United Darkness Fest : Primordial, Deströyer 666, Behexen, Dodsferd 05/06/10 @ ΑN

:vibrate:

@ Belfegor + Triskataratos - πράγματι, να’στε καλά για τις ωραίες συναυλίες ! Εντάξει, γλυκάθηκα τώρα…

:yahoo::yahoo::yahoo:

Πάντως τί ωραία που θα τανε να μπορούσαν να χώσουν μέσα και τους Mael Mordha. Έτσι για να παρηγορηθώ λίγο για μία από τις μεγαλύτερες συναυλιακές μου ασυνέπειες.

Απο Primordial βρηκα καποια, αλλα πρεπει να ειναι απο φεστιβαλ που ειχαν λιγο χρονο στη διαθεση τους γιατι αποτελουνταν απο 5-6 κομματια, οπωτε δεν ειναι και τοσο αντιπροσωπευτικα…

Απο Destroyer666 βρηκα απο live τους τον Ιανουαριο

[SPOILER]1. Rise of the Predator
2. A Breed Apart
3. The Last Revelation
4. Raped
5. I Am Not Deceived
6. Genesis to Genocide
7. Satan’s Hammer
8. I Am The Wargod
9. Sons of Perdition
10. Blood for Blood
11. Black City - Black Fire
12. Australian and Anti-Christ
13. The Eternal Glory of War
Encore:
14. Satanic Speed Metal

Τελεια μοιρασια στη δισκογραφια τους!!![/SPOILER]

Behexen δεν βρηκα κατι

Για Dodsferd το μονο που ξερω σιγουρα (γιατι τους εχω ρωτησει 10 φορες :stuck_out_tongue: ) ειναι οτι παιζουν το… Hypocritic Shitfuckers Still Breathing (ε ρε γλεντια!!!)

Ε ρε γλέντιαααααα… :p:p:p:p:p:D:D:D:D

[QUOTE=Triskataratos;888315]Απο Primordial βρηκα καποια, αλλα πρεπει να ειναι απο φεστιβαλ που ειχαν λιγο χρονο στη διαθεση τους γιατι αποτελουνταν απο 5-6 κομματια, οπωτε δεν ειναι και τοσο αντιπροσωπευτικα…

Απο Destroyer666 βρηκα απο live τους τον Ιανουαριο

[SPOILER]1. Rise of the Predator
2. A Breed Apart
3. The Last Revelation
4. Raped
5. I Am Not Deceived
6. Genesis to Genocide
7. Satan’s Hammer
8. I Am The Wargod
9. Sons of Perdition
10. Blood for Blood
11. Black City - Black Fire
12. Australian and Anti-Christ
13. The Eternal Glory of War
Encore:
14. Satanic Speed Metal

Τελεια μοιρασια στη δισκογραφια τους!!![/SPOILER]

Δεν εχει Lone Wolf Winter? :(:?

GRACCHUS BABEUF ΠΟΣΟ ΣΕ ΝΙΩΘΩ!!! Ας βρεθεί ένας άγιος άνθρωπος να φέρει τους Mael Mordha τώρα που έβγαλαν και καινούρια δισκάρα!!!:papas::papas::papas:

Έξοχα νέα για Destroyer!
Πραγματικά ελπίζω να γίνει καμιά καλή με Alan, χωρίς πάντως να γνωρίζω κάτι.

Ο belfegor σ’ αυτό το ποστ τα λέει πολύ σωστά, ειδικά για τα 28 ευρώ όποιος γκρινιάζει για μένα είναι εκτός πραγματικότητας.

Άντε 6 μέρες, 6 ώρες και 6 λεπτά ακόμα!

Second that :-s

Ελα να μετραμε αντιστροφα ρεεεεεε!!Corpsepaint και καρφι + γαμωσταυριδια! :stuck_out_tongue:

Εισητηρια μονο στο ταμειο θα εχει;

Ναι :slight_smile:

Ευχαριστω! :wink:

Δηλαδή αν κάποιος ας πούμε έχει χρόνο το επόμενο Σάββατο και γενικά τη δυνατότητα να τα ξύσει και κάμποσο στα Εξάρχεια, τί ώρα να πάει για εισιτήριο;

Οι πορτες (αρα και το ταμειο) θα ανοιξουν στις 20:00 :wink:

Οποτε και να παει αν δεν ανοιξουν τις πορτες,δεν κανεις τπτ…Βασικα περισσοτερο σαν εισοδο πληρωνεις μπαινοντας.

Πιστεύετε ότι γενικά παίζει να μη φτάσουν τα εισιτήρια κτλ.;

Δεν υπάρχει περίπτωση.

Ουτε εγω το νομιζω και θελω να ελπιζω πως θα ειμαστε ΟΚ

Υπαρχει!
Εγω θα ερθω με τις φιλες μου.:slight_smile:

Εσύ τη σημαία μη ξεχάσεις!