Σε περίπτωση που αναρωτιέστε ποιοί είναι αυτές οι “ομάδες πολιτών” που οργάνωσαν την σημερινή ρατσιστική πορεία…
Ρε φιλε εχω δει σχετικο ντοκιμαντερ. Κομμουνιστης ειμαι κ εγω… Δεν τα λεω απο κακια.
Ήταν πασιφανές, αλλά καλά κάνεις και το ποστάρεις.
Το βιντεάκι είναι τραγικά γελοίο. Οι “άνθρωποι” δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται.
Εγω συμφωνω απολυτα με το περιεχομενο του βιντεο.Οτι λεει ειναι απολυτως αληθινο.Εσυ ειδες να λεει κανα ψεμα?Και αν ναι τι ειδες ψευτικο?
Πάντως φιλαράκι, δε σε βλέπω και να παλεύεις πολύ για την πατρίδα σου. Στο PC την έβγαλες σήμερα. Οι αληθινοί πατριώτες έδωσαν μάχη, ρε, σήμερα.
Μόνο και μόνο που βγάζει ΟΛΟΥΣ τους μετανάστες εγκληματίες, απαγωγείς, κλέφτες, τρομοκράτες, βιαστές, δολοφόνους, ενώ τους ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ αθώους και παναγίες, λες και δε πειράζουν μύγα, ε δεν αξίζει να ασχοληθείς καν μαζί τους. Αμόρφωτοι και ανιστόριτοι “πατριώτες”.
Μαχη για τα αυτονοητα?Αυτο ειναι καταντια.Αντι να ειμαστε ολοι ενωμενοι 10 ανθρωποι προσπαθητε να βγαλετε ο ενας το ματι του αλλου.Ρε εδω θελετε ασυλο ελευθερης διακινησης ιδεων και εγω εφαγα ποινη γιατι αντεγραψα κατι που υπαρχει στο φορουμ του ζοο και συ με εκανες ριπορτ χωρις να κανεις διαλογο.Τι ελευθερη διακινηση ιδεων και ιδεολογιες μου λες τωρα.Αμα δεν σταματησουν οι ακροτητες και ο φανατισμος θα φαγωθουμε μεταξυ μας και αυτο θελουν οι μεγαλοι.Μην παιζετε το παιχνιδι τους.[-X
Η μόνη απορία που έχω με άτομα σαν και 'σένα είναι αν αυτά που λέτε τα λέτε για να πουλάτε δημοκρατία και ελευθερία και καλά, ενώ ξέρετε ότι τα λέτε έτσι για να τα λέτε, ή αν πραγματικά πιστεύετε ότι τα λέτε και νομίζετε ότι υποστηρίζετε την ελευθερία. Anyway.
Kάνε μας την χάρη ρε νταμνέισιον νυχτιάτικα. Μόλις μίλησα στο τηλ. με φίλο μου που ήταν εκεί και αυτά που έγιναν από τους συντρόφους σου ήταν εξοργιστικά. Σταμάτα επιτέλους να βιάζεις την λογική μας με “κασετούλες”… Άντε…
Αληθεια ε? Σημερα δλδ οι δικοι σας “ανθρωποι” καναν ενεργειες για την ενοτητα μας? Η πορεια εναντιων των μεταναστων συμβαλλει στην ενοτητα δηλαδη?
Συμφωνεις οτι ειναι ακρο το να λες οτι ολοι οι μεταναστες ειναι εγληματιες η οτι ολοι οι μεταναστες δεν ειναι εγκληματιες?Και πιστευεις ειλικρινα οτι οποιος εντοπιζει μεταναστευτικο προβλημα το κανει απο ρατσισμο και σωβινισμο?Εσυ δεν διακρινεις κανενα μεταναστευτικο προβλημα?Δηλαδη με μια αντικειμενικη καθαρα ματια οσο αυτο μπορει να γινει δεν υπαρχει κανενα προβλημα?
Μην απαντάτε ρε. Δεν βγάζεις άκρη με φασίστες.
Μηπως καποιοι αλλοι που μιλανε περι εθνκης ενοτητας και ειναι προθυμοι να πεθανουν για το πως θα λεγονται τα Σκοπια (ή Μακεδονια) αλλα για να αγωνιστουν για να μην παρουν συνταξη στα 80 δεν τους απασχολει γιατι αυτα τα κανουν οι απλυτοι αναρχοκομμουνισται!!!
Ωραια και εσυ τι κανεις για να βοηθησεις το “μεταναστευτικο προβλημα”? Πορειες για να δειρεις κανεναν μεταναστη… Ρε ουστ
υπάρχει και ignore πασάδες μου.
Ρε συ δεν ανηκω σε καμια ομαδα πρακτικα.Οχι δεν συμβαλει στην ενοτητα.Στην ενοτητα συμβαλει να μπορουμε να συζηταμε χωρις ακροτητες,προσβολες,απειλες και να μπορουμε να ακουμε και οτι δεν γουσταρουμε.Στην ενοτητα συμβαλει να εχουμε κοινες ιδεολογικες βασεις και να εχουμε μια σχετικη ομοιομορφια σε καποια βασικα ζητηματα.Αλλα τι νοημα εχει να γινονται συνεχεια αντισυγκεντρωσεις οταν καποια ακροδεξια στοιχεια κανουν συγκεντρωσεις?Στην τελικη 100 ατομα ειναι και περα απο το να παιχτει κανα ασχημο σκηνικο δεν εχει κανα νοημα.Σημερα δηλαδη τι εγινε?Επιτεθηκαν στα ματ παλι και τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου.Και το τρσγικοτερο ειναι οτι οταν κανει μια ομαδα συγκεντρωση για τα θυματα της αφρικης ξερω γω ολα μελι γαλα.Μονο για τα ελληνικα συμφεροντα μην κανει συγκεντρωση κανεις γιατι αμεσως εκτος απο βρισιδια και τα σχετικα θα φαει και καμια μολοτωφ στο τελος.Εγω γουσταρω να γινονται συγκεντρωσεις στα επιτρεπομενα ορια και να ειναι ολες ειρηνικες και ηρεμες για να παιρνει το μυνημα και ο κοσμος.Εδω κανουνε συγκντρωσεις οι λεσβιες και οι γκει αλλα εκει δεν πηγε κανεις να κανει τραμπουκισμους.Μονο οτι ειναι για την Ελλαδα ποναει.Φτανει πια.:!:
Ρε φιλε ειπα εγω ποτε να δειρω κανεναν?Ρε ειστε καλα?Τι να πω.Και ειμαστε και μεταλλαδες συνωνυμο της ανοιχτομυαλιας.Φτιαχνεις ενα στορυ στο μυαλο σου και βγαζεις και πορισμα.Ευγε.
Οκ, τα παραταω. Εισαι καλος και ανοιχτομυαλος δημοκρατης και νοιαζεσαι μονο για το καλο της πατριδας σου.
To προβλημα δεν ειναι οτι οι εθνικιστες/φασιστες νοιαζονται για το καλο της πατριδας.
Το προβλημα ειναι οτι αυτοι νομιζουν πως νοιαζονται για την πατριδα μας με το να μισουν και να στρεφονται εναντιον ολων των αλλων.
Οσο ωραιες και αν ακουγονται σε καποιους καποιες εθνικοφρωνες δηλωσεις τους, οταν βαζουν απο διπλα την εικονα των τανκς, των κομμαντος και των στρατιωτικων ελικοπτερων, ε, καταλαβαινεις οτι οι ανθρωποι αυτοι εχουν ψυχολογικα προβληματα…