Αααααχ!
Δεν έχω και πολύ χρόνο αυτό τον καιρό και δεν μπορώ να ασελγήσω με την ησυχία μου σε κάτι τέτοια threads! :lol:
Στα πολύ γρήγορα, να σχολιάσω για αυτά που αναφέρθηκαν:
Destiny’s End - Breathe Deep The Dark: Καλό, αλλά προτιμώ το Transition.
Riot - Thundersteel: Είμαι μικρός για να κρίνω αυτό το αριστούργημα!
Jag Panzer - Ample Destruction: Ομοίως!
Crimson Glory - Transcendence: Ανυπέρβλητη δισκάρα!
Armored Saint - Symbol Of Salvation: Προσωπική μου αδυναμία είναι το ντεμπούτο τους March Of The Saint!
Savatage - Hall Of The Mountain King: Πάρα πάρα πολύ καλό, αν και το αγαπημένο μου θα έβγαινε 6 χρόνια αργότερα…
Heir Apparent - Graceful Inheritance: Δεν μπορώ να το ξεχωρίσω από το One Small Voice! Μου αρέσουν εξίσου!
Vicious Rumors - Soldiers Of The Night: Πάρα πολύ καλό, αλλά το αγαπημένο μου είναι μάλλον το Digital Dictator!
Sanctuary - Refuge Denied: Μόνο και μόνο για το “Die For My Sins” ο δίσκος αξίζει, αλλά το Into The Mirror Black μου αρέσει απείρως περισσότερο!
Fates Warning - Awaken The Guardian: O αγαπημένος μου F.W. δίσκος! O Arch είναι θεός!!!
Queensryche - Queen Of The Reigh (EP): Με μεγάλη δυσκολία θα επιλέξω το The Warning!
Vicious Rumors - Vicious Rumors : Δεν μου αρέσει…
Hexx - No Escape: Συμπαθητικό…
Winter’s Bane - Heart Of A Killer: Το έχω από το 1994 (για να μη βιαστεί κάποιος να βγάλει λανθασμένα συμπεράσματα), αλλά πέρα από τα φωνητικά που έιναι θεϊκά, το album μουσικά με κουράζει…
Axehammer - Lord Of The Realm: Mιλάμε για φοβερή δισκάρα και το καλύτερο είναι ότι κυκλοφόρησαν το 2005 το εξίσου καταπληκτικό Windrider! Φωνάρα ο Bill Ramp και φοβερός riffoπλάστης ο Jerry Watt!
Apollo Ra - La Pariah: Ούτε για souver…
Oliver Magnum - Oliver Magnum: Καλό δισκάκι!
Ηittman - Hittman: Πάρα πολύ καλό δισκάκι! Και το καλύτερο είναι ότι το είχα πάρει 450 δραχμές (για βινύλιο μιλάμε) από το Happening, το 1995!
Screamer - Target: Earth: Μου θυμίζει πολύ το Programmed των Lethal, αλλά δεν είναι τόσο καλό…
Οι Liege Lord και oι Savage Grace, δεν με ενθουσίασαν ποτέ, ώστε να θεωρώ κάποιον ολόκληρο δίσκο τους φοβερή δουλειά, αλλά κάποια επιλεγμένα κομμάτια τους μου αρέσουν πάρα πολύ!
Οι Attacker από την άλλη ποτέ δεν μου έκατσαν καλά…
Aς προτείνω και εγώ, έναν από τους 10 καλύτερους US power δίσκους που κυκλοφόρησαν ποτέ!
Οι Gargoyle με ένα μόνο EP (του οποίου τα 3 tracks υπάρχουν και στο LP) και ένα ομώνυμο LP to 1988, εξαφανίστηκαν άδοξα αφού πρώτα κατάφεραν να δώσουν στον κόσμο ένα album σπάνιας ποιότητας, ασύλληπτων φωνητικών από τον Tim Lachman και αριστοτεχνικών riffs και solos από τους Kevin Sanders και Pat Lachman!
Trivia 1: Nαι, ο Pat ύστερα από 12 χρόνια θα συνεργαστεί με τον metal god Rob Halford, όταν ο τελευταίος αποφάσισε να επιστρέψει στο metal!
Trivia 2: Πέρα από τα 9 κομμάτια που μας αφήσαν ως κληρονομιά, υπάρχει και ένα ακυκλοφόρητο track, το θεϊκό “Into The Darkness” που υπάρχει μόνο στη συλλογή “Μetal Massacre VIII”
@Eagleheart: Πολύ καλά τα αφιερώματά σου στο άλλο forum :thumbup: , αλλά έχω μια μικρή παρατήρηση για το αφιέρωμα στους Fifth Angel!
To εξώφυλλο που έχεις για το ντεμπούτο δεν είναι το αυθεντικό της Shrapnel Records , αλλά η επανέκδοση του 1988 από την Epic Records!
Νομίζω ότι και το cd έχει το ίδιο εξώφυλλο με την επανέκδοση!
Ιδού το αυθεντικό: