,φιλικοι και προσιτοι
ειναι.Βγηκαν δεκαδες φωτογραφιες,εδωσαν αυτογραφα ως και πανω σε κιθαρες,
μιλουσαν με τα παιδια που ειχαν γεμισει το μαγαζι και διασκεδασαν μαζι τους.
Ο τραγουδιστης τους χορευε συνεχεια και εκανε μονοζυγο σε ενα δοκαρι του
μαγαζιου.
Γενικα περασαμε απιθανα.Θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια που ηρθαν,
ειδικα τους αθηναιους,αποδειξαμε πως ειμαστε μια μεγαλη μουσικη οικογενεια.
Ας αφησουμε τα ποδοσφαιρικα γι αλλους.Εμεις εχουμε τη μουσικη που μας
ενωνει.
Αυριο θα μαζευτουμε στο σπιτι του κολλητου και θα κανουμε “αποθεραπεια”
βλεποντας dvd warrant-live japan,femme fatale κ.α.χα χα.
ΤILL THE NEXT LIVE…KEEP ON ROCKIN.
Oσα παιδια απο αθηνα ηταν στο Live και εχουν e-mail ας μου στειλουν
μηνυματα στο treat_gr@yahoo.gr
xrisimopoio tin prosvasi tis bitch sto site giati irthe i ora na eyxaristiso apo tin kardia mou:
1.to kosmo pou mas timise me tin paroysia toy, apo opoia gonia tis elladas kai an einai
2.to rock on, to rock radio, to rocking.gr, to evolution stin omega tv, gia tin simparastasi tous
3.to dizzy dolls kai to x club gia tin apsogi filoxenia toys
4.tous wanted gai tin voithia tous pou prosferthike afthormita kai me poli kefi
5. kai fisika kai tis treis mpantes poy emfanistikan gia ena fantastiko live
kai epeidi den einai ora gia gkrinies to afino edo kai elpizo na peisame tous amfisvities…see you all next time!!!
a kai kati allo, parakalo osous filous exoun photos apo to live i apo ta party se ilektroniki morfi na mou tis steiloyn sto e-mail: sleazy_bitch2003@yahoo.co.uk moy tis zitisan oi mpantes gia ta site toys. kala ego oute mia den prolava na vgalo!!!
Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε καλά, αφού και οι δύο μπάντες ήταν πολύ καλές… Επειδή σε τέτοιες περιπτώσεις οι συγκρίσεις να είναι αναπόφευκτες, η άποψη μου είναι ότι μπορεί το κοινό να ξεσηκώθηκε περισσότερο με τους BONFIRE, αφού και η μουσική τους το ευννοεί, ωστόσο εμένα οι ΤΥΚΕΤΤΟ μου άρεσαν περισσότερο… Ήταν μια μπάντα που ότι έπαιζε έβγαινε από μέσα τους… Ο κιθαρίστας τους ήταν απλά απίστευτος ο DANNY VAUGHN ήταν φοβερός showman κι ας μας τα χάλασε κάπως με τις βλαχοαμερικάνικες κάντρι εμμονές του… Όσον αφορά το κοινό εγώ δεν το ξεχωρίζω σε Αθηναίους και Θεσσαλονικιούς, λυπάμαι αλλά αν δεν μπορούν οι δύο συγκεκριμένες μπαντες να μαζέψουν 1000 άτομα, τότε εμείς οι hardrockάδες δεν θα πρέπει να έχουμε απαιτήσεις για παραπάνω… Δυστυχώς ήμασταν λίγοι… Μπορεί με τους SCORPIONS και τους WHITESNAKE να αναθάρρησα, αλλά την Κυριακή ειλικρινά απογοητεύτηκα…
itan para poli kaloi ke xerome idietera pou mazepsan oso kosmo mazepsan…as min paraponiomaste, alla genikotera to eidos afto tis mousikis den eixe kai pote tous apistefta polous elines opadous…edo ke stin aglia pou epekse o vaughn mazi me firehouse den ixe ke idietera megali proselefsi kosmou. oute kan to monsters of rock, pou epezan oi whitesnake… exei svisi i moda tis sigekrimenis mousikis, alla den peirazei. ego to efxaristieme akoma pou ta sigrotimata afta kanoun live ke as eimaste ke ligoi! ante ke se akoma perisotera live 8)
geia xara apo mena.
gamati synaylia .ligos kosmos vevea .telika mallon emeis eimaste poy akoyme hard rock stin ellada .an kai piga pio poly gia tykketo oi bonfire pisteyo oti antikeimenika paixane kalytera .eixane poly kali epafi me to koino ,kai ta kommatia toys einai pio synayliaka .tora oi tykketo einai pio paiktes poy leme ,paixane gamo mias kai to styl toys moy kolaei pio oraia sto ayti alla oi bonfire edeixan oti eixane pio poly epafi me to live.kalyteros kitharistas o brooke st james ton tykketo me diafora.elpizo na min mpike mesa to live.alitheia posa eisitiria kopikan?kai na xanaginoyn kai alla tetoia live .an mpike pantos mesa dyskolo to blepo.
Αν και ΓΡΑΦΙΚΟΣ ( παρέα με τον Φιλανδό πήγες Θεσσαλονίκη; )συμφωνώ απόλυτα μαζί σου… Κι ας έβγαλες στο τριήμερο 9 μπασίστες άχρηστους!!! Ρε ο μπασίστας των REDRUM ήταν τέλειος… Γράφει και στο forum!!!
eee,mia fora anevikate ki eseis kai den sas eida…eimai poli stenaxorimeni…
akousa ta kalitera pados!!
imastan sto dizzy savato vradi chrysa mou… ki ego sigekrimena sas perimena esena ke ton andrea kai apo to ksenodoxeio giro sta 45 lepta, alla den emfanistikate telika… kai einai ti orea na se stinoun…anyway! tha to kseperaseis!
pantos teli mou kaka ta psemata kanenas mpasistas den einai kaliteros apo ton jim lick!!!
ola auta einai swsta… oso gia sena vre Xrisa, einai san na se xeroume me ta tosa kala logia pou mas eipe gia sena o Andreas…
Erxontai oi EUROPE??? kati psinete… mirizei… mmmmmmmm…thauma gausi…