Εχει μια βοτκα δωρο
^ …οκ :roll:
Βασικά οι absolute εκδόσεις είναι μια ωραία συνήθεια της DC να παρουσιάζει τα κορυφαία κόμικ της σε hardcover πολυτελείας και μεγάλων διαστάσεων… Η εμπειρία της ανάγνωσης σαφώς αναβαθμίζεται έτσι. Ωστόσο αυτό απο μόνο του δεν αξίζει τα 60/70 ευρώ που θα δώσει κάποιος για να πάρει κάτι τέτοιο.
Γι’ αυτό συνήθως εμπλουτίζουν την absolute έκδοση με διάφορα extras, όπως artwork, συνεντεύξεις με τους δημιουργούς, χρονολόγια, σενάριο της ιστορίας με σχολιασμό, καμιά ανέκδοτη ιστορία ίσως ακόμα και τέτοια. Απο αυτή την άποψη, και εφόσον έχει κάποιος τα χρήματα (και είναι καυλωμένος με την ιδέα να έχει τέτοια έκδοση στην βιβλιοθήκη του) σαφώς αξίζει. Εγώ πχ έχω πάρει τις absolute εκδόσεις για το Sandman, και πραγματικά κωλολένε.
Ωστόσο υπάρχουν και absolute που δεν περιλαμβάνουν σχεδόν τίποτα απ’όσα περιέγραψα πάνω, κοινώς συνιστούν λίγο αρπαχτή απο την πλευρά της εταιρείας. Λογικά στο amazon λέει για την περίπτωση του V for Vendetta, ρίξε μια ματιά εκεί και θα δεις τι περιλαμβάνει.
γράφει από κάτω στα ριβιου αναγνωστών ότι δεν περιέχει κάτι έξτρα από μουρ οπότε δεν νομίζω να αξίζει και ιδιαίτερα τα λεφτά της…
ήξερα ποιος θα μου απαντούσε Thanx