Πολυ καλό το review σου, συμφωνω στα περισσότερα. Είναι ωραίος δίσκός, ειδικά σε αρχή και τέλος έχει φοβερά κομμάτια. Στη μέση μας τα χαλάει λίγο και είναι λίγο μέτρια τα πράγματα αλλα γενικά είναι μια ακόμα πολύ καλή δουλειά του γκρουπ…
Σε ευχαριστω:). Αντε να δουμε την περιοδεια τωρα. Μεχρι τις 7 Μαρτιου θα μαθουμε… Φημες λενε για περιοδεια 25 συναυλιων απο μεσα Ιουνιου μεχρι Αυγουστο… Αθηνα δυσκολο…
Θα έχει και συνέχεια μέσα στη χρονιά το No Line On The Horizon όπως αναφερει η Wikipedia:
In an interview posted on 15 February 2009 with Sean O’Hagan of The Guardian, Bono stated that U2 would release another album by the end of the year consisting of material recorded during the sessions for No Line on the Horizon. Bono says it will be “a more meditative album on the theme of pilgrimage”.
Από βδομάδα θα μελετήσω το δισκάκιον τούτο,αν δεν είναι όπως τα γράφεις giannis θα σε κυνηγήσω άσκημα
Φιλε μη ξηγιεσαι ετσι,εχουν κανει κι αλλα καλα δισκακια απο τοτε(Pop,All That You Can Leave Behind).Και τ’οτι δε κανανουν πια το μπαμ εκειων των ημερων δε σημαινει πως δε βγαζουν καλους δισκους.
Μακάρι,τα σπάει ο Χατζηγιάννης
20 June 2009 Camp Nou Barcelona ES
07 July 2009 San Siro Milan IT
11 July 2009 Stade De France Paris FR
15 July 2009 Parc des Sports Charles Ehrmann Nice FR
18 July 2009 Olympic Stadium Berlin DE Fri.
20 July 2009 Arena Amsterdam NL Sat.
24 July 2009 Croke Park Dublin IE Fri.
31 July 2009 Ullevi Stadium Gothenburg SE
03 August 2009 Veltins-Arena Gelsenkirchen DE
06 August 2009 Slaski Stadium Chorzow PL
10 August 2009 Stadium Makimir Zagreb HR
14 August 2009 Wembley Stadium London US
18 August 2009 Hampden Park Glasgow GB
20 August 2009 Don Valley Stadium Sheffield GB
22 August 2009 Millenium Stadium Cardiff Wal. GB
Oι πρωτες ημερομηνιες των U2 για φετος το καλοκαιρι! Μαλλον θα προστεθουν και αλλες γιατι υπαρχουν μεγαλα κενα! Μαλλον για Ζαγκρεμπ με βλεπω εμενα
Μπράβο στον giannis για την κριτική του αν την έκανε μετά από πολλά ακούσματα.Το album θέλει λίγο χρόνο,είναι καταπληκτικό όμως.
thnx rudοlf:wink:
Ειναι κριμα που το 1o single εχει δημιουργησει εσφαλμενες εντυπωσεις για το περιεχομενο του δισκου… παντως συμφωνα με τις φημες το 2ο θα ειναι το Magnificent που ειναι παρα πολυ καλο κομματι
Ετσι είναι. Συνήθως το πρώτο σινγκλ είναι λίγο κράχτης χωρίς να ειναι κάτι το σπουδαίο. Αυτό σε κάνει το λιγότερο να αλλάζεις σταθμό στο ραδιοφώνο, για να μην πω ότι θέλεις να το σπάσεις. Απορώ με την επιλογή. Αν δεν έβγαινε σε σινγκλ θα μιλάγαμε για ένα κακό φιλεράκι. Ειναι αλλιώς όμως το να λέμε “Τώρα θα ακούσουμε την νέα δουλειά των U2” και να παίζει το boot. Το Magnificent όντως πολύ ωραίο…
Οντως πολυ καλο το review,αν θυμαμαι καλα λεει για white as snow οτι θυμιζει Springsteen,πραγμα που σκεφτηκα αμεσως μολις το ακουσα…
Αγαπημενο μου το μαγευτικο Moment of surrender…
Την έχουν χάσει τη μπάλλα εδώ και πολύ καιρό. Μετριότατος δίσκος στην καλύτερη. Πάντως φοβερή σκηνή θα έχουν στην περιοδεία τους.
Εκνευριστικά μέτριος δίσκος!
Δεν λέω έχει καλές στιγμές ο δίσκος, όπως το Stand Up Comedy (με τις zeppelικές κιθάρες του),και το Cedars of Lebanon ( η καλύτερη στιγμή του Bono αφού τραγουδά λιγότερο και απαγγέλει περισσότερο) αλλά από κει και πέρα μετριότητα.
Καλός ο Eno, δεν λέω, αλλά πόσο μπορεί να συμμαζεύσει τέσσερις σταρ και να τους κάνει ρόκερ πάλι; Δυνατές κιθάρες, πολύπλοκες ενορχηστρόσεις, εναλλαγές φωνητικών, αλλά…το παιδί δεν μπορεί…με το ζόρι;
Και κάποιος να του πει του Bono, ότι καλά και τα ααα-οοοο-ουουουου-ιιιιιιιι, αλλά κάποια στιγμή πρέπει και να τραγουδήσει και λίγο. Ακόμα και σ’ένα όμορφο ιρλανδικό σκοπό όπως το White As Snow, κατάφερε να μας ξενερώσει με τις ιαχές του…
Καταλήγοντας σε αρκετούς μπορεί να αρέσει αυτός ο δίσκος, αλλά έχω την εντύπωση ότι θα ξεχαστεί κι αυτός πολύ γρήγορα,όπως κι οι προηγούμενοι τελευταίοι δίσκοι των U2…
Από μπάντες όπως U2 δεν περιμένω υπερδίσκαρους,που θα έχουν 8000 στοιχεία μέσα και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του δίσκου της χρονιάς.
Περιμένω καλές μουσικές,ενδιαφέρουσες μελωδίες,καλά φωνητικά,παραγωγή…τέτοια όμορφα.Αυτά υπάρχουν εδώ.
Ας ακούμε και λίγο μουσική ως ακροατές και όχι ως κριτικοί
:thumbup::thumbup:
Ειδικα στην τελευταια προταση…
Καμμιά φορά όντως πρέπει να επισημαίνουμε τα αυτονόητα. Ακούμε μουσική πρωτίστως για να περνάμε καλά. Ποτέ δεν ακούμε τον δίσκο για να τον κρίνουμε. Εγώ όμως δεν μπόρεσα να βγάλω γούστα με τον νέο δίσκο των U2.
Προτιμώ να ακούω Rock, όπως το άκουσα στο δίσκο του Springsteen ή του Morrissey, όπου απλά και όμορφα κομμάτια σε ταξιδεύουν. Οι U2 προσπάθησαν να βγάλουν τον δίσκο της χρονιάς, και φυσικά για μένα που δεν είμαι κριτικός αλλά απαιτητικός ακροατής , απέτυχαν…
απαιτητικός ακροατής …
Τι σημαίνει αυτό; Όλα είναι υποκειμενικά. Κι εγώ θεωρώ τον εαυτό μου απαιτητικό ακροατή αλλά ο δίσκος μου άρεσε!
:roll::roll::roll:
Eκλεισα σημερα για Παρισι και ελπιζω να βαλουν και 2η συναυλια την επομενη μερα
Κι εμένα η αποψή μου είναι , και δεν θεωρώ ότι έχω το αλάθητο…
Φυσικά και κάθε άποψη είναι υποκειμενική, αλλά καλό είναι αν δεν περιέχει ακρότητες να γίνεται και σεβαστή.