Ε ρε φιλος ποιο ειναι το θεμα σου?
Το πολλ αλλαξε γνωμη ,αναφορα θα σου δωσουμε?
Και στην τελικη απαντα αλλα μην σπαμαρεις πες ας πουμε γιατι δεν θες να γυρισεις.
Τραβα κανε κανενα τσιγαρακι γιατι εχεις αρχισει να συγχυζεσαι.
Το δικο σου θεμα ποιο ειναι? Εχεις κανει πολ. Αμα ειναι, οι μοδς θα σε ενημερωσουν. Αραξε λιγο.
Και σιγα το σπαμ δηλαδη…
Ρε βλαμμενε δατς νταβατζιλικια?
Σταματα να ποσταρεις πιωμενος
Alucard μην δινεις σημασια, χαζο ειναι.
Δατς τράβα φάε καλαμάκι για να μη σπαμάρεις. Παλιοαλήτη:lol:
κούραση όμως…
Κανα τσιγαράκι να κανεις εσυ.Εγω το αποφευγω.
Το θεμα ειναι ρε φιλος οτι παιζει πολλ για την επιστροφη ενος χρηστη που μερικοι απο εδω τον γνωριζουμε και θελουμε την περσονα του πίσω.
Και συ ολο χαζοποσταρεις και γαμας το τοπικ και αμα συνεχισει ετσι θα κλειδωθει.
Τοσα τοπικ εχει πηγαινε παιξε αλλου.
Ελα, ελα… πες μου ποιο παραμυθακι θες να κανεις νανι?
Κι εγω με βλεπω να ταβλιαζομαι σε λιγο. Δουλευω στις σε 5 ωρες και ειμαι στο rocking. Καιλα!
Ρε δατς, σου ειπα. Υπαρχει το πολλ. Μεχρι τωρα βλεπω χρηστες να λενε οτι θελουν να γυρισει, και αλλους να λενε οτι δικαιως εφαγε μπαν. Προσωπικα δε το ξερω το παιδι. Οχι οτι αυτο εχει να κανει και τιποτα με το οτι εφαγε μπαν.
Απ’οτι λενε, παραβιασε κανονες του φορουμ. Το οτι εσυ η ο αλλος τον εχετε φιλο δεν το αλλαζει αυτο. Δε λεω να μη γυρισει. Δξ/Δα ψηφισα. Αλλα χαλαρωσε. Το ειπες μια, το ειπες δυο, απεργια πεινα ειπες οτι θα κανεις (οχι εσυ δεν χαζοποσταρεις και δε το γαμας ρε ), υπογραφες ειπες θα μαζεψεις… οκ σε ακουσαμε.
Αμα ειναι θα τον κανουν unban. Αραξε και μην εισαι οξυθυμος
Δεν νομιζω κανεις να το ειπε αυτο, απλα ειπαν οτι “ε κατι θα εκανε για να φαγε μπαν”. Διαφερει.
Αν και ναι ηταν αλητης κι αμαρτωλος.
Νομιζω ο rudolf το ειπε. Παντως ετσι οπως διαβασα τα comments του, αυτο καταλαβα. Μπορει να κανω λαθος.
Και παλι, υπαρχουν ψηφοι κατα του να επιστρεψει, οποτε υποθετω οτι μερικοι δεν τον θελουν πισω οπως και να’χει.
Καλα, ουτως ή αλλως δεν θα επιστρεψει ακομα κι αν το πολλ ελεγε ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΝΞ.
Αλλα ετσι για να χουμε να λεμε βρε παιδι μου.
Καταλαβα. Λοιπον παντως τη γνωμη μου την ειπα. Μετα απο pm που εστειλε και ο δατς, το κοβω εδω. Λιγο σπαμ καναμε για την πλακα, αλλα δε βαριεσαι.
Επαναλαμβανω οτι το παιδι δε το ξερω και ουτε εναντιον του ειμαι (επειδη μπορει να φανηκε ετσι). Αν θεωρησουν οι μοντς οτι για τον χ,ψ λογο πρεπει να επιστρεψει, θα το πουνε. Προς το παρον φαινονται να το ψιλοαγνοουν το θεμα.
Παω να την πεσω. Καληνυχτες
Εγώ λέω να κλειδωθούν και τα όλα τα θρεντ που έχει ανοίξει αυτός ο ανχόλις.
Τα θρεντς χρησιμοποιουνται ως επιχειρημα! Ειναι πολλα κι αγαπημενα και μεσο για να παρουν μια ιδεα οι νεοι γιουζερς που ρωτανε για τον τυπο στη φωτογραφια.
ΞΕΜΠΑΝΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΟΙ!!
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΙ!
bump γιατι βαριομουνα