ULVER in ATHENS!

Το ξερα πως δεν θα τους δω. Εμ.

14/11???

γαμιεται ο Ε.Σ.:frowning:

Ευτυχώς για μένα πέφτει πάλι Σάββατο, αν και πάλι θα ναι πολύ δύσκολη περίοδος οπότε το να γίνει καμιά στραβή και να τους χάσω δεν είναι διόλου απίθανο. Άμα τα καταφέρω τελικά παίζει να πάρω καμιά μάνα μου να πάμε, τουλάχιστον αυτή θα τους εκτιμήσει και δε θα με κράζει όπως η παρέα μου :b

Ωραία, θα δω και discharge, μάλλον και ulver.

Αλλά έχω αρχίσει να ανησυχώ για τα λεφτά. =/

Αποφασίστε ρε μάγκες, έχουμε να κλείσουμε και αεροπορικά… [-X

Ωραίο κείμενο για τους ulver από το sonicdeathmonkey

Το συγκρότημα των Ulver, έχει αυτό το χαρακτηριστικό, πως δημιουργεί στους ακροατές του ψευδαισθήσεις ελιτισμού, απλά και μόνο λόγω τριβής.

Το er και η ελίτ θα καταπιεί όλον τον ίντερνετ σε λίγο.

οριστικο 14/11

γαμω τον ελλην ικο στρατο…

:(:(:frowning:

25αρι το εισιτηριο…μια χαρα…

:(:frowning:

Τελικά όντως ήταν ντίντης. Το εισιτήριο νορμάλ.

Κρίμα που τη χάνετε εσείς που θα μπείτε. Βέβαια αν δε τη χάνατε, τι θα έμενε για το κλάμα θρεντ?:stuck_out_tongue:

βασικα λεω να παω και μονο γιατι το

perdition city

ειναι δισκαρα μεγαλη.

Άμα παίζει κανα σετλιστ χώστε το σε σποϊλερ…

http://rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=639838&postcount=14

Στην Νορβηγία η συναυλία έγινε από 7 άτομα, απορώ πως θα βγει τώρα με τους 3 που φέρνουν οι ντιντήδες :slight_smile:

Θα φερουν οντως 3; Εδω με τους Haggard κουβαλησαν κανονικα και τα 14 (ποσα ηταν τελωσπαντων) ατομα.

Κι εγω αυτο καταλαβα btw, αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος.

Edit: Εμενα με συμφερει να ρθουν μονο οι τρεις παντως, αφου κατα πασα πιθανοτητα θα τους χασω. =p

Και κασέτα να παίζει playback από πίσω δεν έχει σημασία αρκεί να πάνε οι ψαγμένοι στο live ώστε μετά να μπορούν να τη λένε στους φίλους τους…

Eγώ θα τους δω Τσεχία την άλλη παρασκευή και θα σας το παίζω μούρη παλιοφλωράκια! :p:p:p

(Βτς παίζει και να τους δω μόνος μου, αφού οι διοργανωτές του μπρούταλ ασώλτ τους έχωσαν βράδι ανάμεσα σε τέσταμεντ και νταρκ φιούνεραλ!#-o)

ετσι. εγω θα την πω σε κατι φιλους μου που ακουν μανογουορ.

χαχαχαχα
παντως ειναι λιγο μαλακια γτ ειναι πολυ κοντα με amorphis κι εγω προσωπικα τουλαχιστον θα πρεπει να διαλεξω…

Mια χαρα τιμουλα εχω να πω εγω.
99% θα ειμαστε μεσα για να ακουσουμε αν “βγαινει” ο ηχος και η μουσικη τον δισκο στο λαηβ.

bump!

Μερικές φωτο από Brutal Assault που βρήκα στο νετ

Να πάτε να τους δείτε. Εσείς που είστε και φαν λογικά θα σκατοκαβλώσετε.
Εδώ χάζεψα εγώ που δεν τους πολυπαρακολουθώ.

Στο ΒΑ ήταν 6!
Στην Αθήνα θα’ναι 3???
Καλά με τη γαλέρα του Οδυσσέα περιοδεύουν αυτοί???