χαχα τελειο, αλλα μεχρι να γινει αυτο για την 30η επετειο το 2026 ας ριξουν ενα ψιχουλο
και σε μας το 2011 σε χαλασε το '09 δηλαδη; ενιαιο ξε-ενιαιο δε με νοιαζει!
post pic αν γίνεται, και πείτε τι άλλο είχε από μπλουζάκια
Κοιτα, προφανως οταν εχω κλεισει τα ματια μου κι ειμαι αλλου απο αυτα που παιζουν το τελευταιο πραγμα που θελω να ακουσω ειναι τον διπλανο μου να λεει ‘‘ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΚΑΡΜ, ΓΑΜΑΕΙ, ΓΑΜΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ’’. Μικρα και μεμονωμενα περιστατικα συνεβησαν μονο αλλα σε αυτες τις στιγμες μου γυρισε το ματι. Και για να δωσω ενα καλυτερο παραδειγμα, μια απ τις πιο ξεχωριστες συναυλιες που εχω παρευρεθει ηταν η πρωτη του Scott Kelly στην οποια ειχα φυγει κι ειχα καθισει μονος μου στο πλαι και γνκ επικρατουσε σιωπη με τον τροπο που θα επρεπε. Ε κι ηταν σκετη μαγεια, δε μπορω να το περιγραψω με λεξεις. Πραγμα που αν δεν το νοιωσεις, δεν το καταλαβαινεις. Αυτο εννοουσα με το παραπανω, οχι το οτι καποιος ειναι ανικανος ή αμουσος, προς θεου, αλλα απο τη στιγμη που η μουσικη εχει να κανει με εικονες, βιωματα και συναισθηματα καποια πραγματα αν δε τα νοιωσεις εκεινη τη στιγμη δε μπορεις να τα καταλαβεις! Εχεις μια ιδεα, αλλα το ολο θεμα παραμενει στην επιφανεια. Απλο.
Little blue bird και χάος εγένετο.
Ανάθεμα και αν καταλάβατε τι παρακολουθήσατε όσοι είχατε κλειστά μάτια. =p
[SPOILER]από τις ωραιότερες εκπλήξεις αυτό το live :)[/SPOILER]
αυτο οντως υπηρχε? αν δεν το εβαλαν για πλακα, τοτε πως το υπολογιζουν? αυτο που θελω να πω ειναι: εχουν δωσει ποτε σε κανεναν σας αποδειξη σε οποια συναυλια πηρατε οτιδηποτε στο merchandise? (οτιδηποτε γενικα?) σοβαρα, θα με ενδιεφερε να ηξερα με ποιον τροπο δηλωνονται στην εφορια τα μπλουζακια/cd, ή για οτι διαολο μας χρεωνουν παραπανω λογω φορων (που τελικα δεν τους επιβαρυνεται κανενας αφου δεν κοβονται αποδειξεις…) στο fuzz ηταν το live? παλι “φτηνα” ειχαν τα νερα και τις μπυρες στο μπαρ? (λογω φορων εννοειται… αφου παντα σου δινουν κ αποδειξη (:lol:) μολις τους δωσεις 1 ευρω για ενα μπουκαλακι νερο…)
στο live δεν ημουν καθως λειπω απο αθηνα. απ οτι διαβαζω καλα πρεπει να ηταν. δε θα πηγαινα ετσι κι αλλιως λογω του οτι την προηγουμενη φορα που πηγα επαιξαν τραγικα λιγη ωρα και δεν ειμαι και ο μεγαλυτερος φαν τους.
Πηρα δυο μπλουζακια, μου κοψανε κανονικα αποδειξη 40?. Και κρινοντας απο αυτοκολητο που ειχε τιμη πανω του, κανονικα θα τα δινανε προς 15?.
οποιος δεν χορτασε και θελει κι αλλο, εδω
τα μπλουζακια τι ειχαν πανω?
asafgsasgafsfsagfasfasgfacsgfasgfasgas το δευτερο που το βρισκουμε?
Ρωτησα τη κοπελα για αν θα υπαρχουν προς πωληση τα πραγματα καπου αλλου εκτος της συναυλιας, μου ειπε οχι, μαλλον τα παιρνουν πισω… Δεν τις εχω δει καπου για πωληση εκτος συναυλιων και “μαυρης αγορας”. Δοκιμασε να στειλεις email στη jester records μηπως βγαλεις ακρη.
:(:(
θενξ