Εγω παντως δεν καταλαβαινω καλα καλα που ειναι το κινητο μου οταν χτυπαει.
Διαβασα σε μπλογκς-σαητς οτι δεν ακουστηκαν οι πυροβολισμοι, δηλαδη ηταν με σιγαστηρα.
Δεν ξερω αν ισχυει. Εχω διαβασει διαφορα αντιφατικα.
Σωστός για τη διαπίστωση.
(μόνο μη το ρίξουμε στη φυσική πάλι- πλιζ!)
Δες εδώ:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=968905&lngDtrID=244
εντιτ. Σοφικ κι εγώ δεν το παίρνω είδηση το κινητό μου…:?
Πάντως τον μπάτσο δεν τον συμφέρει να βγει τρελός.
Εφόσον την αστυνομία δεν την συμφέρει να βγει τρελός, τότε, αν εκείνος βγει, χάνει την υποστήριξη και τα λαδώματα της αστυνομίας. Κοινώς, τη γάμησε.
Τι τρελος ρε, πριν ενα μηνα δεν ηταν τρελος και τωρα βλεπει δαιμονια; Θα ξεχασουμε κι αυτα που ξερουμε.
Μια χαρα την βολευει την αστυνομια να βγει τρελος. Ενας ζαβος που τους ξεφυγε/δεν ειχαν παρει χαμπαρι. Καλυτερα απο ενα επικινδυνο οργανο της ταξης που εχοντας σωας τας φρενας παταει την σκανδαλη. Ολοι θα πουν “πωπω, ο ψυχοπαθης σκοτωσε το παιδακι” και η ελληνικη αστυνομια(στο συνολο της) θα βγει οκ κι αυτο θα ειναι ενα μεμονωμενο περιστατικο.
πετάω-στα-σύννεφα μόουντ ον
Πάντως η ΝΔ έχει τώρα μια χρυσή ευκαιρία να προχωρήσει σε κάθαρση της ΕΛ.ΑΣ. και να σώσει -εκλογικά- το τομάρι της…
(καλά μη βαράτε! Το ξέρω ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ!)
πετάω-στα-σύννεφα μόουντ οφφ
Από μεμονωμένα περιστατικά, αλλο τίποτα! Χορτάσαμε!
Και ο μπάτσος της ζαρντινιέρας τη βγάζει καθαρή άμα κόψει για 3 χρόνια τους καφέδες και το κάπνισμα. 5 ευρώ τη μέρα εξαγοράζεται το να ΣΑΠΙΣΕΙΣ στο ξύλο έναν αθώο πολίτη.
Και μετά γκρινιάζετε για τα ψυχολογικά τεστ που δεν περνάνε οι αστυνομικοί.
Ορίστε! Οι μπάτσοι δέρνουν γιατί κάνει καλό στην υγεία!:p:p:p:p
Και η βαλλιστική μάλλον δείχνει οτι υπήρξε εποστρακισμός στην περίπτωση του Αλέξη.
Και να υπήρχε, το φτωχό μου το μυαλό μου λέει ότι σε ένα τόσο στενό δρομάκι, με τόσο πολύ κόσμο, αμα ρίξεις σφαίρα, είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να μη βρει άνθρωπο ακόμα και χωρίς να στοχεύσεις…
Ε ναι, βασικα αυτη ακριβως ειναι και η δικη μου αποψη για το συγκεκριμενο γεγονος. Αλλα οταν αθωωνονται οσοι διαπραττουν εγκληματα για τα οποια δεν υπαρχει καμια αμφιβολια (ουτε για το ποιος τα διεπραξε αλλα ουτε και για τις συνθηκες κατω απο τις οποιες εγιναν) τοτε μηπως περιμενεις κατι λιγοτερο απο αυτο που εγινε χθες στο περιστερι? Οταν ο αλλος πυροβολει και δερνει μπροστα στις καμερες, με 1000000 αυτοπτες μαρτυρες, ειναι γνωστος σε ολους και παλι δεν καταδικαζεται πως ακριβως θα αντιμετωπισεις τετοια τυφλα χτυπηματα απο αγνωστους? Μηπως τελικα τα παρακινεις και τα υποθαλπτεις κιολας?:-k Λεω εγω τωρα…
Να χαιρεστε τη “δικαιοσυνη” σας…
Μάστα.
38mm βλήμα δέχτηκε ο μικρός προχτές. Ούτε αεροβόλο, ούτε νεροπίστολο, ούτε σφεντόνα.
Στην αρχή ήταν η «Ζαρντινιέρα». Μετά το παιδί με τα «πράσινα παπούτσια». Μετά ήλθε το φονικό στα Εξάρχεια με το δολοφόνο ειδικό φρουρό να είναι ή να το παίζει κατόπιν σκηνοθετικής παρέμβασης , τρελός. Αργότερα μεταδόθηκαν εικόνες «κουκουλοφόρων» να οργανώνονται σε αστυνομικά τμήματα της Αθήνας σε αγαστή συνεργασία με ένστολους αστυνομικούς. Ήταν και η επίσημη καταγγελία του Αλέκου Αλαβάνου για υποκλοπή συνδιαλέξεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα έρχεται ο τραυματισμός από σφαίρα του μαθητή Γιώργου Παπλωματά. Η ατμόσφαιρα μυρίζει άσχημα και η Αριστερά ξεκάθαρα καταγγέλλει δολοφονική επίθεση κατά του νεολαιίστικου κινήματος. Τα ανακλαστικά των παλαιοτέρων φέρνουν στη μνήμη τους τραμπούκους του παρακράτους της δεκαετίας του 60. Οι νεότεροι απλά μαθητεύουν στις μεθόδους των μηχανισμών εξουσίας που αισθάνονται να χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους.
http://www.zougla.gr/news.php?id=17355
Πού ζούμε ρε παιδιά???
Πυροβολήθηκε ο γιος συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ και ψάχνουμε να δούμε μήπως ήταν κάποιος γείτονας που εκνευρίστηκε; Γιατί ως γνωστόν ο πεζόδρομος του Περιστερίου είναι ήσυχος και όταν ακούσεις φωνές (αυτές τις λίγες φορές) τρελαίνεσαι… Έλεος.
Όσον αφορά τα μεμονωμένα περιστατικά απορώ πώς ανεβαίνει η εγκληματικότητα τότε!
Πυροβολήθηκε ο γιος συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ
ισχύει? δεν το γνώριζα…
Ναι. Αν δεν ήταν του ΠΑΜΕ, ήταν του ΚΚΕ ή της ΚΝΕ, ή κάτι που έχει να κάνει με το ΚΚΕ τέλος πάντων. Μου το είπαν ΚΝΙΤΕΣ, σίγουρη πηγή :Ρ
Το παιδί μεταφέρθηκε από τους συμμαθητές του σε κοντινό κατάστημα ενώ ειδοσποιήθηκε ο πατέρας του Κωνσταντίνος Παπλωματάς, μέλος του Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και μέλος του ΠΑΜΕ. Ο πατέρας μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεστη της σφαίρας. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε γύρω στις 4 το μεσημέρι της Πέμπτης.
http://www.cosmo.gr/News/Hellas/224548.html
ισχύει όντως.
Τα ΜΑΤ χτύπησαν φαντάρο επειδή περπατούσε στην Πανεπιστημίου με την κοπέλα του-Τόπι στο ξύλο
"Φαντάρος στο δίμηνο να απολυθεί, με ολιγοήμερη άδεια Χριστουγέννων στην Αθήνα, κατεβαίνει με το κορίτσι του και ένα φίλο στο κέντρο για ψώνια αργά το μεσημέρι, η πορεία έχει τελειώσει, η παρέα περπατά στην Πανεπιστημίου κατευθυνόμενη προς την Ομόνοια, αλλά πέφτει πάνω σε διμοιρία ΜΑΤ που από το ύψος της Χαριλάου Τρικούπη επελαύνει προς τα Προπύλαια.
Ο νεαρός τα χάνει, δεν ξέρει από «τέτοια», η διμοιρία κυριολεκτικά περνάει από πάνω του, τον ξυλοκοπούν και τον συλλαμβάνουν, παρά τις διαμαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων. Στη ΓΑΔΑ, όπου μεταφέρεται με το μισό πρόσωπο «κατεβασμένο» και το ένα μάτι πρησμένο, κλειστό, από χτυπήματα με κλομπ και κλοτσιές των ΜΑΤατζήδων, του λένε ότι παραπέμπεται στον εισαγγελέα με σκοπό να του φορτώσουν τον…
μισό Ποινικό Κώδικα επειδή «πετούσε μολότοφ»!.. Και πριν διανυκτερεύσει στο κρατητήριο, τον περνούν και από τον «Ευαγγελισμό» να του περιποιηθούν οι γιατροί τους μώλωπες.
Ολα αυτά τα έπαθε χθες ο 23χρονος έφεδρος Γιώργος Γρηγοριάδης που υπηρετεί στην Κω. Τα σχετικά με τη σύλληψή του μας τα περιέγραψε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες, ο δικηγόρος Παλαιολόγος Παλαιολόγου: «Το παιδί αυτό -είπε- το χτύπησαν άγρια και το συνέλαβαν χωρίς λόγο. Εκεί που βρισκόμασταν όλοι τη δεδομένη στιγμή ούτε πέτρες ούτε μολότοφ έπεφταν». Ο ίδιος κατήγγειλε και δική του κακομεταχείριση από τα ΜΑΤ, όταν προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί για τη σύλληψη του νεαρού. «Με χτύπησαν με τις ασπίδες τους. Πήγα στη ΓΑΔΑ και τα κατέθεσα επισήμως όλα αυτά. Εκεί έμαθα και το όνομα του νεαρού και το ότι είναι στρατιώτης».
Από troktiko
Πάει, τρελάθηκαν.
Τα πορίσματα από τις βαλλιστικές και άλλες εργαστηριακές έρευνες, τα οποία παραδόθηκαν χτες στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση, καθώς και η ιατροδικαστική έκθεση, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης ότι πρόκειται για «εποστρακισμό» (εκτροπή) της βολίδας.
Νέα έρευνα για το βλήμα
Από πού έγινε η εκτροπή της βολίδας και αν έγινε από τα…σύννεφα ή από κάποια επιφάνεια δίπλα ή πάνω από το κεφάλι του θύματος, είναι το αντικείμενο της νέας έρευνας, που θα γίνει ύστερα από εντολή του ανακριτή τις επόμενες μέρες.
Το πόρισμα που παραδόθηκε χτες στον ανακριτή αναφέρει ότι τα στοιχεία που βρέθηκαν είναι «απολύτως συμβατά με πρόσκρουση της βολίδας σε σκληρή-ανένδοτη επιφάνεια, με το πλαϊνό τμήμα της και στη συνέχεια εποστρακισμού της (εκτροπής της) από την επιφάνεια αυτή».
Νέα έρευνα για το βλήμα
Στην ιατροδικαστική έκθεση η βολίδα περιγράφεται «αποπεπλατυσμένη στη μία πλευρά της, καθ όλον αυτής το μήκος, λόγω πλήξεως όχι της κορυφής, αλλά του ενός πλαϊνού αυτής».
Ο ιατροδικαστής κ. Χρήστος Λευκίδης απάντησε ως εξής όταν ρωτήθηκε από τον ανακριτή: «Είδα να έχει αποπλάτυνση στη μία πλευρά, με αποτέλεσμα να έχει αλλοιωθεί το κυλινδρικό της σχήμα σε όλο του το μήκος. Η βλητική έρευνα θα μας δείξει από τι προήλθε αυτή παραμόρφωση της βολίδας. Κατά την κρίση μου, αυτού του είδους η παραμόρφωση της βολίδας δεν μπορεί να προήλθε από τη διέλευση μέσω του σώματος του θωρακικού σπονδύλου. Κρατάω όμως μια επιφύλαξη, έως ότου βγουν τα αποτελέσματα της βλητικής».
Για την πορεία της βολίδας η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει: «Η πορεία ήταν από πάνω προς τα κάτω».
Η έκθεση
Η έκθεση από τις εργαστηριακές εξετάσεις που έγιναν στη βολίδα στον Δημόκριτο αναφέρει μεταξύ άλλων: «Σε κάποιες (σ.σ. από τις ενχαράξεις της βολίδας) εντοπίστηκαν ενσφηνωμένα σωματίδια ξένα προς τη σύσταση της βολίδας». Μεταξύ των σωματιδίων αυτών ανιχνεύτηκαν χημικά στοιχεία, όπως αλουμίνιο, πυρίτιο, νάτριο, ασβέστιο, οξυγόνο και μαγνήσιο.
«Η πλειοψηφία των ενσφηνωμένων σωματιδίων… βρίσκεται σε πολλά πυριγενή και μεταμορφωμένα πετρώματα» αναφέρει και εξηγεί ότι κάποιο από αυτά, η χαλαζιακή άμμος, χρησιμοποιείται στη βιομηχανία γυαλιού και πυριτικών τούβλων και προσθέτει: «Σε κατάσταση σκόνης έχει εφαρμογή στη βιομηχανία πορσελάνης και χρωμάτων και ως πέτρωμα (ψαμμίτης, χαλαζίτης) χρησιμοποιείται για οικοδομικούς σκοπούς».
ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑΣ
Οι απόψεις μου σήμερα δικαιώνονται
Με αφορμή το συμπέρασμα της βαλλιστικής έρευνας, ο κ. Κούγιας δήλωσε:
«Εκφράζω τη λύπη μου για την τραγωδία με το άτυχο αγγελούδι. Σήμερα, ωστόσο, κάποιοι πρέπει να κοιτάζουν τον εαυτό τους στο καθρέφτη. Και είναι αυτοί που μίλησαν για την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξη. Ο οποιοσδήποτε κοινός νους διαβάσει την ιατροδικαστική και τη βαλλιστική έκθεση θα καταλήξει ότι πρόκειται για εποστρακισμό από βλήμα που προσέκρουσε σε οικοδομικά υλικά και στη συνέχεια μπήκε στο σώμα του άτυχου αγγελουδιού. Από τη χημική ανάλυση της σφαίρας προέκυψε ότι φέρει ίχνη διοξειδίου πυριτίου που χρησιμοποιείται για οικοδομικούς σκοπούς. Ολοι όσοι μίλησαν για εν ψυχρώ δολοφονία πρέπει να προβληματιστούν και να ενημερώσουν σωστά τον ελληνικό λαό. Κάποιοι προσπάθησαν να ακυρώσουν μια προσπάθεια 30 ετών να με εξευτελίσουν σαν άνθρωπο και δικηγόρο. Οι απόψεις μου σήμερα δικαιώνονται με τα αντικειμενικά ευρήματα των εκθέσεων. Εγώ σήμερα νιώθω μια προσωπική δικαίωση. Ο δεύτερος ειδικός φρουρός θα πρέπει σήμερα, ακόμη και αυτή την ώρα, να είναι ελεύθερος».
www.ethnos.gr
Μ’ αυτο το “ατυχο αγγελουδι” που ειπε με συγκινησε…Ο μπαγασας…
Ε καλά, “φτιαχτή” θα ηταν η βαλλιστική, σιγά το νέο.
Ρε μας κοροϊδεύουν?
Στη Τζαβέλλα? Μιλάμε για ένα στενάκι τόσο μικρό, και τόσο πολυσύχναστο, που πραγματικά άμα ρίξεις σφαίρα, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να στοσεύεις για να πετύχεις άνθρωπο! οπουδήποτε και να έριχνε, είχε 80% πιθανότητες να βρει άνθρωπο!!! Ήταν σχεδόν σεν να πυροβολούσε σε δωμάτιο! Και βγαίνει ο κούγιας τώρα και λέει μαλακίες!
Εγώ απορώ με το εξής: πώς γίνεται να αφήνουμε όλοι εμείς να ξεχαστεί όλα αυτά που ζήσαμε αυτές τις μέρες (άλλοι από τους δρόμους, άλλοι μέσα από την τηλεόραση), όταν μόνο τις 3-4 τελευταίες μέρες έχει ‘‘αθθωθεί’’ (τρόπος του λέγειν, πάντα) η ζαρντινιέρα, έχει πυροβοληθεί και άλλος μαθητής και έχουμε συνεχόμενα περιστατικά αστυνομικής βίας (βλέπε απρόκλητο πέσιμο στην πορεία στην Αθήνα χτες, και ξυλοδαρμός του τυπά από πάνω); Δηλαδή πρέπει να σκοτώσουν κι άλλο άτομο για να ξαναβγούμε πιο μαζικά στους δρόμους;
Σίγουρα οι τοίχοι πυροβόλησαν το μαθητή. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Το άλλο με τον φαντάρο πότε έγινε;;
Στη χθεσινή πορεία.
Με λίγα λόγια, πλέον δέρνουν -μπροστά σε αυτόπτες μάρτυρες- ασύστολα, απρόκλητα και βίαια ακόμα και όταν έχουν λήξει οι πορείες. Όχι μόνο διαδηλωτές. Αλλά και περαστικούς. Οκ.