Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Εγω δεν τρεφω ελπιδες οτι θα αλλαξει κατι με την υπαρχουσα κυβερνηση γιατι και τους γνωστους αγνωστους ξερει και η ιδια παντα αποτρεπει τις συλληψεις και ασφαλιτες σπανε μαζι με αλλους.Οποτε νομιζω η κυβερνηση ειναι κομματι του προβληματος.Μακαρι παντως να γινουν εστω τα μισα.Γιατι αλλιως μετα δεν μας σωζει ουτε ο καρατζαφερης.

CSI=COUNTER STRIKE INSTITUTE.:lol::lol:#-o

Η τελευταία πρόταση ασχολίαστη.
Αλλά όταν λές “Μακαρι παντως να γινουν εστω τα μισα”, σε ποιά αναφέρεσαι? Τα μισά από ποιά?

Εχω να προτεινω και αλλα δραστικα μετρα υπερ της προληψης της εγκληματικοτητας:

1. Δειγμα DNA απο καθε νεογεννητο.

2. Εμφυτευση GPS κοριου σε καθε ελληνα πολιτη για ανευρεση της γεωγραφικης θεσης ανα πασα στιγμη απο τις αρχες.

3. Τοποθετηση καμερων σε ολες τις κατοικιες και σε καθε δωματιο, με την εξαιρεση του μπανιου όπου η καταγραφη του χωρου θα γινεται με φιλτρο μωσαικο, για να μην ειμεθα και αδιακριτοι.

4. Επαναφορα του θεσμου του θυρωρου στις πολυκατοικιες… αρε αξεχαστη επταετια…

5. Παραδωση δευτερου κλειδιου απο την οικια καθε πολιτη, στο πλησιον αστυνομικο τμημα όπου σε συνδισμο με

6. Τυποποιημενες εισαγγελικες κλησεις, με καρμπον υπογραφη, θα πραγματοποιουνται ευκολα και χωρις γραφειοκρατικη μανουρα κατοικον ελεγχοι

7. Κολπικη εξεταση σε γυναικες ανω των 15 και πρωκτικη εξεταση και στα δυο φυλα ανω των 15, γιατι δε ξερεις ο καθενας τι βαζει στον κ**ο του.

8. Προαγωγη του απουσιολογου στα σχολεια σε αρχιρουφιανου με στολη, γιατι απο κει ξεκινα το κακο απο τις μικρες ηλικιες.

9. Τοποθετηση μικροκαμερων κατω απο θρανια σε αιθουσες - αμφιθεατρα για παταξης της αντιγραφης.

10. Επαναφορα εικονων του Βασιλεως Κων/νου βεβαιως βεβαιως, του Μεταξα, του Παπαδοπουλου κλπ, σε κεντρικα σημεια δημοσιων κτιριων, οδων, σταδιων κλπ

11. Θεσμοθετηση πρωινου εγερτηριου σε ολες τις πολεις και τα χωρια , με την κρουση των πολεμικων σειρηνων, πρωινη γυμναστικη μετα εθνικισιτκων και αντικομμουνιστικων ασματων.

Aπο τα νεα μετρα.Θεωρω πως υπαρχει πληρης ασυδοσια και αναρχια σε καποιους τομεις και οτι αυτη η κατασταση γιγαντωνεται και παει να γινει θεσμος.Παρολαυτα ευτυχως ο πολυς κοσμος καταδικαζει την βια και αυτου του ειδους <αγωνες>.Δεν ξερω αν ειδες δημοσκοπησεις αλλα αν εξαιρεσεις ενα 25 τις εκατο τις αριστερας τα αλλα ολα κομματα με δειγμα 25000 ατομων σε ποσοστο 70-80 τις εκατο και ειναι υπερ της αρσης του ασυλου και υπερ μετρων καταστολης και γενικα εχουν καταλαβει οτι ολες αυτες οι φασαριες που γινονται πολλες φορες ουτε ιδεολογικο υποβαθρο εχουν ουτε εξυπηρετουν κανεναν περαν των εχθρων τις χωρας.Η αριστερα παντα ειναι το εμποδιο σε τετοια μετρα και δεν υπολιγιζει τιποτα ακομα και αν πηγαινει κοντρα στην αποψη του λαου.Λιγοι μπορουν να τα βαλουν με το κατεστημενο.

ποιοι ειναι οι εχθροι της χωρας???

Τώρα εσένα σου φαίνονται σωτήρια αυτά τα μέτρα (που πάνε προς νομοθέτηση ε?), εμένα μου φέρνουν κάτι προς χούντα.

Νεξτ στεπ:

Δεν ειμαστε εμεις προκατειλημμενοι, αυτοι ειναι μπατσοι…

Οσοι υποστηριζουν σκοπιμα η μη οτι ενας εγληματιας του κοινου ποινικου δικαιου μπορει να μπαινει σε ενα πανεπιστημιο και η αστυνομια να μην μπορει να τον συλλαβει,οσοι εχουν παρεξηγησει τι σημαινει ελευθερη διακινηση ιδεων, οσοι θεωρουν οτι η απαντηση στο καραμανλης η χαος ειναι χαος,οσοι θεωρουν οτι οτιδηποτε μας συνδεει με το παρελθον και την ιστορια μας πρεπει να ξεχαστει,οσοι λενε ναι στην ακραια λαθρομεταναστευση,οσοι δεν παραδεχονται οτι η μεταναστευση ανευ οριων θα οδηγησει σε χρεωοκοπια το κρατος,οσοι δεν εχουν προβλημα αν ο διπλανος του ειναι ασφαλης η εχει πεσει θυμα ληστειας 10 φορες σε ενα μηνα,οσοι θεωρουν τα γεγονοτα του δεκεμβριου λαικη εξεγερση και δικαιολογουν τα επεισοδια,οσοι κρυβονται πισω απο μια κουκουλα,οσοι καταδικαζουν οτιδηποτε δεν ειναι συμφωνο με φασιστικες μεθοδουςι,οσοι μετεχουν σε ενοπλη βια και με μια προταση οσοι αντι να αντιπαραθεσουν σαν οπλο την παιδεια για να ξεφυγει ο νεοελληνας απο το τελμα που εχει φτασει προτεινουν παραβατικες μεθοδους αντιμετωπισης.

Damnation είσαι εκτός πραγματικότητας.

Ο νομοταγης πολιτης δεν εχει τιποτα να φοβαται.Αντιθετως τωρα φοβαται ακομα και αν δεν κανει τιποτα κακο,ακομα και αν λεει δημοσια τις αποψεις του.Π.χ.Αδωνης Γεωργιαδης,Πλευρης,Νεα θεσις,Ηλεκτρον και αλλα.Και για να ξεκαθαρισω.Μονο οι παραβατες δεν θελουν να τηρουνται οι νομοι για να κανουν οτι θελουν χωρις να υπολογιζουν κανεναν.Απο πλευρας μου η βια καταδικαζεται απο ολες τις αποψεις και πλευρες.Λεω οχι και στη αριστερη και στη δεξια βια και σχεδον δεν τις διαχωριζω.Ξεκαθαρα πραγματα.Ειμαι υπερ του διαλογου.

Έτσι… Τα παιδιά που μπήκαν στο Πολυτεχνείο το '73 δεν θα είχαν να φοβούνται τίποτα αν ήταν νομοταγείς πολίτες…

Damnation σε μια βδομαδα θα παω στην πολη των Σκοπιων βολτιτσα, θα με φιλοξενησουν κατι ντοπιοι…λες να ειμαι εχθρος της χωρας??

Α, θα πας στους εχθρούς… Προδότη…

Yπερβολες.Δεν ειμαι ρατσιστης.Δεν κανω διαχωρισμο βαση ρατσας αλλα βαση νοοτροπιας.Αν υπηρχε αυξημενη εγληματικοτητα απο τους νορβηγους θα τα ειχα με τους νορβηγους.Καμια προκαταληψη λοιπον.Αλλα να βλεπουμε και τι παιζει.Και στην τελικη πιο πολυ τα εχω με αυτους που ανοιξαν τα συνορα παρα με τους μεταναστες.Υπαρχουν πολλοι νομιμοι μεταναστες αξιολογοτατοι ανθρωποι που προσφερουν κιολας και ειναι υποδειγματα.

Γελάω δυνατά ε!

Είμαι κι εγώ νομοταγής πολίτης, και το μόνο παράνομο για το οποίο μπορείς να με κατηγορήσεις είναι ότι κατεβάζω τσόντες :oops:.

Παρόλα αυτά, έχω πολλά παρε-δώσε με την αστυνομία λόγω παρουσιαστικού κυρίως. Mε βάση αυτά:

▅ Επιχειρήσεις «καταδρομικού» χαρακτήρα από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. σε περιοχές που συχνάζουν αναρχικοί και κουκουλοφόροι, αλλά και διακριτική παρακολούθηση τραπεζών για τον εντοπισμό υπόπτων πριν εκδηλωθούν επιθέσεις.

▅ Αλλαγή της νομοθεσίας για τη χρήση όπλων από αστυνομικούς. Στο εξής θα θεωρείται νόμιμη η οπλοχρησία από ενστόλους όχι μόνο για την προστασία της ζωής τους, αλλά και για την αποτροπή εγκληματικών πράξεων.

Kάθε μέρα, για να πάω στη δουλειά μου, περνάω μπροστά από 4-5 τράπεζες. Ύποπτο ε? Και στο εξής, θα έχουν νόμιμο δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν “προληπτικά” όπλο εναντίον μου.

Και ΑΦΟΥ με μπουμπουνίσουν, θα έχω όλο το χρόνο στη διάθεσή μου να αποδείξω την αθωότητά μου.

Ζήτω το Έθνος!

Ζήτω !!! Ζήτω!!!Ζήτω!!! τώρα θα μας προστατέψει επιτέλους η αστυνομία…Το ζήτημα είναι πλέον ποιος θα μας προστατέψει από την αστυνομία?

Γιαυτο μην κατηγορεις το κρατος αλλα αυτους που το φεραν εδω το θεμα.Οτι σπερνεις θεριζεις.Διακοπη τωρα γιατι βλεπω Αδωνη.

Ναι, αλλά με αυτούς το Έθνος έχει κόντρα για την Μακεδονία…

παντως σχετικα με τους λαθρομεταναστες, εξαρταται η οπτικη με την οποια βλεπει καθενας τα πραγματα.
γι αυτον που ειναι κατα της υπαρξης κρατους(αναρχικου κτλ), οι λαθρομεταναστες δεν αποτελουν προβλημα.
συμφωνα,ομως,με την παρουσα κατασταση,θεωρω οτι η υπερβολικη λαθρομεταναστευση ειναι μια απο τις αιτιες αυξησης εγκληματικοτητας.
εννοειτε,οτι δεν λεω ‘‘να πανε στον διαολο οι πουστηδες’’,’‘σφαξτε τους’’ και τα λοιπα ‘‘δημοκρατικα’’,παρολ’αυτα αποτελουν προβλημα.
αλλα γιατι να κοιταξεις τους απορους,αστεγους και νηστικους λαθρομεταναστες και να ασχοληθεις με το προβλημα τους(και δικο μας) οταν πλησιαζει η eurovision?
ε?