Η τριετία στην Μπάγερν του άφησε κουσούρια
Αυτό είναι το μόνο που δεν κατάλαβα. Στην επανεκκίνηση της Πρέμιερ δεν είδα πολλά παιχνίδια, αλλά στο ματς με τη Ρεάλ η πίεση ήταν τρομακτική, δεν κατάλαβα γιατί τους είπε να μην πιέζουν χθες.
Νομίζω δεν είχε ποιον να βγάλει, KDB, Jesus ή Sterling? Δεν ήθελε μάλλον να τους βγάλει. Έγινε το 1-1 σε πολύ καλό σημείο ώστε να βγάλει και άλλον αμυντικό να πάρει το παιχνίδι και στο 2-1 έβαλε τον Silva, αφού είχε ήδη Mahrez,Sterling στα άκρα και KDB, Jesus.
Δεν είμαι εκπρόσωπος της Μπάρτσα, ούτε βγήκε κανείς από αυτούς και είπε δε μας σεβάστηκαν. Εγώ το είπα και είναι η άποψη μου γενικότερα, όπου εξήγησα παραπάνω πως σκέφτομαι. Τώρα τα άλλα που λες, προφανώς συμφωνούμε, αλλά προσωπικά τι να πω επιπλέον? Αφού ήταν χώμα, προχθές άξιζε συντριβή, ήταν τεράστια η αδιαφορία τους. Τον τρόπο που διαχειρίζεται η Μπάγερν διαχρονικά τέτοιες καταστάσεις στηλίτευσα, τίποτε παραπάνω.
Αυτή η πρόταση μου μοιάζει συνεπής, αλλά και πάλι αν εννοείς εμένα προφανώς στηρίζω Πεπ ακόμη, ένα ματς ή μια χρονιά δεν κάνει διαφορά. Τη μπάλα που έχουμε δει από αυτόν, πουθενά αλλού.
Δεν έχει ευθύνη που δαπανά δις ο Πεπ, είναι ένας από τους προπονητές που σε οποιαδήποτε εποχή θα ήταν στα κορυφαία λεφτά που ξοδεύονται και το έχει κερδίσει το δικαίωμα. Γενικά είναι αστείο να μιλάμε για ευθύνες του Πεπ και του κάθε Πεπ στο ύψος των ποσών, ξεχνώντας το ξέπλυμα που γίνεται. Όποιος και να είναι προπονητής, τα ίδια λεφτά θα ξοδεύονταν, απλά το ξέρεις κι εσύ ότι η αγορά ενός παίχτη είναι ο πιο εύκολος τρόπος να φουσκώσουν τα λεφτά, από ό,τι άλλο.
Ναι, αυτός είναι ο λόγος, γιατί δεν κάνουν μια επίσημη έρευνα τότε στις Σίτι, Παρί, Μπάρτσα, Ρεάλ να τις ξεβρακώσουν? Φαντάζομαι εμπιστεύονται τη διαφάνεια που έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια και τους ισολογισμούς τους