(Ευχαριστω deathster για τα καλα σου λογια!Απλα,ειναι η λεγομενη καυλα για αυτη την μουσικη και καποιεσ μπαντες.)
Ενημερωτικα,στο φεστ θα υπαρχει full merchandise απο τα συγκροτηματα καθως και παγκος με πολλα καλουδια,cds,lps,7’’,tshirts απο Evil rising distributions,οπως και πιθανον ενα αναμνηστικο tshirt του φεστ σε συμβολικη τιμη.στην πορεια ολο και κατι αλλο μπορει να βγει8)
Τελειότης! Ανυπομονούμε.
ΓΑΜΩ ΤO KEΡΑΤΟ!! DODSFERD και BEHEXEN την ιδια μερα… θα γινει χαμος
Ωπ φίλε μου συγγνώμη… δεν το κατάλαβα… :D:D:D
Ρε μην μαλωνετε,ολοι θα παρουν!
ΤΙ ΠΕΣ ΤΩΡΑ
ΤΙ ΠΕΣ ΤΩΡΑ
ΤΙ ΠΕΣ ΤΩΡΑ
ΤΙ ΠΕΣ ΤΩΡΑ
ΤΙ ΠΕΣ ΤΩΡΑ
8O8O8O:bow2:
Σαν τι άλλο να βγει βρε φίλε…
Kinder έκπληξη είσαι μου φαίνεται!!!
ΜΠΡΑΒΟ σε σένα και στην ομάδα σου!!!
DESTROYER666 black thrashing madness 8O8O8O
και Aura Noir να δω και μετα ας ψοφισω
Ας μην ξεφέυγουμε όμως και συγκρίνουμε απλά καλές με μπάντες με κορυφές σαν τους Aura Noir.
Δεν πολυτρελαίνομαι για Destroyer 666 αλλά ομολογώ ότι για live είναι ό,τι πρέπει.
Θα ψάξω και τους άλλους.
τιν συγκριση που την ειδες? απλα ειπα τι αλλο θελω να δω …δλδ αν ειχα αποθιμενο να δω mandona και το ελεγα θα συγκρινα τους destroyer με την mandona? μαλλον εσυ ξεφυγες
Μπορεί.
Ενα link για οσους σκοπευουν να δωσουν το παρον στην…μεγαλη τετραδα!
http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=341435697555&ref=mf
καλημερα σε ολους
δυστυχως εχω ασχημα νεα…
απο πολυ εγκυρη πηγη ακουσα οτι οι Den Saakaldte δεν θα παιξουν στο live!!
περισσοτερες λεπτομερειες προσεχως!!
η επισιμη ανακοινωση…
ΛΟΓΟ ‘‘ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ’’ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ DEN SAAKALDTE ΓΙΑ ΤΟ UNITED DARKNESS FEST,ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ.
ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ…
metal defiance productions
εγω εμαθα οτι οι “ειδικες συνθηκες” αφορουν καποιες προειδοποιησεις απο την αλλη
“μερια”… τεσπα
Μην το σκαλιζεις…Μαλακες θα υπαρχουν παντα δυστυχως αλλα ας το αφησουμε εκει [-X
Εγώ που είμαι περίεργος μπορώ να μάθω ποια είναι η μία μεριά ποια η άλλη και τι είδους “προειδοποιήσεις” υπήρξαν?
η μια μερια εινα ο πρωην naer mataron και νυν den saakaldte και η αλλη μερια ειναι οι πρωην…αυτα και οποιος καταλαβει καταλαβε γιατι η ιστορια μυριζει μπαρουτι!!!
Μπερδεμένα πράματα… δηλαδή κάποια μέλη άλλης μπάντας, δε θέλουν να παίξει κάποια μπάντα;;;
:-k:-k:-k
περίεργα πράματα…
Ρε μαγκες,αστε αυτο το θεμα…Ας μεινουμε στο καθαρα συναυλιακο κομματι.Αναμενουμε την ανακοινωση για τους αντικαταστατες :-k8)
[QUOTE=Prosatanic;841872]Ρε μαγκες,αστε αυτο το θεμα…Ας μεινουμε στο καθαρα συναυλιακο κομματι.Αναμενουμε την ανακοινωση για τους αντικαταστατες :-k8)[/QUOTE
φιλε prosatanic νομιζω οτι το φορουμ ειναι ανοικτο για ολες τις αποψεις αν εσυ δεν θελεις να ασχοληθεις και σε ενδιαφερει μονο το συναυλιακο κομματι πολυ καλα κανεις εμενα ομως που οι den saakaldte ηταν ο βασικος λογος για να ερθω σε αυτο το live ,θελω να ξερω γιατι ακυρωσαν και τι εγινε…