[B]παρακαλω οσους υποστηριξαν γραπτως “φιλο-εθνικιστικες” αποψεις στο θρεντ αυτο, να εξηγησουν την παραπανω εικονα!
αληθεια, το οτι εχουν τη σημαια στα χερια τους (παντα τυλιγμενη στο μαδερι,γιατι ΠΟΤΕ δεν ξερεις!)
ΑΚΥΡΩΝΕΙ το φασιστικο χαιρετισμο?
δηλαδη,εφοσον “δειχνουν τα χρωματα”, τους ειναι ΟΚ για τους μπατσους να προωθουν τετοιου ειδους βια?[/B]
το Ιντιμιντια την εχει σε “ποζες” γνωστου Χρυσαυγιτη απο την λεβεντομανα…μαχαιρωνει και με την αδεια του κρατους!!!
Και μετα ο Νταμνεϊσον απορει γιατι καποιοι εκραξαν την επιλογη του (σε αλλο θρεντ) του ονοματος “Περιανδρος”…[-X
σε παρακαλω, ο Βελοπουλος εχει αποδειξει σε βιβλιο του οτι οι αρχαιοι Ελληνες ειχαν ανακαλυψει πρωτοι τα μιξερ και ειχε προβαλει το σοβαροτατο θεμα που ειχαν κουκουλωσει τα ανθελληνικα media με τον Αγιο Βασιλη που ειχε στυση.
και το απιστευτο δεν ειναι οτι οι μπατσοι εχουν τα ιδια σκατα στο κεφαλι τους με τους νεοναζι (σιγα το νεο) αλλα το οτι αυτη τη στιγμη εχουν δικους τους μεσα στην Βουλη.
καλα ολα αυτα με τις “ανακαλυψεις” και το ποιος βγηκε πρωτος!και θα ηταν καλα ολα αυτα αν οσοι τα διαβαζουν δεν τα ερμηνευαν οπως γουσταραν…
και απο εκει, την βλεπουν καποιοι και ΑΝΩΤΕΡΑ πλασματα (ΗΜΑΡΤΟΝ…με τα απαρχαιωμενα @@@δια αλλων, πανε να βγουνε και “αγνοι”, οι σκοταδιστες!!) και επιλεγουν να παρουν το νομο στα χερια τους, εφοσον ο νομος τους προστατευει…
Βλεπω μεγαλη κοινωνικη νιλα στα επομενα δεκα χρονια…και ετσι οπως το παει το κρατος και οι “υπογειοι” μηχανισμοι του (οι οποιοι ενιοτε τους εχουν στην “μπουκα” για το ξεκαρφωμα και μονο) παιζει να εχει πολλα θυματα!
Σχετικά με τα επισόδεια που έγιναν πριν μερικές μέρες…
Η παραπάνω φωτογραφία είναι και η μόνη που κατόρθωσε να τραβήξει από την συγκέντρωση των «Ελλήνων», ο συνεργάτης μου, καθώς μόλις τους πλησίασε διάφοροι «πραγματικοί Έλληνες» με μέσο όρο ηλικίας 60, άρχισαν να τον προπηλακίζουν ως προδότη και ανθέλληνα, στηρίζοντας την κραταιά άποψη τους στο αναμφισβήτητο γεγονός των κάπως μακριών μαλλιών του. Ένας μάλιστα πήγε να του πάρει την μηχανή, και τότε προσπάθησα να τον προστατεύσω πιστεύοντας ότι ως γυναίκα θα με σεβόντουσαν - ματαίως. Το μόνο που κατάφερα ήταν να δεχθώ ένα ποτήρι καφέ στο πρόσωπο, ενώ οι δυνάμεις των ΜΑΤ παρακολουθούσαν αμέτοχες τα τεκταινόμενα. Μόνο όταν τους υπενθύμισα ότι σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΥΠΕΣ τα ΜΑΤ βρίσκονταν εκεί για να μας προφυλάξουν από τα μέλη της Χρυσής Αυγής, παρενέβησαν ζητώντας μας να απομακρυνθούμε διότι «τους εξοργίζουμε». Κι αφού απομακρυνθήκαμε, μας ζήτησαν να φύγουμε τελείως από το οπτικό πεδίο των «πραγματικών Ελλήνων», κι όταν αρνήθηκα, υποστηρίζοντας ότι δεν αντιλαμβάνομαι γιατί θα έπρεπε να φύγουμε εμείς κι όχι αυτοί, εισέπραξα από έναν άντρα των ΜΑΤ την εξαιρετική απάντηση: «Γιατί αυτοί δεν μπορούν να πάνε στα Εξάρχεια. Να φύγετε και να πάτε στα Εξάρχεια» (!)
…
Αρκετοί, κυρίως Έλληνες που βρίσκονταν έξω από την κάτω είσοδο του Εφετείου, έτειναν να φύγουν - μια από αυτούς ήμουν κι εγώ. Το δρομάκι ήταν αδιέξοδο, δεν υπήρχε αστυνομία, και γνωρίζαμε πολύ καλά πως αν (πράγμα απίθανο!) τα μέλη της Χρυσής Αυγής έρχονταν δεν θα υπήρχε τρόπος διαφυγής. Αρχίσαμε να απομακρυνόμαστε. Στο λεπτό οι φόβοι μας επαληθεύτηκαν. Τουλάχιστον 10-15 χρυσαυγίτες με κράνη και μαύρα ρούχα με το γνωστό σήμα, κραδαίνοντας ρόπαλα και εκσφενδονίζοντας πέτρες, έρχονταν κατά πάνω μας. Ο κόσμος να φωνάζει και να συνωστίζεται μπροστά στο καγκελάκι που έλειπε προσπαθώντας να μπει στο προαύλιο του Εφετείου - ο ένας να σπρώχνει τον άλλο. Άλλοι, με τη δύναμη που σου δίνει ο φόβος, σκαρφάλωναν στα κάγκελα και έμπαιναν μέσα. Εγώ κι ένα μικρό κορίτσι δεν ήμασταν τόσο επιδέξιες. Μην μπορώντας να κάνουμε τίποτα άλλο, πέσαμε κάτω καλύπτοντας το πρόσωπο μας. Οι χρυσαυγίτες να μας ψεκάζουν με κάτι αδιευκρίνιστο και να μας πετούν πέτρες κραδαίνοντας απειλητικά τα ρόπαλα. Θυμάμαι να τους φωνάζω «είμαι Ελληνίδα» - ποτέ μου δεν ένιωσα τόση ντροπή λέγοντας αυτή τη λέξη.
Μην με μπλεκεις εμενα με χρυσαυγιτες και τα σχετικα.Οτι ξερω για αυτους το ξερω εξωτερικες πηγες.Δεν εχω κατσει να δω τι εκπροσωπουν και τι πιστευουν.Γιαυτο φωναζω να μην βαζουμε τον πατριωτισμο συνωνυμο των χουντικων,χρυσαυγιτων και τα σχετικα.Αν συμφωνω με καποια προταση των χρυσαυγιτων η του κκε δεν με ταυτιζει απολυτα με ενα απο τα παραπανω.Αλλα αν πρεπει οπωσδηποτε να ταμπελοποιηθω θα προτιμουσα την ταμπελα του Λ.Α.Ο.Σ. Για να εχουμε καλο ρωτημα ομως εγω ξερω οτι η συγκεκριμενη πορεια ηταν ειρηνικη.Οποτε δεν καταλαβαινω γιατι μπορει να κανει πορεια ο καθενας για οτι ζητημα θελει και να μην εχει δικαιωμα να κανει μια ειρηνικη πορεια καποιος αλλος για ενα τοσο σοβαρο ζητημα?Και δευτερον,που εχουνε παρατηρηθει τα περισσοτερα επεισοδια,εκτροπα,καταστροφες,βανδαλισμοι?Στις συγκεντρωσεις της ακροδεξιας? Δεν νομιζω…Προσωπικα απο την στιγμη που ο καθενας μπορει να κανει πορεια ειρηνικη για οτι θεμα θελει δεν εχω προβλημα να κανει πορεια απο την στιγμη που δεν προκαλει προβλημα.
Παλι λες ειστε ενω πριν λιγο διαβασες οτι δεν ανηκω σε καμια ομαδα πρακτικα.Ελληνικα μιλαμε,αν θες μεταφραση πες μου να σου κανω.Απο κει και περα εχω πει 200000 φορες εδω μεσα οτι ειμαι κατα της βιας απο οπου και αν προερχεται εν αντιθεση με αλλους που ταχθηκαν υπερ της βιας.Και οποιος το αμφισβητει ας ανατρεξει σε προηγουμενα ποστ.Μακρια απο τα ακρα.Το λεω σε ολους.Ο λογος ειναι απλος.Τα ακρα διημιουργουν αντιδρασεις και αλλα ακρα και στο τελος εκτος του μπαχαλου και τα δυο ακρα εχουνε ξεφυγει τοσο πολυ απο τη αφετηρια τους που εχουνε γινει μαριονετες στα χερια των εκαστοτε εξουσιατων.Εγω καταδικαζω λοιπον (ον τοπικ) καθε πραξη βιας εναντια στους μεταναστες οπως και καθε πραξη βιας απο μεταναστες προς Ελληνες.Εσυ φιλε αναγνωστη καταδικαζεις το καψιμο βιβλιων,την καταστροφη περιουσιων και το πλιατσικο του δεκεμβριου?Αναρωτησου…:roll:
Γιατι να μη γινει?Γιατι ηταν φασιστοπορεια και η κοινωνια πρεπει να διεξει οτι δεν γουσταρει τετοια.ΑΠλα τα πραγματα περα απο ελευθεριες του λογου και κουραφεξαλα.
Πριν καν αρχισουν τα επισοδια την πεφταν σε μεταναστες στην Ομονοια κλπ…Λοιπον τις καραμελιτσες ας τις αφησουμε.