Αντε παμε 6 μερουλες μεινανε!
φωτό από μπρούταλ ασώλτ στην αφίσα λοιπόν.
#544!
#Homo homini lupus?
*
Οι ULVER καταφτάνουν αυτό το Σάββατο, 14 Νοεμβρίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Gagarin 205.
*
Ο frontman των Ulver, Christopher Rygg (aka Garm), με την εκπληκτική φωνή είτε ως υψίφωνος είτε ως βαρύτονος, έρχεται στην Ελλάδα μαζί με τα δύο μόνιμα μέλη του group, Tore Ylwizaker & Jørn H. Sværen, αλλά και με τέσσερις ακόμα guest musicians, μεταξύ των οποίων o Lars Pettersen, mainman του experimental group WHEN καθώς και o DJ, Ole Aleksander Halstensgård, μέλος των Paperboys, για ένα live DJing performance, πάνω στους ήχους των Ulver!
*
Οι Νορβηγοί Ulver, αποτελούν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της μουσικής. Αν και στα πρώιμα χρόνια της καριέρας τους, ο black metal ήχος ήταν αυτός που τους χαρακτήριζε, η μουσική τους πορεία εξελίχθηκε τελείως διαφορετικά με το πέρασμα του χρόνου, τοποθετώντας τους πλέον ανάμεσα στους πιο αξιόλογους μουσικούς της πειραματικής σκηνής πα γκοσμίως. Ηλεκτρονικοί ήχοι, jazz στοιχεία, minimal ambient επιρροές, σοφιστικέ στίχοι και κυρίως μοναδικά ηχητικά τοπία: με μία λέξη Ulver.
*
Μετά από 7 studio albums, 3 soundtracks, 4 EPs & 1 compilation (1993 ? 2003: 1st Decade on the Machines) και 15 ολόκληρα χρόνια μουσικής εξέλιξης, οι Ulver έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στα πλαίσια της πρώτης τους παγκόσμιας περιοδείας, με επιλεκτικά live σε σημαντικά venues, όπως το Queen Elizabeth Hall του Λονδίνου.
*
Η Αθήνα είναι μία από τις λίγες τυχερές πόλεις που θα φιλοξενήσει τους Ulver, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, στο Gagarin205!
*
Doors Open | 19:30
Ulver on stage | 21:30
*
Line Up:
Kristoffer Rygg ? vocals, programming & percussion
Tore Ylwizaker? keyboards and programming
Jørn H. Sværen ? piano, keyboards & guitars
*
Guest musicians
Ole Aleksander Halstensgård ? Live DJing
Lars Pettersen ? drums and percussion
Daniel O’Sullivan ? bass & guitar
Tomas Pedersen*
*
Τιμή εισιτηρίου: 25?
*
Σημεία προπώλησης
Ticket House
Αθήνα ? Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Θεσσαλονίκη ? Μητροπόλεως 102
*
#521, αν λεει κατι αυτο.
εγώ 645 σήμερα…
αν φύγαν 100 σε 2 μέρες…μαζί με αυτούς τις τελευταίας στιγμής,θα έχει αρκετό κόσμο πιστεύω!
όπως και να 'χει θα το απολαύσουμε αυτό το live!!!
2 μερουλες!!!
Απο σαπορτ τι θα εχει??
Βρήκα 2 συνεντεύξεις που νομίζω δεν υπάρχουν στο τοπικ!
Δείτε:
http://www.crackhitler.com/?page=lovebuzz&id=40
To δεύτερο σαιτ έχει και αφιέρωμα και ρεπορτ απο τη συναυλία στη Νορβηγία! Εχουν και πάρα πολλές φωτογραφίες από εκείνο το λαιβ!
Θα γίνει χαμος το Σάββατο στο Γκαγκαριν!
νομίζω τπτ και καλύτερα έτσι
1+today
Ναι ρε!!! Αντε να περασει!!!
επιτελους εφτασε η μερα!!!
Σκέφτομαι τρελή avant-gardίλα να ξεκινάει με little blue bird και στα video wall απο πίσω να δείχνει live την εθνική και να μπαίνει ο υπερcult Φάνης Γκέκας στο γήπεδο με την φοβερή χαίτη και να δίνει σύνθημα νίκης…
:lol:
Ώρα;;
Doors open 19:30
Ulver on stage 21:30
απο δελτίο τύπου…
Θενκς ε λοτ.
Μλκ μου… έχω αγωνία!! ούτε στους τουλ δεν είχα νιώσει έτσι
support δεν εχει ε??
Αν το ψήνει κανείς για παρέα πμ. Δεν έρχεται κανένας :b
NAI! NAI! NAI! NAI μωρή πουτάνα Garm!!! Και νόμιζα ότι δε σου άρεσαν ακόμα τα εφηβικά σου χρόνια! BLACK METAL ρεεεεεεεεεεε! Όσοι ήταν εκεί ξέρουν και έζησαν κάτι πραγματικά μοναδικό, έστω και για πολύ λίγο. 10 λεπτά… Και co-headline act τα άλλα 50 που προηγήθηκαν!!! Μάμησες τέλεια, αλλά τελείωσες πρόωρα…
Οι κλασικοί οι μαλάκες οι Έλληνες…
Ρε ζώα…σε αυτή τη συναυλία θα μιλάτε για το αν ήταν offside ο Βεληγκέκας???Τι κάνατε στη σχολή???Τι θα κάνετε μετά τη συναυλία???
Ναι όλα αυτά τα συζητάγανε τριγύρω μου την ώρα της συναυλίας…
Ήθελα να 'ξερα αν ήξεραν τι πήγαν να δουν σήμερα…
Ρε αν έχετε λεφτά για πέταμα δώστε τα σε μένα…
Δεν μπορούσα να ξεκινήσω διαφορετικά το post γιατί δεν το απόλαυσα όσο θα ήθελα με αυτούς τους ηλίθιους…
Όταν κατάφερα να συγκεντρωθώ και να μην τους ακούω…απογειώθηκα…
Όσο για το τέλος…το ζήσαμε κι αυτό…ανατριχίλα…
Πάντως ήθελα άλλο τόσο…κι άλλο τόσο…κι άλλο τόσο…
Ο Garm είναι απλά :respect: